Stílustanácsadás

STÍLUSTANÁCSADÁS

Stílustanácsadás nőknek

Stílustanácsadás nőknek – Elégedetlen vagy a külsőddel? Utálsz tükörbe nézni, vagy csupán unod a jelenlegi ruhatárad, öltözködési stílusod, vagy frizurád? A stílustanácsadás során megélt „átalakítás” ma már nem kell, hogy elérhetetlennek tűnő vágyálom maradjon, hiszen akár egy nap leforgása alatt is teljesen új stílust kaphatsz velem, és friss, teljesen új megjelenéssel ragyoghatsz a közös program végén! A stílustanácsadás során nem csak Te magad alakulsz át teljesen, de minden olyan információt, tudást is átadok Neked, melyet felhasználva a jövőben egyedül is képes leszel az új stílusodba illő ruhadarabokat vásárolni, felismerni, milyen színek passzolnak hozzád, milyen szabásvonalakat engedhetsz meg magadnak, és melyek azok az üzletek, ahol megtalálod ezeket.

stílustanácsadás

A stílustanácsadás tehát nem csak egy röpke program, „varázslat”, ahol azt sem tudod, valójában mi és miért történik Veled. A program során mindent pontosan érteni fogsz, mert könnyen megjegyezhető, áttekinthető módon, tálcán kínálom Neked a rád vonatkozó stílustrükköket, hogy a jövőben mindig mindennel tisztában légy, ha öltözködésről van szó, és ne legyen többé olyan alkalom, amikor tanácstalanul, vagy kétségbe esve nyitogatod a gardróbod ajtaját, hogy mégis mit vegyél fel…

stílustanácsadás

stílustanácsadás

Stílustanácsadás nőknek!

Minden stílustanácsadáson a legtöbbet hozzuk ki a hozzám fordulókból a velem együttműködő szakemberekkel: fodrászokkal és igény szerint fotóssal dolgozom együtt, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni a végén. A tanácsadás elején beszélgetéssel kezdünk, így a személyiségedhez teljesen passzoló stílust tervezek meg Neked, Te pedig végig szemtanúja és interaktív résztvevője leszel a folyamatnak. Így nem fordulhat elő, hogy a tudtod nélkül, a beleegyezésed nélkül tennék bele a tervezetbe olyan stíluselemeket, amelyekkel nem értesz egyet, vagy idegennek érzed azt. A legfontosabb, hogy ez életed egyik legszebb napja legyen, melynek a végén elégedetten, felszabadultan, hatalmas mosollyal az arcodon, megújulva térhess haza – hogy akár új életet kezdj az új stílustól feltöltődve 🙂

stílustanácsadás

A személyes beszélgetés tartalmazza azokat az alapvető stílusfortélyokat és szabályokat, melyekről feltétlenül tudnod kell ahhoz, hogy a stílustanácsadás után is biztos kézzel, egyedül is magabiztosan tudj vásárolni magadnak. Minderről írásos és képekkel illusztrált összefoglalót is kapsz, melyet később is sikerrel forgathatsz és általa egyre pontosabban elsajátíthatod a számodra szükséges stílus tudásanyagot.

stílustanácsadás

A stílustanácsadás nőknek jelenleg hat verzióban érhető el nálam. Kérlek kattints a csomag nevére, ha többet szeretnél megtudni róla:

gardróbrendezés


Gardróbrendezés:

55.000/ 4 óra, azon felül 10.000 Ft/óra (sminkoktatás:+ 10.000)

Stílustanácsadás nőknek


Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban:

98.000 Ft/ 9-10 óra (sminkoktatás: + 10.000)

stílustanácsadás anyukáknak


Stílustanácsadás anyukáknak:


55.000 Ft/ 4 óra vagy 88.000 Ft/2 x 4 óra 

vásárlás stylisttal


Vásárlás stylisttal:

20.000 Ft/első 2 óra, minden további óra 10.000 Ft