Fotózás

Fotózás

Fotózás – amikor a stílustanácsadást képekkel koronázzuk

Fotózás – Hogyan is lehetne tökéletesebb, kerekebb, teljesebb egy stílusanácsadás, mint amikor egy jó hangulatú fotózással zárjuk? Minden stílusfrissítés vagy a külsőnkön végrehajtott pozitív változtatás esetében elmondható, hogy valószínűleg megbánnánk később, ha nem örökítenénk meg a régóta vágyott új megjelenésünket. Talán Te is nézegetted már a különböző átalakítások, fotós weboldalak látványos előtte-utána képeit, és minden bizonnyal megfordult már a fejedben, hogy Téged vajon hogyan alakítana át egy erre specializálódott csapat? Ki tudnák-e hozni belőled is egy olyan új arcodat, amiről eddig fogalmad sem volt, hogy ott rejlik benned? Milyen érzés lenne egyszer csak megpillantani a tükörben azt az oldaladat, amit eddig egyedül soha nem tudtál összerakni az otthoni ruháidból, a korábbi hajviseletekkel, sminkelési szokásaiddal?

fotózás

Felszabadult leszel a kamera előtt az új stílusoddal!

Ha eddig azért nem vágtál bele egy jó fotósorozat elkészítésébe, mert azt gondoltad, hogy rólad nem lehet jó képeket csinálni, akkor éppen ideje, hogy mostantól másképp vélekedj erről a témáról. A fotózást megelőző stílustanácsadás ugyanis pont azt biztosítja számodra a sikeres képek elkészítéséhez, amire a legnagyobb szükséged lesz a fotózás közben is: ÖNBIZALMAT. Ha végre azokban a ruhákban lehetsz, amelyekben fantasztikusan érzed magad, továbbá a frizurád és a sminked is kifogástalan, akkor semmi nem állhat az útjába annak, hogy elengedd magad a kamera előtt, felszabadultan mosolyogj, pózolj és élvezd a fotózást!

stílustanácsadás fotózással

Jelenleg 3 stílustanácsadás+fotózás opció közül választhatsz, az első és a második egy gyorsított, rövidebb verzió, ahol pár óra alatt zajlik le a szettek összeválogatása plusz a fotózás, a harmadik pedig az egész napos stílustanácsadás után egy másik napon történik, fodrászlátogatást és sminkelést követően.

Nézd meg, melyik lenne számodra a legmegfelelőbb!

Fotózás 2 órában

fotózás

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a fotós csomagokra. Kérlek pipáld ki, melyik fotózást szeretnéd!

Név*
Email*
Telefonszám*
Preferált időpontok a fotózásra
Jelentkezem a
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és
Az ÁSZF-et elolvastam és