EGYÉNI STÍLUSTANÁCSADÁS EGY NAPBAN

Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban

egyéni stílustanácsadás

Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban

Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban – A legátfogóbb és egy egész napot igénylő program egy alapos telefonos, vagy e-mailben történő, esetleg rövidebb személyes konzultációval kezdődik, ahol felmérem, milyen jellegű és árfekvésű ruhadarabokra volna leginkább szükséged. Az ezt követő napokban a rólad gyűjtött információk birtokában egyedül feltérképezem, mely üzleteket lesz érdemes együtt felkeresnünk, hogy azután célirányosan vásárolhassunk együtt, és ne veszítsünk időt a nem megfelelő üzletekbe való betéréssel.

A megbeszélt nap reggelén az egyéni stílustanácsadás az otthonodban kezdődik. Színtípusod elemzése után a testalkatodat azonosítom be, hogy mindent elmondhassak a hozzád passzoló fazonokról. Kérésre a születési időpontod alapján beszélek a személyiségedhez passzoló öltözködési stílusról (önismereti módszerekkel foglalkozom 16 éve), és az alapvető, fontos stílusszabályokat is végigvesszük. Majd átnézzük a jelenlegi smink eszközeidet és részletesen elmagyarázom, hogyan és milyen színekkel sminkeld magad. Ha gyakorlati sminkelést is szeretnél kérni a program mellé, akkor kérlek szólj előre, ebben az esetben egy órával tovább tart a tanácsadás (a gyakorlati sminkelés + 10.000 Ft-tal növeli a stílustanácsadás díját). Ezután alaposan kiszelektáljuk a gardróbszekrényedet, hogy ne kelljen többé a felesleges holmikat kerülgetned és legyen helye az új szerzeményeknek.

Természetesen fotózunk új szetteket is, és a fehérneműket sem hagyjuk ki az átvizsgálásból (csak akkor, ha Te szeretnéd). A hozzád illő hajszínekről, frizurákról is beszélek, majd összeállítom a listát arról, miket kell beszereznünk a vásárlás során, hogy gyönyörű új összeállításokkal büszkélkedhess. Az utolsó kb 4 órát vásárlással töltjük az új stílusodhoz és a pénztárcádhoz leginkább passzoló üzletekben.

egyéni stílustanácsadás

Teljes megújulás egy nap alatt!

Az Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban csomagot akkor érdemes választanod, ha nem látod át egyedül, hogyan lenne érdemes öltözködnöd, szeretnél teljesen megújulni, szívesen megszabadulnál a régi holmiktól és újakat is vásárolnál, hogy rögtön kézzel fogható és szemmel látható legyen a változás. Ha fodrászhoz is mennél, továbbá a teljes megújulást követően szép fotókat is szeretnél magadról, kérlek kattints IDE, hiszen ebben az esetben egy még profibb csomagra van szükséged!

Természetesen nemcsak Budapesten érhető el nálam a bevásárló körúttal egybekötött egész napos stílustanácsadás, ebben az esetben az utazási költséggel növekszik meg a szolgáltatás díja.

Az Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban csomag tartalma:

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyákat is kapsz

 • testalkat típus meghatározás

 • a számodra megfelelő fazonok bemutatása

 • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés

 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

 • frizura tanácsadás, hajszín tippek 

 • fehérnemű tanácsadás

 • elméleti sminkelési tanácsadás, sminkeszközeid szelektálása

 • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása

 • szettek összeállítása, fotózása

 • alapruhatár megtervezése

 • képes anyag az elhangzottakról

 • közös vásárlás 4-5 órában

Díja: 98.000 Ft

Időtartam: 9-10 óra 

Gyakorlati sminkoktatás: + 10.000 Ft

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft.

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft.

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik meg az ár. 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám az Egész napos stílustanácsadás programra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési dátum
Jelentkezem az
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és


Amennyiben ez a program nem nyerte el a tetszésed, mert például kicsit rövidebb stílustanácsadás csomagot próbálnál ki először, vagy más összetételű tanácsadásra vágysz, nézd meg a többi programomat:

Egy rövid, 4 órás stílustanácsadás, ha még nem vettél részt stílustanácsadó szolgáltatáson:

Stylist Tanácsadás Alap Csomag

Ha a színtípusodat szeretnéd megismerni és szeretnéd tudni, milyen színek állnak Neked jól, illetve hogyan használd őket magadon:

Színtanácsadás

Ha a színtanácsadás mellett a testalkatodra vonatkozó szabályok is érdekelnek, és tudni akarod, milyen szabásvonalak illenek az alakodhoz:

Szín – és testalkat tanácsadás

Ha a jelenlegi ruhatáradat szeretnéd rendbetenni, átlátni, selejtezni, vagy végre stílusosan használni:

Gardróbrendezés