Vélemények

Az alábbi visszajelzéseket azoktól az ügyfeleimtől kaptam, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megjelentessem soraikat. A legtöbb esetben csak név nélkül közölhetem a véleményeket, és olyan is előfordul, hogy a közös vásárlás/gardróbrendezés után szóban hangzanak el ezek a mondatok.

 • „Olcsón vettünk csomó jó és cool ruhát. Kedves, segítőkész, nagyon érti a dolgát Szilvi. Meg is tanultam, hogy nekem melyik szín, hogyan passzol. Hogy melyik áll nekem jól, az elegáns, sportos. Illetve megnéztünk sok más ruhát, hogy mit érdemes majd venni. Illetve azt is, hogy mit ne vegyek soha. Szilvi türelmes volt a ruhapróbáknál, az igazításoknál, figyelt, hogy tökéletesen jól áll-e az adott ruha.
  Azt éreztem, mintha híresség lennék.
  Megtaláltam azt a stílust, ami a személyiségemhez illik, és később is bármikor fel tudok öltözni, és eszerint tudok majd öltözködni.! Szilvi a legjobb stílist, akit ismerek. Nagyon emberbarát, segítőkész. Másodpercek alatt megtalál minden olyan ruhát, ami passzol a személyiségemhez, a stílusomhoz. Ki tudja hozni belőled a legjobbat. Később is bármikor felhívhatom, és segít a vásárlásban.” (Dani, 20)
 • „(…) Szombaton lenéztem szockörrel a Symbolba, csak pózolni, mert hangom még nem volt. Az énektanárom zenekara játszott, ő énekelt.
  Hófehérbe voltam tetőtől talpig és bakancsban :).
  Már a bejáratnál kezdődött a VIP sávban, hogy nem találtak a VIP listán és azonnal elnézést kértek és felírtak. Amikor a felső részben bementem, hát azt éreztem mindenki néz,  lány, fiú, rendező….mindenki. huh…  Lementem az alagsorba, ahol megkerestem az ismerőseimet, rögtön jött az egyik csajtól megjegyzés szockörből…”Te tényleg úgy nézel ki mint egy Rocksztár!”
  Elkezdődött a koncert. Egy csomóan tolongtak és táncoltak elől. Ekkor előrementem, hogy a tanáromnak köszönjek és észre vegyen, hogy eljöttem meghallgatni. Észrevett éneklés közben, intett, hogy király és mosolygott:)
  Ma énekórán elmesélte az ő szemszögéből a pillanatot… amikor előrementem ő a tömeget nézte, nem látta a fejemet csak egyszerűen látta, hogy van valaki és van a tömeg… ekkor már biztosan tudta, hogy csak én lehetek az… 🙂 ) Szóval drága Szilvi sikerült nagyon jól pozicionálni az egészet, immár azok közé a segítők és tanácsadók közé tartozol, akikkel nagyon szépen haladunk és szép eredményeket értünk el.  Köszönöm Szilvi :)))” (Árpi)
 • „Szia Szilvi! Nagyon köszönöm a tegnapi tanácsadást. Amellett, hogy sok jó és hasznos tippet hallottam, még tök jól is éreztem magam, sikerült kilépnem a hétköznapokból. Egy csomó haszontalan dologtól meg is szabadultam, amitől egyedül nem egyszerű megválni, de így támogatással sokkal egyszerűbb volt. Első adagot már le is vittem a kukába, amit még elajándékozni sem lehet. Szerintem még foglak majd keresni. Most a felírt dolgok beszerzésére a tanultak beépítésée fokuszálok. Köszönöm!” (Gábor, Budapest)
 • “Úgy éreztem magam, mint egy sztár, amikor öltöztetett Szilvi!
  Sokkal több lány mondja azt, hogy vonzóbb vagyok és megváltoztam!”
  (Zsolt)
 • “Teljesen máshogy érzem magam, más a fellépésem. Tudatosan öltözködöm. Sose gondolkoztam azon, hogy mit mivel. Tudatosabb lettem. Tetszett Szilvi közvetlensége, barátsága. Azt hittem, hogy a stylist távolságtartó. Nagyon közvetlen, baráti.”
  (Tamás)
 • „Szia Szilvi! Pénteken rendezvényen voltam, ahova a korábban ösztönösen választott dolgok mellé (van ami helyett), a tőled tanultak alapján öltöztem fel. Nagy hatása volt. 🙂 Korábban is megnéztek az emberek, de most még többen tették. Sőt, olyan kollégák is megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki, akiknek ez nem nagyon szokásuk. 🙂 Üdv, Attila”
 • „Szia Szilvi, Röviden adnék magamról kis hírt. Figyelek arra, hogy ne vegyek meg mindent, ne menjek „csakúgy” vásárolgatni; hiszen pont az volt az egyik elsődleges célja a tanácsadásomnak, hogy megszabaduljak a fölöslegtől. Cipőből sem vásárolok nyakra-főre – úgyis elhasználódnak a meglévők, majd jól meggondolva csak olyat fogok venni, ami tényleg szükséges. És egyáltalán nem érzem cikinek ugyanazt a szandált egymás után több napon felvenni. 🙂 Mindez türelemre és érettségre is tanít. Rendszeresen hordok kiegészítőket 😀 – ez is nagy dolog! Semleges vagy kifejezetten sportos már ritkán vagyok, inkább mindenben nőiesebb, visszafogottan. Néha szoktam enyhén sminkelni is. Szigorúan elkülönítve tartom az 5 pontos ruhákat a többitől, ez is megkönnyíti a dolgom. Közben hoztam egy jelentős döntést – 19-20 év után elhagyom azt a munkakört, amiben eddig dolgoztam. A lelkem mást kíván és végre meghallottam a hangját – ebben is van szereped: mikor megmutattam otthon a referencia videóidat, ezeken (különösen, amelyik egy vízparton készült)  annyira erőteljesen süt belőled a nyugalom, harmónia, egység saját magaddal – mint aki tökéletesen a helyén van, tudja, mit szeret csinálni, és ezt meg is valósítja. Ez nagy példa és „lökés”, bátorítás nekem. Ennél fogva sokkal többet adott nekem ez a tanácsadás, mint egyszerű öltözködési tudatosság – pedig az is rengeteget számít! Köszönettel kívánok szép napokat!” (O.R., Budapest)
 • „Kedves Szilvia!
   Küldök egy kis élménybeszámolót:
  A ruhák még mindig egy kicsit szokatlanok számomra. Viszont most látom csak, hogy eddig amiket viseltem annyira nem az előnyös oldalamat mutatták. Egy fehér galléros slim fit-es pólóm van, de az is L-es, a kék színű kapucnis pulóver az regular fit-es. Az egyik övem, amiről azt hittem fekete az meg nem fekete, hanem valamiféle sötét barna árnyalatú lehet vagy mi. Nagyon frankó cuccokat válogattál nekem, sokféleképpen lehet variálni. Mikor hazaértem szerda este nem bírtam ki és próbálgattam egy kicsit 🙂 A frizurát mindenki megdicsérte tökéleteset választottál és külön köszönet a fodrásznak, aki megcsinálta. Csütörtökön a sárga nadrág, fehér cipő és a csokibarna pólóba mentem, amin fehér felirat van. Egyszerűen azt se tudtam mit húzzak fel, annyi sok jó cuccom van most 🙂 Pénteken fehér cipő, fehér rövid nadrág és az a fehér pólót húztam fel, amin a kép 4 részre van osztva és mintha egy erdő lenne látható rajta. Egyik munkatársam azt mondja: „Még jól is áll rajtad.” Bár nem nagyon van rálátásom mit érezhettek mikor egy átlagos kinézetű nagy hajú srác egyszer csak megjelenik fasza séróval tuti szerelésben. Szombaton azt húztam fel, ami te ajánlottál (bár utólag visszagondolva nem tudom mennyire sokkolta volna őket, ha abban jelenek meg először) fekete cipő sárga nadrág, fekete öv, a kék-fehér csíkos ing, fekete pulóver a vállamra terítve és úgy megkötve. Mikor belenéztem a tükörbe láttam, most már tényleg úgy nézek ki, mint egy férfi vagy mint azok az emberek, akiket mutattál nekem. Szerintem ez az öltözék oda már túl sok volt, túl elegáns oda. Reggel mikor megyek munkába éppen találkozok egyik női munkatársammal, aki szemmel láthatóan igényes és tud öltözködni nézett is nagyon meg is lepődött. Később odahívott magához érdeklődött milyen ruhák ezek és akkor elmondtam, hogy elmentem hozzád. Ezt csak azért írtam le, mert vele pár hónapja volt egy kis nézeteltérés és ezidáig nem is beszéltünk ennyit sem csak ami feltétlenül szükséges volt.
  Az asztrológiai elemzés az nagyon hasznos volt, mert újabb dolgokat tudtam meg magamról.
  Még egyszer köszönöm ezt a napot, számomra nagyon hasznos volt, profi munkát végeztél, egész nap ott voltál fejben. Le a kalappal előtted.”(T.A.)
 • „Kedves Szilvia, köszönöm a tanácsadást, nagyon sokat segített, imádom a közösen vásárolt ruhákat! A hajam is sokkal jobb lett, könnyebben tudom reggel összehozni. Azóta egészen másképp nézek a ruhatáramra és most már tudom, melyik daraboktól szabaduljak meg lelkiismeretfurdalás nélkül. Kívánok további sok elégedett ügyfelet.” (Silvia Peterova, Komárom)
 • „Kedves Szilvia! Még egyszer szeretném ( lehet többször is) megköszönni a segítségedet!Alig telt el pár nap és máris örömteli érzés „másként” megjelenni úgy, ahogyan Te elképzelted. Tudom sok ismeretlennek segítesz, mert Te ilyen vagy. Megjelensz mint egy lágy őszi fuvallat, kedves személyiséged azonnal eltüntet minden feszültséget, belelátsz életekbe, sorsokba és megoldod őket! Ma megjegyezte az egyik ismerősöm, hogy  látja ” ez már az új megjelenésem”. Volt párom meg se akart ismerni, napszemüvegben, pont jó megjelenéssel. Különleges érzés volt! Köszönöm!” (Feri, Budapest)
 • „Kedves Szilvia! A tanácsadásod után egyik reggel úgy festettem ki a szemem, ahogy tanácsoltad, és képzeld a munkahelyemen észrevették és megdícsérték!  Működik!!!! 🙂 A többi tanácsodat is igyekszem beleépíteni a hétköznapokba. Köszönettel: A. „
 • „Kedves Szilvia,
  Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az élményt, és a sok-sok információt, hihetetlenül sokat tanultam és okosodtam. Köszönöm az odafigyelést, a sok-sok türemet, és azt, hogy a fantasztikus tudásából ilyen sokat átadott nekem.
  Örülök, hogy találkoztunk, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára.” (O. Gábor, Szeged)
 • „Szia Szilvi! Nem bírom ki, hogy ne mondjam el…Most jövök a fodrászomtól, ahogy javasoltad kicsit oldalt, kicsit fel, kicsit hosszabb éééés… A csajok úgy nézegetnek, ahogy kell 🙂 🙂Nagyon rég ereztem ilyen jól magam a bőrömben: KÖSZI!!! Meglepő és mulatságos: anyuméknak kivétel nélkül minden tetszik, még a Zara cuccok is, sőt azok a leginkább. Nekem pedig különösen tetszett az „önbizalom növelő lelkifröccs”:) Magabiztosabb vagyok, jobban érzem magam az új ruhákban. 🙂 Úgy érzem, hogy egy pozitív spirálba kerültem és képes vagyok és akarom alakítani az életem. Ez talán túlzásnak hangzik, de tényleg ezt érzem és igy gondolom. Tényleg köszönöm!” (Péter, Budapest)
 • „Jó reggelt Szilviiiiii!!!!!! Szeretném még egyszer megköszönni a szerdai napot, nagyon jól éreztem magam és csodás ruhákat választottál nekem. 1-1 darabot leszámítva, képzeld a páromnak is tetszik. Peti is átjött tegnap és végig próbáltam még egyszer mindent. 😅😅 Neki minden tetszett!
  És amennyi dicséretet tegnap kaptam…. vki csak a fülbevalókat látta, és már attól azt mondta, hogy nagyon csinos, olyan „más” lettem. Biztos fogunk még találkozni, tavasszal is szükségünk lesz Rád, ezt tegnap megbeszéltük. 😉😉 ” (Katinka, Mogyoród)
 • (telefonon): „Szia Szilvi! Először is szeretném még egyszer megköszönni a múltkori napot, azóta mindenki dicsérget, hogy milyen k***a jól nézek ki! Az egyik ismerős lány is mondta, hogy végre úgy nézek ki, amilyen belül vagyok, és mindig érezte, hogy nekem így kellene öltözködnöm…”( András, Budapest)

 • „Kedves Szilvi! Nagyon köszönöm a segítségedet, igazán élveztem a mai napot! Nagyon tetszett, hogy az üzletekben olyan céltudatosan és gyorsan válogattad ki a ruhákat, nem tétováztál, mit vegyél le! 🙂 Magamtól egyébként nem vittem volna be a próbafülkébe ezeket a ruhákat, de nagyon kellemes meglepetés volt látni önmagam egy teljesen új szemszögből, más stílusban, mint amihez eddig hozzászoktam. Nagyon tetszenek az új ruháim, köszönöm!” (V. Krisztina, Budapest)
 • „Egy kis visszajelzés: eddig nagyon bejöttek az új szettek, megvan a magabiztosság, hogy jól öltözöm, jobban érzem magam alapból és a randijaim is sikeresek voltak a múlt héten, szóval meg vagyok elégedve!” (Bolyai Csaba Zoltán, Budapest)

 • „Kedves Szilvi! Nagyon jó kis ajándékot kaptam a férjemtől a személyedben, mert mostantól végre nem fogom kerülgetni a lakásban azt a rengeteg régi, használatlan ruhát, és már azt is tudom, mit vegyek helyettük. Köszönöm a segítséged, nálam új korszak kezdődik! 🙂 ” (Bea, Budapest)

 • „Kedves Szilvi! Köszönöm szépen, nagy segítség volt ez a pár órás tanácsadás. A gardróbom most végre könnyebb és szellősebb lett! Bár nem sokáig, mert úgyis sokkal jobb ruhákat fogok venni, mint amiket eddig.” (B-né H. Sz., Vác)

 • „Köszönöm Szilvi, nagyon sokat segítettél. Magamtól ezeket a ruhákat le sem vettem volna a fogasról… Még kicsit meg kell szoknom ezt az új stílust, de szerintem gyorsan menni fog 🙂 ” (Tünde, Székesfehérvár)

 • „Nem is gondoltam, hogy így is összepárosíthatom a ruháimat! Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan hordjam, amim van. Az is nagyon hasznos volt, hogy elmondtad, milyen színek állnak jól (abszolút rosszakat hordtam eddig), és milyen fazonokat érdemes vásárolnom. Köszönöm!” (Nagyváradi Melinda, Budapest)
 • „Nagyon sokat segítettél a Mini Stílustanfolyammal, köszönöm 🙂 ” (P.K.)
 • „Nagy gondban voltam. A vásárlás és pláne az öltözködés, az üzletekben keresgélés soha nem volt az én műfajom. Nemcsak a stílus, de a nekem való ruhák konkrét kiválasztásában is nagy segítségemre volt Szilvi. Amellett, hogy rengeteg időt spóroltam meg, segített abban, hogy a hozzám illő stílust is megtaláljam és könnyebben eligazodjam. Szóval így lenne jó mindig vásárolni…”  (Róbert, 35 éves)
 • „Sosem voltam jó abban, hogy nekem való ruhákat válasszak. Általában csak megvettem, ami megtetszett, aztán legtöbbször csak 1-2-szer volt rajtam és utána újra a régi farmer-póló összeállításnál maradtam inkább. Szilvi az egész napos stílustanácsadáson nagyon sokat segített abban, hogy megtanuljam, hogyan érdemes ruhákat vásárolnom. Már tudom, milyen színek állnak jól, miket kerüljek, és milyen stílusú ruhákban fogom hosszabb távon is jól érezni magam. Mivel Szilvi fényképeket készített arról, hogyan kombináljam a ruháimat, így sokkal kreatívabb vagyok az öltözködésben, mint előtte.”  (Dénes Edit, Budapest)
 • Kedves Szilvi! Nagyon köszönöm a segítséged, teljesen másképp nézek a ruhákra, mint eddig! Azt hiszem, sokat fejlődtem abban, hogy stílusosan tudjak öltözködni! Igenis meg lehet ezt tanulni, akkor is, ha kezdetben egy nagy „divat-analfabétának” érzi magát az ember… ” (Nagyné Sz. Katalin, Budapest)

 • „Kedves Szilvi!Nagyon szépen köszönöm a stíluskalauzt, nagyon hasznos 🙂 És köszönöm szépen a tanácsadást és a közös vásárlást, minden ruhadarabot imádok és öröm az öltözködés velük. Üdv,Ági” (N. Ágnes, Budpest)
 • „Miután leadtam 22 kilót, szerettem volna az öltözködésemen is változtatni. A férjem ajándékozott meg az egész napos stílustanácsadással, amelyet Szilvi tartott, és nagyon nem bántam meg, hogy kivételesen nem ékszert kaptam 🙂  Sokkal jobban ki tudom fejezni az egyéniségem az öltözködésemmel, mint eddig, és még önismeretre is szert tettem a horoszkópos stílustanácsadással. Az sem mindegy, hogy végre tisztán látom, milyen ruhákkal nem érdemes próbálkoznom, cserébe tudom, mi áll majd rajtam jól.” (R.K., 38 éves, Budapest)
 • „Régebben mindig azokat a ruhadarabokat vettem meg magamnak, amiket másokon láttam, hogy jól áll nekik. Naná, hogy sokszor melléfogtam és így továbbra sem éreztem magam jól – nem tudott a megjelenésem extra önbizalmat kölcsönözni. Szilvi nagyszerű érzékkel adott a kezembe olyan cuccokat is, amelyeket korábban pillantásra sem méltattam, és láss csodát: a környezetem elismerő visszajelzését már az első alkalommal bezsebelhettem! Végre nem volt kidobott pénz a ruhavásárló körutam és bár nem a ruha teszi az embert, sokkal jobban érzem magam a saját stílusomat hordva!” (Balázs, 35)

stílustanácsadás