GARDRÓBRENDEZÉS

Gardróbrendezés

gardróbrendezés

Gardróbrendezés színtanácsadással, testalkat elemzéssel

A gardróbrendezés során a legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy kivétel nélkül minden nő őrizget olyan holmikat a szekrényében, amelyek csak elviszik a figyelmüket a tökéletesen hozzájuk illő szettekről. Ezek a felesleges holmik legtöbbször már méretben sem passzolnak hozzánk – talán simerősen hangzik a „majd belefogyok!” kategória… 🙂 -, a félresikerült vásárlások kétséges darabjai, és a szívünkhöz oly közel álló „emlékruhák”. (Hogy most csak néhányat említsünk.) Így teljesen érthető, ha bizonytalanná válsz, amikor stílusosan szeretnél felöltözni, mert ennyi „energiaszívó” ruha között szinte eltűnnek a jó darabok! Nem csoda, ha reggelente újra és újra ugyanazokat a megunt ruhákat veszed fel, egyre szürkébbnek érzed magad és már fogalmad sincs, hogyan lehetne kimászni ebből a stílusgödörből…

Mindezek fényében érthető, ha nem látod át, hogyan kellene egymással kombinálni az egyes ruhadarabokat, hiszen ez legtöbbször azért fordul elő, mert a meglévő holmik sem illenek igazán hozzád. Ha nem rendelkezel az ún. alapdarabokkal, illetve a régi ruháid sem passzolnak a testalkatodhoz, színtípusodhoz, akkor sajnos csak kevés esélye van annak, hogy stílusos összeállításokat tudsz létrehozni.

GARDRÓBRENDEZÉS ELŐTT MINDENKÉPPEN SZÜKSÉG VAN SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁSRA ÉS TESTALKAT ELEMZÉSRE, HISZEN EZEK NÉLKÜL KÉPTELENSÉG KIVÁLOGATNI A RUHÁKAT.

Tudnunk kell, milyen színek állnak jól, és milyen szabásvonalakat szabad hordanod, ezek nélkül nincsenek rendezési, szelektálási szempontok sajnos –  csakis előzetes felméréssel tudunk nekilátni a gardróbrendezés folyamatának.

A gardróbrendezés program lényege, hogy megszabadulhass minden olyan régi, hozzád nem passzoló, gyakran ódivatú, vagy rossz állapotú holmitól, amelyet tulajdonképpen semmi értelme őrizgetned a szekrényedben. Illetve ami ugyanilyen fontos: a még használható, jó állapotú és stílusos ruhadarabokkal olyan szetteket készítünk, melyeket egyedül nem tudnál létrehozni. Mindeközben felmérem, mi hiányzik a gardróbodból ahhoz, hogy legyen egy tökéletes alapruhatárad, így már bevásárlólistád is lesz, hogy később be tudd szerezni a szükséges holmikat.

A program első felében elméleti tudással indítunk, hiszen fontos, hogy tisztában légy azokkal az alapvető stílusszabályokkal, melyek rád vonatkoznak. Így a későbbiekben egyedül is képes leszel használni őket, azaz kis tanulással sokkal jobban fogsz majd érteni a stílusos öltözködéshez. Színelemzéssel és színkendőkkel történő színtanácsadással kezdünk, hogy meghatározhassuk a színtípusodat.

stílustanácsadás

Ezt követően megismertetlek az alapvető színhasználati szabályokkal, hiszen nagyon fontos, hogy megfelelő módon tudd kombinálni egymással a hozzád passzoló színeket. Ezután a testalkatod felmérése következik: megmutatom, milyen szabásvonalak és fazonok passzolnak az alakodhoz, illetve miket javasolt messzire elkerülnöd. A színtípusod és a testalkat típusod ismeretében kezdünk neki a ruhatárad szelektálásának, hiszen ezek az előzetes ismeretek adják az alapját annak, mit és miért kell kiselejtezni.

Mikor javasolt számodra a Gardróbrendezés program?

 • ha úgy érzed, káosz van a ruhásszekrényedben
 • ha reggelente csak állsz a szekrény előtt és sokszor már legszívesebben elsírnád magad, hogy nincs mit felvenned
 • ha nem látod át, mit mivel párosíts a ruháid közül
 • ha a ruhatáradnak mindössze 20-30 %-át viseled
 • ha sok pénzt költesz ruhákra, ennek ellenére mindig ugyanazokat a darabokat viseled
 • ha sok ruhád van és megítélésed szerint jó darabok is vannak köztük, de mégsem tudod kombinálni őket
 • ha rendszeresen „örökölsz” másoktól ruhákat, emiatt totális stílusválságban érzed magad (persze stílusválság más esetben is előfordulhat!  )
 • ha nemrég megváltozott a testalkatod (akár fogyás, akár hízás miatt) és szeretnél egy nagy szelektálást tartani
 • ha munkahelyet, pozíciót váltottál és ennek megfelelően szeretnéd kiválogatni a ruháidat, mert a jövőben más stílusban, vagy elegánsabban kellene öltözködnöd

A Gardróbrendezés program során:

 • 100 színkendővel teszteljük le a színtípusod, átvesszük a színpalettád színeit, majd színkombinációs szebályokat tanítok meg Neked
 • meghatározom a testalkat típusod, és elmagyarázom, milyen szabásvonalak előnyösek számodra, továbbá miket kerülj
 • bemutatom a hozzád illő frizurákat, hajszíneket
 • különböző kategóriájú kupacokat alkotunk a ruháidból, hogy egyértelműen átlásd, mi mennyire előnyös számodra és milyen alkalommal érdemes őket viselned. Nem dobjuk ki az összes ruhád, ne félj ettől! Mindent kategorizálunk és elmondom, melyek azok, amelyeket jobb lenne elajándékoznod, mert egyáltalán nem illenek hozzád. Ezeket a ruhákat pedig tényleg nem kell sajnálnod 🙂
 • Azokból a holmikból, melyekkel nehézségeid vannak, szetteket készítünk és lefotózzuk, hogy bármikor elő tudd venni a képeket, amikor stílusos összeállításokra van szükséged.
 • A kiegészítőidet, ékszereidet is átnézzük. 
 • A sminkeszközeidet is megnézzük, selejtezzük színek szerint. 
 • Ha szeretnéd, a fehérneműidet is szelektáljuk.

A Gardróbrendezés csomag tartalma:

– színtanácsadás, színek használatának szabályai, színpaletta

– testalkat típus meghatározás

– a számodra megfelelő fazonok bemutatása

– stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

– frizura + hajszín tanácsadás

– sminkeszközök szelektálása

– fehérnemű tanácsadás (opcionális)

– gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

– ötletfotózás: szettek összeállítása, fotózása

– alapruhatár megtervezése

– képes anyag az elhangzottakról

Díja: 60.000 Ft/ kb 4 óra
(minden további óra 10.000 Ft)

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik a díj.

Jelentkezni a programra a lenti űrlapon tudsz, kérlek pipáld ki, hogy ezt a csomagot szeretnéd, köszönöm.

 
 
Név*
Email*
Telefonszám*
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és
Az ÁSZF-et elolvastam és