EGYÉNI STÍLUSTANÁCSADÁS EGY NAPBAN

Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban

egyéni stílustanácsadás

Egyéni stílustanácsadás egy egész napon át

Egyéni stílustanácsadás – A legátfogóbb és egy egész napot igénylő egyéni stílustanácsadás egy alapos, e-mailben történő, vagy telefonos konzultációval kezdődik, ahol felmérem, milyen jellegű és árfekvésű ruhadarabokra volna leginkább szükséged. Ezután a rólad gyűjtött információk birtokában feltérképezem, mely üzletekbe lesz érdemes együtt ellátogatnunk, hogy azután célirányosan vásárolhassunk együtt, és ne vesztegessünk időt a nem megfelelő üzletekbe való betéréssel.

Az egyéni stílustanácsadás a megbeszélt nap reggelén az otthonodban kezdődik. Színtípusod elemzése és a színhasználati szabályok ismertetése után a testalkatodat azonosítom be, hogy mindent elmondhassak a hozzád passzoló fazonokról. Beszélek a személyiségedhez passzoló öltözködési stílusról, és az alapvető, fontos stílusszabályokat is végigvesszük. Ezután alaposan kiszelektáljuk a gardróbszekrényedet, hogy ne kelljen többé a felesleges holmikat kerülgetned és legyen helye az új szerzeményeknek. Természetesen fotózunk új szetteket is a legjobb darabjaid felhasználásával. A hozzád illő frizurákról is beszélek, majd összeállítom a listát arról, miket kell beszereznünk a vásárlás során, hogy kiváló új összeállításokkal büszkélkedhess. Az utolsó kb 4 órát vásárlással töltjük az új stílusodhoz és a pénztárcádhoz leginkább passzoló üzletekben.

Egyéni Stílustanácsadás egy napban – a teljes megújulás!

Az Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban csomagot akkor érdemes választanod, ha nem látod át egyedül, hogyan lenne érdemes öltözködnöd, szeretnél teljesen megújulni, szívesen megszabadulnál a régi holmiktól és újakat is vásárolnál, hogy rögtön kézzel fogható és szemmel látható legyen a változás. Ha fodrászhoz is mennél, továbbá a teljes megújulást követően szép fotókat is szeretnél magadról, kérlek kattints IDE, hiszen ebben az esetben egy még profibb csomagra van szükséged!

Természetesen nemcsak Budapesten érhető el nálam a bevásárló körúttal egybekötött egyéni stílustanácsadás, ebben az esetben az utazási költséggel növekszik meg a szolgáltatás díja.

Az Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban csomag tartalma:

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyák

 • testalkat típus meghatározás

 • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

 • frizura tanácsadás

 • arcszőrzet tanácsadás

 • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

 • ötletfotózás: szettek összeállítása, fotózása 

 • alapruhatár megtervezése

 • képes anyag az elhangzottakról

 • közös vásárlás 4-5 órában

Díja: 100.000 Ft

Időtartam: kb 9 óra

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft.

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft.

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik meg az ár.

A programra a lenti űrlapon tudsz jelentkezni, kérlek pipáld ki, hogy ezt a csomagot szeretnéd, köszönöm.

egyeni-stilustanacsadas-ferfiaknak
Néhány visszajelzés korábbi ügyfeleimtől az egyéni stílustanácsadásról:
  • „Kedves Szilvia!
   Küldök egy kis élménybeszámolót:
   A ruhák még mindig egy kicsit szokatlanok számomra. Viszont most látom csak, hogy eddig amiket viseltem annyira nem az előnyös oldalamat mutatták. Nagyon frankó cuccokat válogattál nekem, sokféleképpen lehet variálni. A frizurát mindenki megdicsérte tökéleteset választottál és külön köszönet a fodrásznak, aki megcsinálta. Egyszerűen azt se tudtam mit húzzak fel, annyi sok jó cuccom van most 🙂 Pénteken fehér cipő, fehér rövid nadrág és az a fehér pólót húztam fel, amin a kép 4 részre van osztva és mintha egy erdő lenne látható rajta. Egyik munkatársam azt mondja: „Még jól is áll rajtad.” Bár nem nagyon van rálátásom mit érezhettek mikor egy átlagos kinézetű nagy hajú srác egyszer csak megjelenik fasza séróval tuti szerelésben. Szombaton azt húztam fel, ami te ajánlottál. Mikor belenéztem a tükörbe láttam, most már tényleg úgy nézek ki, mint egy férfi vagy mint azok az emberek, akiket mutattál nekem. Reggel mikor megyek munkába éppen találkozok egyik női munkatársammal, aki szemmel láthatóan igényes és tud öltözködni nézett is nagyon meg is lepődött. Később odahívott magához érdeklődött milyen ruhák ezek és akkor elmondtam, hogy elmentem hozzád. Ezt csak azért írtam le, mert vele pár hónapja volt egy kis nézeteltérés és ezidáig nem is beszéltünk ennyit sem csak ami feltétlenül szükséges volt. Még egyszer köszönöm ezt a napot, számomra nagyon hasznos volt, profi munkát végeztél, egész nap ott voltál fejben. Le a kalappal előtted.” (T.Attila)
  • „Kedves Szilvia! Még egyszer szeretném ( lehet többször is) megköszönni a segítségedet!Alig telt el pár nap és máris örömteli érzés „másként” megjelenni úgy, ahogyan Te elképzelted. Tudom sok ismeretlennek segítesz, mert Te ilyen vagy. Megjelensz mint egy lágy őszi fuvallat, kedves személyiséged azonnal eltüntet minden feszültséget, belelátsz életekbe, sorsokba és megoldod őket! Ma megjegyezte az egyik ismerősöm, hogy látja ” ez már az új megjelenésem”. Volt párom meg se akart ismerni, napszemüvegben, pont jó megjelenéssel. Különleges érzés volt! Köszönöm!” (Feri, Budapest)
  • „Kedves Szilvia,
   Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az élményt, és a sok-sok információt, hihetetlenül sokat tanultam és okosodtam. Köszönöm az odafigyelést, a sok-sok türemet, és azt, hogy a fantasztikus tudásából ilyen sokat átadott nekem.
   Örülök, hogy találkoztunk, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára.” (O. Gábor, Szeged)
  • „Szia Szilvi! Nem bírom ki, hogy ne mondjam el…Most jövök a fodrászomtól, ahogy javasoltad kicsit oldalt, kicsit fel, kicsit hosszabb éééés… A csajok úgy nézegetnek, ahogy kell Nagyon rég ereztem ilyen jól magam a bőrömben: KÖSZI!!! Meglepő és mulatságos: anyuméknak kivétel nélkül minden tetszik, még a Zara cuccok is, sőt azok a leginkább. Nekem pedig különösen tetszett az „önbizalom növelő lelkifröccs”:) Magabiztosabb vagyok, jobban érzem magam az új ruhákban. 🙂 Úgy érzem, hogy egy pozitív spirálba kerültem és képes vagyok és akarom alakítani az életem. Ez talán túlzásnak hangzik, de tényleg ezt érzem és igy gondolom. Tényleg köszönöm!” (Péter, Budapest)
  • „Szia Szilvi! Nagyon köszönöm a tegnapi tanácsadást. Amellett, hogy sok jó és hasznos tippet hallottam, még tök jól is éreztem magam, sikerült kilépnem a hétköznapokból. Egy csomó haszontalan dologtól meg is szabadultam, amitől egyedül nem egyszerű megválni, de így támogatással sokkal egyszerűbb volt. Első adagot már le is vittem a kukába, amit még elajándékozni sem lehet. Szerintem még foglak majd keresni. Most a felírt dolgok beszerzésére a tanultak beépítésée fokuszálok. Köszönöm!” (Gábor, Budapest)

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám az Egész napos stílustanácsadás programra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési dátum
Jelentkezem az
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és