Színtanácsadás

Színtanácsadás

Színtanácsadás – ezzel kezdd!

Színtanácsadás – Ha Te is gyakran érzed azt, hogy tele vagy csupa egyhangú, színtelen, fekete, fehér, szürke, kék ruhákkal, mert fogalmad sincs, milyen színek állnának jól, akkor a teljeskörű színtanácsadás egy nagyon fontos állomás lesz az életedben.

Ezen a tanácsadáson nem csak azt fogod megtudni, hogy milyen színeket, árnyalatokat válassz, amikor ruhákat vásárolsz, de a hozzád illő hajszínekkel és a sminkszínekkel kapcsolatban is végre tisztán fogsz látni! 
színtanácsadás
A színtanácsadás valóban egy mérföldkő szokott lenni az öltözködésben, mert olyan felismeréseket hoz számodra, amelyekkel hirtelen minden eddigi öltözködési „hibádat” meg fogod érteni:
 • hogy miért nem használtad soha azt a sárga ruhát, ami még a bolti cédulával együtt évek óta ott lóg a szekrényedben
 • hogy miért érzed magad öregnek és csúnyának abban a barna felsődben, ami egyébként gyönyörűszép… 
 • hogy valójában miért is bántad meg, hogy megvetted azt a vadító rúzst a múltkor méregdrágán
 • hogy miért utálsz fodrászhoz járni, amikor eljön a hajfestés ideje (hiszen az esetek többségében nem stimmel az új szín)
 • hogy miért nem illik semmi semmihez a gardróbszekrényedben
 • hogy miért nem veszed fel soha azokat a ruháidat, amelyek legalább a  fél szekrényedet elfoglalják (így aztán évek óta csak kerülgeted őket)
 • hogy néhány munkatársnőd, barátnőd miért tűnik annyira stílusosnak (végre megtudod a titkukat!) 

Bár a színek világa, a színek kombinálhatósága és maga a színtípusok rendszere elsőre túl bonyolultnak tűnhet, de van egy jó hírem! 🙂

Egyértelműen és teljesen logikusan magyarázom el Neked a színelmélet alapjait, hogy tisztán át tudd látni az egészet és biztosan képes legyél memorizálni az árnyalatok közötti különbségeket. Írásos anyagot is kapsz arról, amiről beszélgetünk, így később is fel tudod eleveníteni a hallottakat. A színek a tanácsadás végére akkor is a barátaid lesznek, ha eddig féltél használni őket, vagy túl bonyolultnak tűntek számodra és talán még meg sem tudtad különböztetni őket. Megtanítalak arra, mire figyelj, amikor színeket keresel magadnak az üzletekben, és arra is, hogyan kombináld az egyes árnyalatokat.

színtanácsadás

Színtanácsadás – Hogyan zajlik?

 • A lenti űrlapon, e-mailben vagy telefonon időpontot tudsz foglalni hozzám egy teljeskörű színtanácsadásra. Ezt a tanácsadást az őszi-téli időszakban mindenképpen 13 óráig el kell kezdenünk, hogy még természetes fényben tudjuk végigpróbálgatni a színkendőket, mert a mesterséges világítás sajnos más eredményt adhat.
 • A találkozónkat egy kellemes beszélgetéssel indítjuk a belvárosi stúdiómban egy tea mellett, ahol alaposan körbejárjuk, milyen gondjaid vannak a színekkel, a ruhaválasztással, az öltözködéssel, vagy akár a hajszíneddel, sminkeléssel. A legjobb, ha eleve smink nélkül érkezel hozzám, de lehetőség van arra is, hogy nálam mosd le az arcod (illetve a tanácsadás után újra ki tudod majd sminkelni magad). A stúdióban (a nagy ablakoknak köszönhetően) adott a természetes fény, ami elengedhetetlen egy jó színteszteléshez.
 • A színtanácsadás első lépése, hogy kicsit közelebbről megismerd a színelmélet számodra fontos részeit. A színkendőkön és képes anyagokon keresztül magyarázom el Neked, hogyan épül fel a színek rendszere, milyenek a meleg és a hideg színek, milyen alapvető dolgokra kell majd figyelned, ha egyedül vásárolsz.
 • Ezután kezdhetjük el a valós színtesztelést az arcod közelében. Miután helyet foglaltál a tükör előtt a természetes fényben, először egy fehér lepellel letakarom a ruhád és a hajad is, hogy semmilyen szín ne zavarhasson minket a tesztelésben. Ezután szépen sorban különböző színű kendőket terítek a mellkasodra, és megvizsgáljuk, milyen fényt vetnek az arcodra. Te is látni fogod (még ha nem is azonnal, de egy idő után biztosan), hogy mennyire más lehet az arcod egy számodra előnyös és egy nagyon előnytelen szín mellett. A hozzád illő színek mellett még smink nélkül is sugárzó, élénk, egészséges, ragyogó lehet az arcod, míg a számodra kedvezőtlen kendők hatására szürkének, sárgának, sápadtnak, öregebbnek tűnhetsz. Összehasonlítjuk az egyes színek meleg, hideg, élénk, és lágy árnyalatait is, hogy Te is lásd, mennyire másképp hatnak az arcodra. Végigvesszük az összes színt, és garantálom, hogy a színtesztelés végére már sokkal-sokkal jobban fogod látni és érteni a színek közötti különbségeket!
 • Amikor végére értünk a sok kendőnek, a kiválasztott előnyös színek alapján egyértelműen láthatóvá válik, milyen színtípusba tartozol. Sorrendbe teszem Neked a hozzád illő színű kendőket, így egyben is látni fogod ezt a csodaszép színharmóniát, és persze le is fotózhatod. Ezen kívül a saját színpalettádat is megkapod digitális és kézzel fogható formában is.
 • Most, hogy megvan a színtípusod, jöhetnek a hajszínek! Képeken és fodrászati hajtincseken keresztül nézzük végig, mely árnyalatok állnak jól Neked és miket kerülj el jó messzire.
 • Természetesen a sminkszíneid sem maradhatnak ki a színtanácsadás menetéből. A színtípusod ugyanis azt is meghatározza, hogy milyen rúzsokat, szemhéjpúdert, pirosítót érdemes vásárolnod. Ott helyben különböző árnyalatú rúzsokat próbálhatsz ki magadon, hogy élőben is megtapasztald, mennyire sokat számít, hogy milyen színűek az ajkaid.
 • A színtanácsadás végén átbeszéljük a legjobb színpárosítás trükköket, hiszen hiába vagy tisztában vele, hogy milyen színek állnak jól Neked, ha nem tudod, hogyan kell kombinálni őket! Egyszerű, de nagyszerű szabályokba avatlak be, hogy végre Te is olyan stílusosan, szemet gyönyörködtetően tudj öltözködni, mint azok, akiket eddig csak irigyeltél a stílusuk miatt! 🙂

színtanácsadás

A színtanácsadás a következőket tartalmazza:

 • színelmélet
 • színtesztelés 120 db kendővel
 • hozzád illő hajszínek bemutatása
 • hozzád illő sminkszínek bemutatása
 • színtípus ismertető
 • a legjobb színpárosítási, színhasználati tippek
 • digitális és kézzel fogható színpaletta

Időtartam: kb 2 óra
Ára: 35.000 Ft
Helyszín: megbeszélés szerint

Ha szeretnél bejelentkezni a tanácsadásra, az alábbi űrlapon tudod megtenni. Kérlek pipáld ki, hogy erre a tanácsadásra jelentkezel, köszönöm! Kapni fogsz egy automatikus e-mailt (kérlek ellenőrizd a spam mappádat is), ezt követően személyesen veszem fel Veled a kapcsolatot.

 
 
Név*
Email*
Telefonszám*
Egyéb információ
Jelentkezem a*
Az ÁSZF-et elolvastam és*
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és*


„Kedves Szilvi! Szeretném megköszönni a múlt heti munkád, én azóta egyfolytában a színeket nézem már másokon is! 😀 Amit már előre várok, hogy így sokkal könnyebb lesz majd egyedül is vásárolnom. A színpalettának hála egyre könnyebben felismerem a saját színeimet. Köszönöm még egyszer!” (F. Zsuzsi, Budapest)