Stylist Tanácsadás Alap Csomag

Stylist tanácsadás alap csomag 

stylist tanácsadás

Stylist tanácsadás alap csomag – kezdd az alapoknál!

A Stylist tanácsadás alap csomag akkor jó választás számodra, ha elsőre nem akarsz nagyobb, egész napos tanácsadásba vágni, de szeretnéd jobban átlátni, milyen színek és szabásvonalak illenek hozzád, valamint milyen öltözködési stílust érdemes követned. A Stylist tanácsadás alap csomag első 2 órája személyes konzultáció, ezt 2 óra hosszúságú közös vásárlás követi. A színtanácsadás során végre megtudhatod, hogy a színtípusok közül melyik a tiéd, hogy ezentúl mindig a számodra legelőnyösebb színeket tudd viselni. Meghatározom, hogy a testalkat típusok közül hova tartozol, majd tanácsokat és útmutatást kapsz a számodra legelőnyösebb szabásvonalakhoz és ruhákhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd! Az arcformához legjobban illő frizurákat és szakáll formákat is sorra vesszük. A két órás konzultáció után felkerekedünk, hogy új ruhadarabokat szerezzünk be számodra, a következő két órát tehát közös vásárlással töltjük.

A stylist tanácsadás új felismeréseket hoz az életedbe

Talán furcsán hangzik, de a Stylist tanácsadás alap csomag 4 órája után egy sor olyan dologban „megvilágosodsz”, amelyek eddig csak akadályoztak abban, hogy megtaláld a saját stílusod, vagy igazán jól öltözöttnek érezd magad. Ez az alap stílustanácsadás megadja neked azt a hiányzó pluszt, mindazt az alap tudást, melynek köszönhetően ezután csak a hozzád passzoló, színtípusodhoz és testalkatodhoz illő ruhadarabokat fogod megvenni. A stylist tanácsadás megtanít majd arra, hogyan vásárolj, mit keress, hogyan használd ügyesen az üzletek kínálatát és minként NE dobj ki egy csomó pénzt az ablakon felesleges holmikra a jövőben.

A Stylist tanácsadás alap csomag tartalma:

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai

 • testalkat típus meghatározás

 • a megfelelő fazonok bemutatása

 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez

 • arcszőrzet tanácsadás

 • frizura tanácsadás

 • képes anyag az elhangzottakról

 • közös vásárlás 2 órában

Díja: 55.000 Ft

Időtartam: kb 4 óra

Helyszín: előre egyeztetett

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft

Készenléti díj 1 héten belüli lemondás esetén: 15.000 Ft

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlapon tudsz.

férfi stílustanácsadás 

Vélemények a Stylist tanácsadás alap csomagról: 

 • „Olcsón vettünk csomó jó és cool ruhát. Kedves, segítőkész, nagyon érti a dolgát Szilvi. Meg is tanultam, hogy nekem melyik szín, hogyan passzol. Hogy melyik áll nekem jól, az elegáns, sportos. Illetve megnéztünk sok más ruhát, hogy mit érdemes majd venni. Illetve azt is, hogy mit ne vegyek soha. Szilvi türelmes volt a ruhapróbáknál, az igazításoknál, figyelt, hogy tökéletesen jól áll-e az adott ruha.
  Azt éreztem, mintha híresség lennék.
  Megtaláltam azt a stílust, ami a személyiségemhez illik, és később is bármikor fel tudok öltözni, és eszerint tudok majd öltözködni.! Szilvi a legjobb stílist, akit ismerek. Nagyon emberbarát, segítőkész. Másodpercek alatt megtalál minden olyan ruhát, ami passzol a személyiségemhez, a stílusomhoz. Ki tudja hozni belőled a legjobbat. Később is bármikor felhívhatom, és segít a vásárlásban.” (Dani, 20)
 • “Teljesen máshogy érzem magam, más a fellépésem. Tudatosan öltözködöm. Sose gondolkoztam azon, hogy mit mivel. Tudatosabb lettem. Tetszett Szilvi közvetlensége, barátsága. Azt hittem, hogy a stylist távolságtartó. Nagyon közvetlen, baráti.”
  (Tamás)
 • „Kedves Szilvia,
  Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az élményt, és a sok-sok információt, hihetetlenül sokat tanultam és okosodtam. Köszönöm az odafigyelést, a sok-sok türemet, és azt, hogy a fantasztikus tudásából ilyen sokat átadott nekem.
  Örülök, hogy találkoztunk, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára.” (O. Gábor, Szeged)
 • „Egy kis visszajelzés: eddig nagyon bejöttek az új szettek, megvan a magabiztosság, hogy jól öltözöm, jobban érzem magam alapból és a randijaim is sikeresek voltak a múlt héten, szóval meg vagyok elégedve!” (Bolyai Csaba Zoltán, Budapest)

 
 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám a Mini Stylist Tanácsadásra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési időpont
Jelentkezem a
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és