Öltözködési tippek

Melyik bikinialsó illik hozzád? Mutasd a feneked!

  • 2019-06-19

Melyik bikinialsó illik hozzád? Mutasd a feneked!

Melyik bikinialsó illik hozzád?

Melyik bikinialsó illik hozzád? – Először is: semmiképpen ne érezd magad rosszul, ha még mindig nem találtad meg a számodra tökéletes bikinit! Hiszen nagyon nem könnyű nyáron olyan fürdőruhát találni, amely minden tulajdonságával tényleg és igazán illik a testalkatunkhoz! Annyi, de annyiféle női testalkat van, és ugyanígy annyira sokféle fenékforma létezik – hát csoda, ha nehezen találunk magunknak fürdőruhát, ami ráadásul pont olyan sokat mutat belőlünk, mint egy fehérnemű??… Nos, hát éppen ezért kell a lehető legtökéletesebben állnia, ez így van. 

Nézd meg a feneked alaposan (vagy mutasd meg valakinek, aki nagyon közel áll hozzád 🙂 ), és olvasd el, melyik bikinialsó illik a Te fenékformádhoz!  

Ha nem tudod egyedül eldönteni, milyen formájú a feneked és mi állna jól, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét, hiszen egy stílustanácsadó a fenekedet is szemügyre veszi! 

Kövess Instagramon, hogy ingyenes stílustanácsadást nyerhess!

 

Melyik bikinialsó illik hozzád

Most vegyük sorra, melyik fenékformához milyen binikialsó passzol. Keresd meg a Te fenekedhez legközelebb álló leírást és máris sokkal magabiztosabban fogsz vásárolni!

Lapos fenék

Ha oldalról nem látod gömbölyűnek és szépen íveltnek a fenekedet, inkább csapottnak, egyenesebbnek, akkor inkább laposnak számít a feneked. (Amennyiben nagynak ítéled meg, olvasd el a nagy fenékre vonatkozó tanácsokat is.) A számodra megfelelő fazonok a következők: 

Középen ráncolt brazil bikinialsók: a feneked közepén ráncolással, húzással készült, csak a fél feneket takaró fazonok optikailag gömbölyűbbnek, kerekebbnek mutatják a hátsód. Ezt a fazont inkább közepes, vagy kisebb méretű fenékhez javasolom.

Fodros fazon: fodor több helyen is lehet a bikiniden, de ha a fenék gömbölyítése a cél, akkor vagy a bugyi hátsó szélein legyen, vagy több rétegben („rumba” stílusban) az egész hátsó részen. A lenti, több rétegben fodros bikinialsó inkább közepes vagy kisebb méretű fenéken mutat jól.
A személyes stílustanácsadás tökéletes lehetőség arra, hogy a hozzád leginkább passzoló fürdőruhákat meghatározzuk.

Nagy fenék

Ha nagynak látod a feneked, vagy mindenütt túlsúlyod van és emiatt nem tartozik feneked a kisméretűek közé, akkor érdemes kicsit kevesebbet mutatni belőle. Azonban ne ess túlzásba, kerülnöd kell a kisnadrág fazonú, vagy túl nagy fürdőbugyikat! A legjobb fazonok számodra:

Klasszikus fazon: a nem túl magasan szabott, de mégis kissé felfelé ívelő, egyszerű szabás biztonságos megoldás. Egyszínű legyen, de a mintásat is választhatod, ha a felsőrész is ugyanolyan mintákkal ellátott, és ezáltal szép egységes lesz a megjelenésed. Vigyázat! Ne legyen túl nagy a bugyi, mindenképpen legyen felfelé tartó íve kétoldalt!

Megkötős bikinialsó: sok esetben jól mutat a nagyobb fenékkel megáldott hölgyeken az oldalt megkötős fazon, amely nemcsak praktikus (hiszen magadnak állíthatod be a szélességet, hogy ne szorítson), de lágyságot és nőiességet ad, szexisebbé teszi a megjelenést.

Kis/fiús fenék

Ha azok közé tartozol, akik inkább egy picit nagyobb hátsóról álmodnak – talán még túl fiúsnak is látod a vonalaidat -, mert nem dicsekedhetsz igazán nőies domborulatokkal, akkor valószínűleg ebbe a csoportba tartozol. A legideálisabb fazonok számodra: 

Magas derekú bikini: a magasan szabott derék kisnadrágok esetében mindig veszélyes… mármint annak, akinek amúgy is nagyobb a feneke! De neked pont megfelelő választás lesz, gyönyörűen hangsúlyozza majd nőiességed és optikailag kicsit nagyít majd hátulról. Természetesen a fodrok is jöhetnek!

Tanga és brazil fazon: általánosságban elmondható (de fenntartom, hogy olykor a kivétel erősíti a szabályt!), hogy minél többet mutatsz a fenekedből, annál nagyobbnak tűnik. Így aztán elő a tangával (amennyiben szép a feneked formája és nem lapos), vagy a brazil szabásvonallal (lehet középen ráncolt), hiszen rajtad gyönyörűen áll minden, kicsit többet megmutató fazon!
Ha tanácstalan vagy, melyik bikini áll rajtad igazán jól, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét.

Francia fazon: a széles oldalpántos, de a feneket nem teljesen eltakaró, sportosabb stílusú bikinialsók is jól állhatnak, ha csípődnek szemből van kereksége (tehát nem túl szögletes vagy egyenes a csípőd). 

Kerek fenék

Ha oldalról is kerekedő, hátulról is nőiesen gömbölyű, arányosan telt feneked van (amit már-már tökéletesnek látsz/látnak mások), akkor ebbe a kategóriába tartozol. Tulajdonképpen szinte minden fazont megengedhetsz magadnak, de emeljük ki inkábba legjobbakat!

Magas derekú bikini: ez a mostanában nagyon trendinek számító fazon még inkább kiemeli a feneked vonalát, illetve a derekadat, nagyon szexissé varázsolva a sziluetted.

Brazil fazon vagy tanga: feneked kereksége, nőies íve megengedi, hogy picit többet mutass magadból hátul (is). Válaszd nyugodtan a magasabban ívelő, a fenekedet csak félig takaró brazil szabásvonalat, vagy a még többet felfedő tanga fazont (ha elég magabiztos vagy). 
Egy személyre szabott stílustanácsadás során azt is megtudhatod, melyik bikinialsó illik hozzád igazán.

Boy short fazon: a kisnadrág szabásvonal (bár kicsit fiúsabb) szintén nagyon nőies lehet a kerek fenéken, érdemes kipróbálni!

Ha nem tudod, melyik ruhafazon állna Neked jól, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét! Ha először csak belekóstolnál a stílusos öltözködésbe, vagy az alapokra vagy kíváncsi, a stylist tanácsadás alap csomag lehet jó választás. Amennyiben a ruháidat is szívesen kiszelektálnád velem, válaszd a gardróbrendezés programot. Az egész napos egyéni stílustanácsadás során pedig mindent tartalmaz, amire a későbbiekben szükséged lehet: színtanácsadás, alkati tanácsadás, gardróbrendezés és personal shopping is szerepel benne, így lesz teljes és átfogó ez a 8-9 órás program.

Olvasd el ezeket is:

Mikor viselj feketét és mikor ne?

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát

7 tavaszi viselet, amely stílusos és kényelmes is!

Melyik testalkathoz milyen szoknya illik?

Mit viselj és mit ne 40 felett?

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue