Stylist program árak

Stylist program árak NŐKNEK

Stylist program árak – Kérlek kattints a kis képek melletti csomag elnevezésekre, hogy bővebb információt kaphass az aktuális stílustanácsadó szolgáltatásaimról!

stilusprofil-tervezes

Stílusprofil tervezés:

55.000 Ft/ 4 óra

színtanácsadás

Színtanácsadás:

35.000 Ft/ kb 2 óra

gardróbrendezés


Gardróbrendezés színtanácsadással

55.000 Ft/ 4 óra, azon felül 10.000 Ft/óra
(sminkoktatással:+ 10.000)

Stílustanácsadás nőknek


Egyéni Stílustanácsadás Egy Napban:

98.000 Ft/ 9-10 óra
(sminkoktatással: + 10.000 Ft)

stílustanácsadás anyukáknak


Stílustanácsadás anyukáknak:


55.000 Ft/ kb 4 óra
88.000 Ft/2 x 4 óra 

vásárlás stylisttal


Vásárlás stylisttal:

20.000 Ft/első 2 óra
minden további óra 10.000 Ft 

Stílustanácsadás árak FÉRFIAKNAK

Stílustanácsadás férfiaknak program árak – Kérlek kattints a kis képek melletti csomag elnevezésekre, hogy bővebb információt kaphass az aktuális stílustanácsadó szolgáltatásaimról!

stílustanácsadás férfiaknak

Stílusprofil tervezés:

55.000 Ft/ 4 óra

gardróbrendezés férfiaknak

Gardróbrendezés színtanácsadással:

55.000 Ft/ 4 óra, azon felül 10.000 Ft/óra

vásárlás stylisttal

Vásárlás stylisttal:

20.000 Ft/első 2 óra, minden további óra 10.000 Ft 

Stylist tanácsadásaim leírásai részletezve, bővebb információkkal együtt megtekinthetők a fenti, képek melletti linkekre kattintva.  Minden nálam zajló stílustanácsadás fókuszában az egyén, és a vele oly szorosan összefonódó egyénisége áll. Így a részletes színtanácsadás, alkati elemzés, gardróbrendezés eredményei mellett ugyanolyan fontos az illető személyisége, lelki hangoltsága, mint a testi jellemzői alapján meghatározott szín- és alkattípusa. 

Amennyiben teljes megújulásra van szükség, ahol a színtanácsadás, alkati tanácsadás mellett gardróbrendezésre, új ruhatár összeállítására, esetleg új frizurára is szükség van, úgy az Egész Napos Stílustanácsadás lesz a megfelelő választás. 

A fotózás nálam stílustanácsadáshoz kapcsolt csomagban és külön, 2 óra hosszában is elérhető szolgáltatás. Az Egész Napos Stílustanácsadás nagyszerűen kiegészíthető egy második napon a fodrász által alkotott új frizurával, majd sminkelést követően egy jó hangulatú fotózással. Ez az átfogó stílustanácsadó program a 2 Napos Teljes Átalakulás Fotózással néven érhető el a szolgáltatásaim között. A Fotózás 2 órában csomag azoknak megfelelő, akik nagyon gyorsan szeretnének legalább 10 jó képet magukról. 

Aki kezdetnek csak egy keveset szeretne vásárolni, inkább csak bele szeretne kóstolni a stílustanácsadás és a stylist szolgáltatások világába, miközben a színtanácsadás és a legfontosabb stílusszabályok is érdeklik, annak a 4 órás Stylist Tanácsadás Alap Csomag lehet az ideális. 

Angol nyelvű stílustippekhez kattints ide: Stílustippek angolul