Stylist Tanácsadás Alap Csomag

Stylist tanácsadás alap csomag 

A Stylist tanácsadás alap csomag előre egyeztetett helyszínen 4 órában zajlik.

Stylist tanácsadás alap csomag – kezdd az alapoknál!

A Stylist tanácsadás alap csomag akkor jó választás számodra, ha elsőre nem akarsz nagyobb, egész napos tanácsadásba vágni, de szeretnéd jobban átlátni, milyen színek és szabásvonalak illenek hozzád, valamint milyen öltözködési stílust érdemes követned. A Stylist tanácsadás alap csomag első 2 órája személyes konzultáció, ezt 2 óra hosszúságú közös vásárlás követi. A színtanácsadás során végre megtudhatod, hogy a színtípusok közül melyik a tiéd, hogy ezentúl mindig a számodra legelőnyösebb színeket tudd viselni. Meghatározom, hogy a testalkat típusok közül hova tartozol, majd tanácsokat és útmutatást kapsz a számodra legelőnyösebb szabásvonalakhoz és ruhákhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd! Az arcformához legjobban illő frizurákat és szakáll formákat is sorra vesszük. A két órás konzultáció után felkerekedünk, hogy új ruhadarabokat szerezzünk be számodra, a következő két órát tehát közös vásárlással töltjük.

stylist tanácsadás

A stylist tanácsadás új felismeréseket hoz az életedbe

Talán furcsán hangzik, de a Stylist tanácsadás alap csomag 4 órája után egy sor olyan dologban “megvilágosodsz”, amelyek eddig csak akadályoztak abban, hogy megtaláld a saját stílusod, vagy igazán jól öltözöttnek érezd magad. Ez az alap stílustanácsadás megadja neked azt a hiányzó pluszt, mindazt az alap tudást, melynek köszönhetően ezután csak a hozzád passzoló, színtípusodhoz és testalkatodhoz illő ruhadarabokat fogod megvenni. A stylist tanácsadás megtanít majd arra, hogyan vásárolj, mit keress, hogyan használd ügyesen az üzletek kínálatát és minként NE dobj ki egy csomó pénzt az ablakon felesleges holmikra a jövőben.

A Stylist tanácsadás alap csomag tartalma:

  • színtanácsadás, színek használatának szabályai
  • testalkat típus meghatározás
  • a megfelelő fazonok bemutatása
  • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez
  • arcszőrzet tanácsadás
  • frizura tanácsadás
  • képes anyag az elhangzottakról
  • közös vásárlás 2 órában

Díja: 45.000,-
Időtartam: 4 óra

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám a Mini Stylist Tanácsadásra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési időpont
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és