Öltözködési tippek

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát

  • 2018-07-30

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát – Még ma is az egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb szoknyatípus világszerte a farmerszoknya. Ám amennyire praktikusnak és kényelmesnek tűnik, annál nagyobb fejtörést tud okozni, mivel is érdemes felvenni ahhoz, hogy megjelenésünk egyszerre stílusos, naprakész, és igényes is legyen.

Hiszen valljuk be, a farmerszoknya roppant könnyen válhat túlságosan egyszerűvé, akár igénytelenné is, és ha nem vigyázunk, rögtön stílustalannak tűnhetünk benne! Ennek elkerülése érdekében most olyan összeállításokat mutatok be Nektek, amelyek abszolút frissek, magukkal ragadóan nőiesek és egyáltalán nem nevezhetőek slamposnak. Hiszen a farmerszoknya ezerféle lehetőséget rejt magában! 🙂 (A képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudod nézni őket.)

1.Farmerszoknya pöttyös blúzzal és platform szandállal

Ha nem is platform, de egy szép vastagabb sarkú, akár a hetvenes évek stílusát idéző szandál nagyszerűen kiegészíti az örök divatnak számító pöttyös blúz játékosságát. Ha bővebb a blúz, nyugodtan tűrd be a szoknyába, hiszen jó, ha hangsúlyozod a derekad ebben a szettben. Az arany(színű) vagy harsányabb színű kiegészítők nagyon jól passzolnak az összeállításhoz.

Farmerszoknya

2.Farmerszoknya ejtett vállú felsőrésszel, telitalpú espradilles szandállal

A szabadon hagyott vállak idén nyáron nagyon divatba jöttek, ezt mi is egészíthetné ki tökéletesebben, mint egy csajos, mégis természetességet közvetítő espradilles? Ezt a romantikus hangulatot hosszabb, virágos fülbevalóval érdemes megkoronázni. Ha nem tudod, jól állna-e Neked ez a szett, válassz stílustanácsadás programjaim közül.

Farmerszoknya

3.Farmerszoknya casual zakóval, selyemtoppal és tornacipővel

Ha szereted a sportosabb szetteket, de mégis vonzódsz az office stílushoz, akkor sem kell félredobnod a farmerszoknyádat! Nagyon jól fog mutatni ugyanis egy fiúsan laza, akár duplasoros gombolású zakóval (az ujját fel is tűrheted), amit egy finom selyemtop fog csajossá tenni. Egy fehér tornacipő lesz a legjobb választás ehhez a szetthez.

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát!

4.Farmerszoknya farmeringgel, magassarkú cipővel, borítéktáskával

Ha eddig az ellenkezőjében hittél, akkor is felveheted a farmerszoknyát farmeringgel! 🙂 A nőies sziluett érdekében tűrd be a szoknyába, így egy szexi magassarkú is jól fog mutatni vele. Klasszikus stílusú fülbevaló, és borítéktáska megy hozzá.

hogyan hordd a farmerszoknyát

5.Farmerszoknya könnyű fehér blúzzal, gladiátor szandállal

Egy lágy esésű fehér blúz – amely szintén betűrve fog legjobban mutatni, ha nincs rajta semmilyen karcsúsítás, vagy pánt – különleges párosítást fog alkotni egy nőiesebb gladiátor stílusú szandállal. Keresztben átvetős, a szandálhoz színben passzoló kisméretű táskát vegyél fel hozzá. Ha nem vagy biztos benne, hogy a Te farmerszoknyád használható-e még, próbáld ki a Gardróbrendezésprogramot.

Farmerszoknya kombináció

6.Farmerszoknya hason megkötős blúzzal, mule papuccsal

Az idén oly divatos, hasvillantós, elöl megkötős blúzok egyértelműen farmerszoknya után kiáltanak! A szexi magassarkú helyett azonban jobban fog illeni a szetthez egy ún. mule papucs, amely alacsonyabb kockasarokkal készült, kényelmes városi viselet a nagy melegben. Gyékény-, vagy fonott, esetleg textil táskák illenek az összeállításhoz.

Farmerszoknya szett

7.Farmerszoknya csíkos blúzzal, mule papuccsal

Minden csíkos ing, felsőrész, vagy blúz nagyszerűen mutathat farmerszoknyánkkal. A nem karcsúsított fazonokat érdemes lazán betűrni, az átlapolós, megkötős, rafinált, esetleg oversize fazonok kívül hordva is remekül illenek majd a szoknyához. Ebben az esetben is egy mule papucs fog leginkább passzolni a szetthez, táskának pedig egy keresztben átvetős, hivatalosabb stílusú, kisebb méretű darabot válasszunk.

hogyan viseld a farmerszoknyát

8.Farmerszoknya egyszerű fehér pólóval, tornacipővel, sportos karórával

A végére jöjjön egy sokaknak magától értetődő, másoknak még most is szokatlan párosítás: a farmerszoknyába egy teljesen egyszerű fehér pólót is betűrhetünk, hogy aztán fehér vagy színes tornacipőt húzzunk, majd egy maszkulin stílusú órával fejezzük be a szettet. Hátizsákot vagy nagyméretű shopping táskát is választhatsz hozzá.

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát!

Ha nem vagy biztos abban, hogy Neked melyik összeállítás állna jól, illetve nem találod a saját stílusod, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét. Kövess a Facebook-on, hogy minden nap hasznos stílustippekkel lehess gazdagabb, ehhez kattints ide: Stílustanácsadás Botyánszky Szilvia

Olvasd el ezeket is:

Melyik testalkathoz milyen szoknya illik?

A legjobb nyári ruha!

10 tipp, hogyan viseld a fehér pólót

Mit viselj és mit ne 40 felett?

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue