STYLIST TANÁCSADÁS ALAP CSOMAG

Stylist Tanácsadás Alap Csomag

stylist tanácsadás

Stylist Tanácsadás Alap Csomag – kezdd az alapoknál!

A Stylist tanácsadás alap csomag akkor jó választás számodra, ha elsőre nem akarsz nagyobb, egész napos tanácsadásba vágni, de szeretnéd jobban átlátni, milyen színek és szabásvonalak illenek hozzád, valamint milyen öltözködési stílust érdemes követned. A Stylist tanácsadás alap csomag első 2 órája személyes konzultáció, ezt 2 óra hosszúságú közös vásárlás követi. A színtanácsadás során végre megtudhatod, hogy a színtípusok közül melyik a tiéd, hogy ezentúl mindig a számodra legelőnyösebb színeket tudd viselni. Meghatározom, hogy a testalkat típusok közül hova tartozol, majd tanácsokat és útmutatást kapsz a számodra legelőnyösebb szabásvonalakhoz és ruhákhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd! Az opcionálisan választható Asztrostyle elemzés során megkeressük a hozzád leginkább illő öltözködési stílust személyes születési horoszkópod alapján. Az arcformához legjobban illő frizurákat is sorra vesszük, illetve a mindennapi sminkelésről is beszélünk. A két órás konzultáció után felkerekedünk, hogy új ruhadarabokat szerezzünk be számodra, a következő két órát tehát közös vásárlással töltjük.

stylist tanácsadás

A stylist tanácsadás új felismeréseket hoz az életedbe

Talán furcsán hangzik, de ez után a 4 órás stílustanácsadás után egy sor olyan dologban „megvilágosodsz”, amelyek eddig csak akadályoztak abban, hogy megtaláld a saját stílusod, vagy igazán jól öltözöttnek érezd magad. Ez az alap stílustanácsadás megadja neked azt a hiányzó pluszt, mindazt az alap tudást, melynek köszönhetően ezután csak a hozzád passzoló, színtípusodhoz és testalkatodhoz illő ruhadarabokat fogod megvenni. A stylist tanácsadás megtanít majd arra, hogyan vásárolj, mit keress, hogyan használd ügyesen az üzletek kínálatát és minként NE dobj ki egy csomó pénzt az ablakon felesleges holmikra a jövőben.

A Stylist Tanácsadás Alap Csomag tartalma:

  • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyákat is kapsz

  • testalkat típus meghatározás

  • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

  • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés

  • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

  • frizura tanácsadás, hajszín tippek 

  • sminkszíneid bemutatása

  • alapruhatár megtervezése

  • képes anyag az elhangzottakról

  • közös vásárlás 2 órában

Díja: 55.000 Ft

Időtartam: kb 4 óra

Helyszín: előre egyeztetett  

Gyakorlati sminkelés: + 10.000 Ft (így 1,5 órával hosszabb)

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft.

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft.

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik meg az ár. 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám a Stylist Tanácsadás Alap Csomagra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési időpont
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és


Amennyiben ez a program nem nyerte el a tetszésed, mert például kicsit hosszabb stílustanácsadás csomagot próbálnál ki, vagy más összetételű tanácsadásra vágysz, nézd meg a többi programomat:

Ha a színtípusodat alaposabban szeretnéd megismerni egy még átfogóbb színtanácsadás keretein belül:

Színtanácsadás

Ha a ruhatáradat is szeretnéd kiválogatni, átlátni, illetve végre stílusosan használni:

Gardróbrendezés

Ha egy hosszabb, átfogó, 8-9 órás stílustanácsadást szeretnél, amely gardróbrendezést és egy hosszabb vásárlást is tartalmaz:

Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban