GARDRÓBRENDEZÉS

Gardróbrendezés és stylist tanácsadás az otthonodban

gardróbrendezés

A gardróbrendezés során gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy a hölgyeknek tele van a szekrényük ruhákkal – amelyek sok esetben egyáltalán nem nevezhetők olcsónak -, mégis tanácstalannak érzik magukat, amikor egy valamirevaló szettet kell összeállítaniuk a kínálatból. Sokaknak egy kisebb vagyont érő ruhatömeg gyűlik a szekrényükben, miközben fogalmuk sincs, hogyan kellene egymással párostaniuk az egyes holmikat. Persze itt az is gondot szokott jelenteni, hogy a meglévő darabok nem passzolnak az illető alakjára, akinek valójában már a vásárláskor kompromisszumot kellett kötnie (vagy mert belefáradt már a nézelődésbe, vagy nem látott jobb megoldást), így aztán a csak „félig jó” darabokból kialakítható szettek sem lesznek tökéletesek.

GARDRÓBRENDEZÉS ELŐTT MINDENKÉPPEN SZÜKSÉG VAN SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁSRA ÉS TESTALKAT ELEMZÉSRE, HISZEN EZEK NÉLKÜL KÉPTELENSÉG KIVÁLOGATNI A RUHÁKAT. Tudnunk kell, milyen színek állnak jól, és milyen szabásvonalakat szabad hordanod, ezek nélkül nincsenek rendezési, szelektálási szempontok sajnos –  csakis előzetes felméréssel tudunk nekilátni a gardróbrendezés folyamatának.

A gardróbrendezés és stílustanácsadás ebben az esetben az otthonodban zajlik, hiszen a színtanácsadást, az alkati elemzést, az elméleti sminktanácsadást és a frizuraelemzést jelenlegi ruhatárad alapos vizsgálatával egészítjük ki. Így válhat egyértelművé, mi az, ami jól áll Neked és mely darabokat tanácsos inkább elajándékoznod. A gardróbszekrény analizálása során felmérjük azt is, mit mivel érdemes viselned és milyen kiegészítőkkel lehetne az egyes öltözékeidet “feldobni”.

Lehetőséged van gyakorlati sminkoktatással (sminkeléssel) kiegészíteni a fenti programot, ebben az esetben 1,5 órával tovább tart a tanácsadás. Amennyiben Budapesten kívül kerül sor a gardrób-robbantást tartalmazó tanácsadásra, az utazás díjával növekszik az ár.

A Gardróbrendezés csomag tartalma:

  • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyák

  • testalkat típus meghatározás

  • a számodra megfelelő ruhafazonok bemutatása

  • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés

  • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

  • frizura tanácsadás, hajszín tippek 

  • ha szeretnéd: fehérnemű tanácsadás 

  • (elméleti) sminkelési tanácsadás, sminkeszközeid szelektálása

  • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

  • ötletfotózás: szettek összeállítása, fotózása

  • alapruhatár megtervezése

  • képes anyag az elhangzottakról

Díja: 45.000 Ft/ 4 óra

Gyakorlati sminktanácsadás: + 10.000 Ft/1,5 óra

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 10.000 Ft

Készenléti díj 1 héten belüli lemondás esetén: + 10.000 Ft

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik a díj.

A gardróbrendezés csomagot ezen az űrlapon tudod megrendelni, kérlek jelöld be, hogy a gardróbrendzésre jelentkezel, köszönöm!

Név*
Email*
Telefonszám*
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és
Az ÁSZF-et elolvastam és


Minden személyes adatot kizárólag a törvényeknek megfelelően kezelek és tárolok. Harmadik félnek személyes adatokat semmilyen célból nem adok át, az adatokat titkosan kezelem, biztonságosan tárolom. Az adatai törlését bárki bármikor kérheti tőlem a honlapomon feltüntetett elérhetőségeimen.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-140699/2018