GARDRÓBRENDEZÉS FÉRFIAKNAK

Gardróbrendezés férfiaknak

A gardróbrendezés férfiaknak szóló programja során gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy a férfiak szekrénye réges-régi ruhákkal van tele – amelyek már kimentek a divatból, illetve nagyon kopottak is -, így nem csoda, hogy tanácstalannak érzik magukat, amikor össze kell állítaniuk egy valamirevaló szettet. Sokaknak fogalmuk sincs, hogyan kellene egymással párostaniuk az egyes holmikat, ám ez legtöbbször azért fordulhat elő, mert a meglévő ruhadarabok sem passzolnak igazán hozzájuk. Ha nincsenek meg a szükséges alapdarabok, továbbá a már meglévő ruhák sem illenek igazán az illető alakjára, vagy színtípusához, akkor képtelenség vonzó megjelenést létrehozni.

gardróbrendezés férfiaknak

A gardróbrendezés férfiaknak program ebben az esetben az otthonodban zajlik, hiszen a színtanácsadást, az alkati elemzést, és a frizuraelemzést jelenlegi ruhatárad alapos vizsgálatával egészítjük ki. Így válhat egyértelművé, mi az, ami jól áll Neked és mely darabokat tanácsos inkább elajándékoznod. A gardróbszekrény analizálása során felmérjük azt is, mit mivel érdemes viselned és milyen kiegészítőkkel lehetne az egyes öltözékeidet “feldobni”.

Amennyiben Budapesten kívül kerül sor a gardrób-robbantást tartalmazó tanácsadásra, az utazás díjával növekszik az ár.

 

A Gardróbrendezés Férfiaknak csomag tartalma:

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyák

 • testalkat típus meghatározás

 • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

 • frizura tanácsadás

 • arcszőrzet tanácsadás

 • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

 • szettek összeállítása, fotózása

 • alapruhatár megtervezése

 • képes anyag az elhangzottakról

Díja: 25.000 Ft   

Időtartam: 4 óra

(Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik a díj!)

 4 óra

25.000 Ft 

 

Néhány visszajelzés korábbi ügyfeleimtől az egyéni stílustanácsadásról:

 • “Szia Szilvi! Nagyon köszönöm a tegnapi tanácsadást. Amellett, hogy sok jó és hasznos tippet hallottam, még tök jól is éreztem magam, sikerült kilépnem a hétköznapokból. Egy csomó haszontalan dologtól meg is szabadultam, amitől egyedül nem egyszerű megválni, de így támogatással sokkal egyszerűbb volt. Első adagot már le is vittem a kukába, amit még elajándékozni sem lehet. Szerintem még foglak majd keresni. Most a felírt dolgok beszerzésére a tanultak beépítésée fokuszálok. Köszönöm!” (Gábor, Budapest)
 • “Kedves Szilvia!
  Küldök egy kis élménybeszámolót:
  A ruhák még mindig egy kicsit szokatlanok számomra. Viszont most látom csak, hogy eddig amiket viseltem annyira nem az előnyös oldalamat mutatták. Nagyon frankó cuccokat válogattál nekem, sokféleképpen lehet variálni. A frizurát mindenki megdicsérte tökéleteset választottál és külön köszönet a fodrásznak, aki megcsinálta. Egyszerűen azt se tudtam mit húzzak fel, annyi sok jó cuccom van most 🙂 Pénteken fehér cipő, fehér rövid nadrág és az a fehér pólót húztam fel, amin a kép 4 részre van osztva és mintha egy erdő lenne látható rajta. Egyik munkatársam azt mondja: “Még jól is áll rajtad.” Bár nem nagyon van rálátásom mit érezhettek mikor egy átlagos kinézetű nagy hajú srác egyszer csak megjelenik fasza séróval tuti szerelésben. Szombaton azt húztam fel, ami te ajánlottál. Mikor belenéztem a tükörbe láttam, most már tényleg úgy nézek ki, mint egy férfi vagy mint azok az emberek, akiket mutattál nekem. Reggel mikor megyek munkába éppen találkozok egyik női munkatársammal, aki szemmel láthatóan igényes és tud öltözködni nézett is nagyon meg is lepődött. Később odahívott magához érdeklődött milyen ruhák ezek és akkor elmondtam, hogy elmentem hozzád. Ezt csak azért írtam le, mert vele pár hónapja volt egy kis nézeteltérés és ezidáig nem is beszéltünk ennyit sem csak ami feltétlenül szükséges volt. Még egyszer köszönöm ezt a napot, számomra nagyon hasznos volt, profi munkát végeztél, egész nap ott voltál fejben. Le a kalappal előtted.” (T.Attila)
 • “Kedves Szilvia! Még egyszer szeretném ( lehet többször is) megköszönni a segítségedet!Alig telt el pár nap és máris örömteli érzés “másként” megjelenni úgy, ahogyan Te elképzelted. Tudom sok ismeretlennek segítesz, mert Te ilyen vagy. Megjelensz mint egy lágy őszi fuvallat, kedves személyiséged azonnal eltüntet minden feszültséget, belelátsz életekbe, sorsokba és megoldod őket! Ma megjegyezte az egyik ismerősöm, hogy látja ” ez már az új megjelenésem”. Volt párom meg se akart ismerni, napszemüvegben, pont jó megjelenéssel. Különleges érzés volt! Köszönöm!” (Feri, Budapest)
 • “Kedves Szilvia,
  Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az élményt, és a sok-sok információt, hihetetlenül sokat tanultam és okosodtam. Köszönöm az odafigyelést, a sok-sok türemet, és azt, hogy a fantasztikus tudásából ilyen sokat átadott nekem.
  Örülök, hogy találkoztunk, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára.” (O. Gábor, Szeged)
 • “Szia Szilvi! Nem bírom ki, hogy ne mondjam el…Most jövök a fodrászomtól, ahogy javasoltad kicsit oldalt, kicsit fel, kicsit hosszabb éééés… A csajok úgy nézegetnek, ahogy kell Nagyon rég ereztem ilyen jól magam a bőrömben: KÖSZI!!! Meglepő és mulatságos: anyuméknak kivétel nélkül minden tetszik, még a Zara cuccok is, sőt azok a leginkább. Nekem pedig különösen tetszett az “önbizalom növelő lelkifröccs”:) Magabiztosabb vagyok, jobban érzem magam az új ruhákban. 🙂 Úgy érzem, hogy egy pozitív spirálba kerültem és képes vagyok és akarom alakítani az életem. Ez talán túlzásnak hangzik, de tényleg ezt érzem és igy gondolom. Tényleg köszönöm!” (Péter, Budapest)
 • “Egy kis visszajelzés: eddig nagyon bejöttek az új szettek, megvan a magabiztosság, hogy jól öltözöm, jobban érzem magam alapból és a randijaim is sikeresek voltak a múlt héten, szóval meg vagyok elégedve!” (Bolyai Csaba Zoltán, Budapest)

 

A gardróbrendezésre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Kérlek, először olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot, köszönöm! Ha pedig vásárolni is szeretnél a ruhatárad szelektálása után, kérlek kattints az Egész Napos Stílustanácsadás programra!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Születési dátum (kötelező)

Egyéb információ

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Minden személyes adatot kizárólag a törvényeknek megfelelően kezelek és tárolok. Harmadik félnek személyes adatokat semmilyen célból nem adok át, az adatokat titkosan kezelem, biztonságosan tárolom. Az adatai törlését bárki bármikor kérheti tőlem a honlapomon feltüntetett elérhetőségeimen.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-140699/2018