Stílusprofil tervezés nőknek

Stílusprofil tervezés

stílusprofil tervezés

Stílusprofil tervezés – a saját stílusod kibontakozása

Stílusprofil tervezés – Mit is takar ez az egyre gyakrabban felcsengő, titokzatos hangzású szó: “stílusprofil“? Vajon bárki rendelkezhet ilyennel, vagy csak a divatdiktátor kiváltságosok? Az igazság, hogy ma már mindenkinek lehet saját stílusprofilja, sőt van is! Csak fel kell fedezni, meg kell tervezni, össze kell állítani,  és átlátható, jól használható rendszerbe kell foglalni. Így lesz saját, egyedi, csakis rád jellemző, személyes stílusprofilod, mely végre olyan segítőtársad lehet a mindennapokban, amely mindig is hiányzott az életedből. Maga a stílusprofil igen összetett dolog, sok mindent figyelembe kell venni, hogy megtervezzük. Ám a mélyreható, alapos munka gyümölcse nem marad el: a Te saját stílusprofilod ismeretével vége a sikertelen, eredménytelen, kedvetlen vásárlásoknak!

Ismerd meg a stílusprofilod, hogy felszabadultan alkothasd meg minden egyes nap a külsőd, amely boldoggá tesz!

A külön Neked tervezett stílusprofilodnak köszönhetően végre nem kell a boltokban kétségbeesetten kóvályogva azon agyalnod, hogy milyen holmikat vigyél be a próbafülkébe, a felpróbált ruhák közül mit vásárolj meg és hogy egyáltalán illik – e hozzád az adott ruhadarab.

A személyes stílusprofil megtervezésekor pontos leírást kapsz arról, hogy a Neked legjobban álló színek és ruhafazonok mellett mi az a konkrét, jól körülírható stílus, melyet követned érdemes, és ezen az adott stíluson belül milyen ruhadarabok állnak jó Neked, ezeket hogyan párosítsd és milyen kiegészítőket vegyél fel hozzájuk. 

De akkor nézzük át, milyen is egy stílusprofil tervezés, miből tevődik össze?

  • Teljes színtanácsadással kezdünk, hiszen a színtípusodban való jártasság elengedhetetlen a stílusprofilod megtervezéséhez (színpalettát is kapsz).
  • Alkati tanácsadással folytatjuk, mert testalkatod és a hozzá illő szabásvonalak pontos ismerete is nélkülözhetetlen ennél a tervezésnél ahhoz, hogy minden eddigi buktatót, stílus zsákutcát kiküszöböljünk, és megtudjuk, hogy milyen ruhadarabok okoztak eddig csalódást, egyfajta stílus állapotfelmérést kell végeznünk: feltérképezzük a jelenlegi stílusod a ruháidat megtekintve, átbeszéljük az élethelyezeted, életritmusodat. Végigvesszük, hogyan öltözködtél eddig, miben érzed jól magad és miben nem, és mi lehet ennek az oka.
  • Speciális személyiségelemző módszerekkel tanulmányozom, milyen öltözködési stílus passzolna a személyiségedhez és ezt az új irányt képes illusztrációkon keresztül bemutatom Neked.
  • Néhány kérdéses/kétséges/tipikus ruhadarabodat megnézzük, elemezzük.
  • Megvizsgáljuk az aktuális öltözködési trendeket, frizuraformákat, sminkeket, átbeszéljük, hogy azokból miket tudsz használni, mik illenek hozzád.
  • Elmagyarázom, hogy mit mivel lehet kombinálni, együtt hordani az így megtervezett új stílusodon belül, továbbá a kiegészítők alkalmazását is végigvesszük.

Díja: 55.000 Ft 

Időtartam: kb 4 óra

Helyszín: az otthonodban

Gyakorlati sminkoktatás: + 10.000 Ft (kb másfél óra)

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft

Budapesten kívül történő kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik az ár.

stylist tanácsadás

Ha szeretnél bejelentkezni a tanácsadásra, az alábbi űrlapon tudod megtenni. Kérlek pipáld ki, hogy erre a tanácsadásra jelentkezel, köszönöm! Kapni fogsz egy automatikus e-mailt (kérlek ellenőrizd a spam mappádat is), ezt követően személyesen veszem fel Veled a kapcsolatot.

 
 
Név*
Email*
Telefonszám*
Egyéb információ
Jelentkezem a*
Az ÁSZF-et elolvastam és*
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és*