GARDRÓBRENDEZÉS

Gardróbrendezés stílustanácsadással az otthonodban

gardróbrendezés

A gardróbrendezés során gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy a hölgyeknek tele van a szekrényük ruhákkal – amelyek sok esetben egyáltalán nem nevezhetők olcsónak -, mégis tanácstalannak érzik magukat, amikor egy valamirevaló szettet kell összeállítaniuk a kínálatból. Sokaknak egy kisebb vagyont érő ruhatömeg gyűlik a szekrényükben, miközben fogalmuk sincs, hogyan kellene egymással párostaniuk az egyes holmikat. Persze itt az is gondot szokott jelenteni, hogy a meglévő darabok nem passzolnak az illető alakjára, akinek valójában már a vásárláskor kompromisszumot kellett kötnie (vagy mert belefáradt már a nézelődésbe, vagy nem látott jobb megoldást), így aztán a csak “félig jó” darabokból kialakítható szettek sem lesznek tökéletesek.

A gardróbrendezés és stílustanácsadás ebben az esetben az otthonodban zajlik, hiszen a színtanácsadást, az alkati elemzést, az elméleti sminktanácsadást és a frizuraelemzést jelenlegi ruhatárad alapos vizsgálatával egészítjük ki. Így válhat egyértelművé, mi az, ami jól áll Neked és mely darabokat tanácsos inkább elajándékoznod. A gardróbszekrény analizálása során felmérjük azt is, mit mivel érdemes viselned és milyen kiegészítőkkel lehetne az egyes öltözékeidet “feldobni”.

Lehetőséged van gyakorlati sminkoktatással (sminkeléssel) kiegészíteni a fenti programot, ebben az esetben 1,5 órával tovább tart a tanácsadás. Amennyiben Budapesten kívül kerül sor a gardrób-robbantást tartalmazó tanácsadásra, az utazás díjával növekszik az ár.

 

A Gardróbrendezés csomag tartalma:

 

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyák

 • testalkat típus meghatározás

 • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

 • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés

 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

 • frizura tanácsadás, hajszín tippek 

 • fehérnemű tanácsadás

 • (elméleti) sminkelési tanácsadás, sminkeszközeid szelektálása

 • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

 • szettek összeállítása, fotózása

 • alapruhatár megtervezése

 • képes anyag az elhangzottakról

Díja: 25.000 Ft   

Időtartam: 4 óra

Gyakorlati sminktanácsadással kiegészítve: 30.000 Ft/ 5,5 óra

(Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik a díj!)

 4 óra/5,5 óra

25.000 Ft / 30.000 Ft

 

A gardróbrendezésre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Kérlek, először olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot, köszönöm! Ha pedig vásárolni is szeretnél a ruhatárad szelektálása után, kérlek kattints az Egész Napos Stílustanácsadás programra!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Születési dátum (kötelező)

Születés helye

Születés időpontja (óra, perc)

Egyéb információ

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Minden személyes adatot kizárólag a törvényeknek megfelelően kezelek és tárolok. Harmadik félnek személyes adatokat semmilyen célból nem adok át, az adatokat titkosan kezelem, biztonságosan tárolom. Az adatai törlését bárki bármikor kérheti tőlem a honlapomon feltüntetett elérhetőségeimen.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-140699/2018