GARDRÓBRENDEZÉS FÉRFIAKNAK

Gardróbrendezés férfiaknak

gardróbrendezés férfiaknak

Gardróbrendezés férfiaknak – Legyen átlátható minden!

Gardróbrendezés férfiaknak – A gardróbrendezés férfiaknak szóló programja során sűrűn tapasztalom, hogy a férfiak szekrénye réges-régi ruhákkal van tele – amelyek már kimentek a divatból, illetve nagyon kopottak is -, így teljesen érthető, ha bizonytalanná válnak, amikor stílusosan szeretnének felöltözni. Sok férfinek fogalma sincs, hogyan kellene egymással kombinálni az egyes ruhadarabokat, ám ez legtöbbször azért fordulhat elő, mert a meglévő holmik sem illenek igazán hozzájuk. Ha nem rendelkezünk az ún. alapdarabokkal, illetve a már meglévő ruhák sem passzolnak igazán az alkatunkhoz, színtípusunkhoz, akkor sajnos csak kevés esélye van annak, hogy stílusos összeállításokat tudunk létrehozni.

GARDRÓBRENDEZÉS ELŐTT MINDENKÉPPEN SZÜKSÉG VAN SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁSRA ÉS TESTALKAT ELEMZÉSRE, HISZEN EZEK NÉLKÜL KÉPTELENSÉG KIVÁLOGATNI A RUHÁKAT. Tudnunk kell, milyen színek állnak jól, és milyen szabásvonalakat szabad hordanod, ezek nélkül nincsenek rendezési, szelektálási szempontok sajnos –  csakis előzetes felméréssel tudunk nekilátni a gardróbrendezés folyamatának.

A gardróbrendezés férfiaknak program lényege, hogy megszabadulhass minden olyan régi, hozzád nem passzoló, gyakran ódivatú, vagy rossz állapotú holmitól, amelyet tulajdonképpen semmi értelme őrizgetned a szekrényedben. Illetve ami ugyanilyen fontos: a még használható, jó állapotú és stílusos ruhadarabokkal olyan szetteket készítünk, melyeket egyedül nem tudnál létrehozni. Mindeközben felmérem, mi hiányzik a gardróbodból ahhoz, hogy legyen egy tökéletes alapruhatárad, így már bevásárlólistád is lesz, hogy később be tudd szerezni a szükséges holmikat.

A program első felében elméleti tudással indítunk, hiszen fontos, hogy tisztában légy azokkal az alapvető stílusszabályokkal, melyek rád vonatkoznak. Így a későbbiekben egyedül is képes leszel használni őket, azaz kis tanulással sokkal jobban fogsz majd érteni a stílusos öltözködéshez. Színelemzéssel és színkendőkkel történő színtanácsadással kezdünk, hogy meghatározhassuk a színtípusodat.

Ezt követően megismertetlek az alapvető színhasználati szabályokkal, hiszen nagyon fontos, hogy megfelelő módon tudd kombinálni egymással a hozzád passzoló színeket. Ezután a testalkatod felmérése következik: megmutatom, milyen szabásvonalak és fazonok passzolnak az alakodhoz, illetve miket javasolt messzire elkerülnöd. A színtípusod és a testalkat típusod ismeretében kezdünk neki a ruhatárad szelektálásának, hiszen ezek az előzetes ismeretek adják az alapját annak, mit és miért kell kiselejtezni.

Amennyiben Budapesten kívül kerül sor a gardrób-robbantást tartalmazó tanácsadásra, az utazás díjával növekszik az ár.

A Gardróbrendezés Férfiaknak csomag tartalma:

  • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színpaletta

  • testalkat típus meghatározás

  • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

  • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

  • frizura tanácsadás

  • arcszőrzet tanácsadás

  • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

  • ötletfotózás: szettek összeállítása, fotózása

  • alapruhatár megtervezése

  • képes anyag az elhangzottakról

Díja: 60.000 Ft/ kb 4 óra
(ha kevesebb ruhád van: 30.000 Ft/2 óra, 45.000 Ft/3 óra)

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik a díj.

 

Jelentkezni a programra a lenti űrlapon tudsz, kérlek pipáld ki, hogy ezt a csomagot szeretnéd, köszönöm.

Néhány visszajelzés korábbi ügyfeleimtől a gardróbrendezésről:

 • „Szia Szilvi! Nagyon köszönöm a tegnapi tanácsadást. Amellett, hogy sok jó és hasznos tippet hallottam, még tök jól is éreztem magam, sikerült kilépnem a hétköznapokból. Egy csomó haszontalan dologtól meg is szabadultam, amitől egyedül nem egyszerű megválni, de így támogatással sokkal egyszerűbb volt. Első adagot már le is vittem a kukába, amit még elajándékozni sem lehet. Szerintem még foglak majd keresni. Most a felírt dolgok beszerzésére a tanultak beépítésée fokuszálok. Köszönöm!” (Gábor, Budapest)
 • „Kedves Szilvia! Még egyszer szeretném ( lehet többször is) megköszönni a segítségedet!Alig telt el pár nap és máris örömteli érzés „másként” megjelenni úgy, ahogyan Te elképzelted. Tudom sok ismeretlennek segítesz, mert Te ilyen vagy. Megjelensz mint egy lágy őszi fuvallat, kedves személyiséged azonnal eltüntet minden feszültséget, belelátsz életekbe, sorsokba és megoldod őket! Ma megjegyezte az egyik ismerősöm, hogy látja ” ez már az új megjelenésem”. Volt párom meg se akart ismerni, napszemüvegben, pont jó megjelenéssel. Különleges érzés volt! Köszönöm!” (Feri, Budapest)

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám a Gardróbrendezés programra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési időpont
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és


Minden személyes adatot kizárólag a törvényeknek megfelelően kezelek és tárolok. Harmadik félnek személyes adatokat semmilyen célból nem adok át, az adatokat titkosan kezelem, biztonságosan tárolom. Az adatai törlését bárki bármikor kérheti tőlem a honlapomon feltüntetett elérhetőségeimen.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-140699/2018