Stílustanácsadás férfiaknak

Stílustanácsadás férfiaknak – Te is lehetsz sikeres és sármos!

Stílustanácsadás férfiaknakA stílustanácsadás férfiaknak program pontosan azt a pluszt adhatja Neked, amellyel ki tudsz mozdulni az életed akár több területén jelenlévő állóvízből.

Tudtad, hogy a jól öltözöttség nem pusztán azt befolyásolja, hogy hány nő néz mélyen a szemedbe az utcán? Ennél sokkal többről van szó! Lássuk, mire van az életedben rossz hatással, ha nem jó a megjelenésed:

 • mivel általában az első benyomás alapján ítélünk meg másokat, ezért egy nem elég igényes külső alapján a Téged felületesen ismerő emberek is beskatulyázhatnak a „lúzer” kategóriába
 • a munkaadóid, üzletfeleid szemében közel sem tűnsz olyan profinak és megbízhatónak, mint egy jól összeállított ruhatárral
 • ennek „köszönhetően” nagyon sok pénztől esel/estél már el (ki tudja, hol tartanál, ha komolyan veszed az öltözködést!)
 • a nők többsége észre sem vesz, ha a ruházatod nem előnyös számodra
 • mindezek után nem csoda, ha az önbizalmad és az önértékelésed is inkább a nullához közelít… (ez pedig egy sor egyéb problémát hoz magával!)
stílustanácsadás férfiaknak

Egyik kedves ügyfelem a stílustanácsadás előtt és után

Miért válhat életed egyik legjobb befektetésévé a stílustanácsadás férfiaknak programja?

Mára a megjelenés terén is egyre magasabb kihívásoknak és elvárásoknak kell megfelelniük az erősebb nem tagjainak is.  Napjainkban már egyre cikibb a lógó farmer + kinyúlt nyakú, feliratos póló összeállítás, az üzletek pedig csak úgy ontják magukból a divatosabbnál divatosabb, lenyűgöző férfi holmikat – ami azonban a teremtés koronáit is zavarba ejtheti, hiába volna egyre több férfi igénye, hogy megjelenése lehengerlő, ám megbízható stílust közvetítsen.

Férfi stílustanácsadás – mit nyersz vele?

Bár a köztudatban úgy él, hogy tudatosan (tehát a formákat és színeket is figyelembe véve) vásárolni inkább a nők szoktak, ám egyre nagyobb a kereslet a férfiak részéről is az igényes, minden szempontból tökéletes megjelenésre.

 • Nincs időd kimerítő vásárlásokra? Most én választok ki helyetted mindent, így fel sem tűnik majd, hogy vásárolunk, repülni fog az idő 🙂
 • Úgy érzed, üzletfeleid és munkatársaid is komolyabban vennének, ha másképp öltözködnél, ez pedig több bevételt is hozhat? A felmérések szerint amint pozitívan változik a külsőd, a bevételed is megnövekszik! Kiválasztom a hozzád legjobban passzoló, profi szetteket.
 • Halálosan unod a vásárlást? Mivel sikerélményeid lesznek a vásárlás során, garantáltan nem fogsz unatkozni.
 • Nem tudsz egyedül dönteni, amikor ruhát vásárolsz? Most rám bízhatod magad.
 • Nagyon sokat költöttél már ruhákra, de mégsem érted el a kívánt eredményt? Ennek is véget vetünk, amit megveszel, azt hordani is fogod, ráadásul örömmel.
 • Nem tudod, vonzónak találnak-e a nők, kiváltképp a neked is tetsző hölgyek? Ezután minden nő elismeréssel fog rád pillantani.
stílustanácsadás férfiaknak

Egyik kedves ügyfelem a férfi stílustanácsadás előtt és után

Stílustanácsadás férfiaknak – vége az utált vásárlásoknak!

Valljuk be: öltözködni nem egyszerű. Nem egyszerű, mert egy „ütős” összeállításhoz nem elég, ha az ember leakasztja a boltban a kedvenc színében készült inget. Ennél jóval több kell ahhoz, hogy stílusossá váljon valaki, léteznek ugyanis alapvető öltözködési szabályok is, amelyeket érdemes elsajátítani ahhoz, hogy az ember el tudjon igazodni az üzletek dzsungelében. Erről szól a stílustanácsadás férfiaknak.

A férfi stílustanácsadás pont Neked való, ha tényleg jól akarsz kinézni, és stílusos szeretnél lenni! Nem pusztán jobb és figyelemfelkeltő lesz a külsőd, de a nők és az üzletfeleid szemében is vonzóbb, sikeresebb leszel! Legyen akármilyen tested (kivéve a kóros túlsúlyt), a stílustanácsadás férfiaknak garantáltan sokkal vonzóbbá és stílusosabbá fog tenni!

Egyik kedves ügyfelem a férfi stílustanácsadás előtt és után:

stílustanácsadás férfiaknak

 • Nem akarsz többé olyan holmikat vásárolni, amelyekkel csak az ablakon dobálod ki a pénzed, de nem teszik jobbá a külsőd?
 • Csak pár új ruhadarabra van szükséged? Vagy egy egész ruhatárcserére? Minden esetben tudok segíteni Neked.

Egy képzett személyi stylisttal minden sokkal könnyebb! Nem kell órákon át tanácstalanul, kétségbeesve, rosszkedvűen, fáradtan, elcsigázottan, a végén már céltalanul kóvályogni az üzletekben, miközben még mindig nincs meg az a nadrág, amiben jól éreznéd magad. A férfi stílustanácsadás során személyes beszélgetéssel indítunk, hogy számodra is minden világos legyen, hogy a jövőben már Te magad is át tudd látni, mit miért és hogyan érdemes viselned, és hogyan tudsz igazán hatékonyan vásárolni magadnak!

A stílustanácsadás férfiaknak a következőket kínálja Neked:

 • megbeszéljük, mely színek állnak jól Neked, hogyan társítsd az egyes színeket egymással
 • mire figyelj a szabásvonalak kiválasztásánál
 • hogyan rejtsd el az előnytelenségeket, hogyan emeld ki a legvonzóbb részeidet
 • végigvesszük, az aktuális divatból mely darabok passzolnak hozzád
 • megtanítalak, miképpen állíts össze egyedi, ízléses, hozzád teljes egészében illő szetteket

A stílustanácsadás férfiaknak nem csak azért hasznos, mert csokorba gyűjtve kapsz meg minden információt a hozzád illő megjelenésről, de az új ismereteken keresztül teljesen új oldaladat fogod felfedezni, és a férfi stílustanácsadás végén újult erővel, feltöltődve térsz haza, sokkal férfiasabbnak, vonzóbbnak, sikeresebbnek, magabiztosabbnak fogod érezni magad!!

A férfi stílustanácsadás jelenleg öt verzióban érhető el nálam, csak rajtad múlik, melyiket szeretnéd inkább. Kattints a csomag nevére, hogy többet tudhass meg róla:

 

vásárlás stylisttal

Vásárlás stylisttal:

20.000 Ft/első 2 óra, minden további óra 10.000 Ft