Öltözködési tippek

Nyári szettek augusztusra

  • 2019-08-03

Nyári szettek augusztusra

Nyári szettek augusztusra – Az augusztus olyan szeszélyes lesz lassan, mint az április – cáfoljatok meg, ha rosszul látom! Hol októberi hideg van, hol tomboló vihar, hol tikkasztó hőség, és ez egyik napról a másikra képes bekövetkezni, váltakozni… Pont ezért érdemes hosszúnadrágos, picit „melegebb” szettekkel is készülnünk fejben, ha reggel nem arra ébrednénk, hogy borzasztó meleg van, hanem egy kicsit hűvösebb az idő. A következő összeállításokat augusztusra ajánlom, szoknyás és nadrágos kombinációkat egyaránt 🙂

Kövess Instagramon, hogy ingyenes stílustanácsadást nyerhess!

Miniszoknya puffos ujjú blúzzal

Igen nagy divat még mindig a puffos ujjú blúzocska vagy top, amely itt-ott húzott, csavart, vállakat villantó – azaz hihetetlenül nőies. Párosítsd nyugodtan mini/midi rakott, pliszírozott, fodros szoknyával. A szetthez kiválóan illik minden, ami fa, barna, vagy óarany. Próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét, hogy megtudd, milyen stílus áll neked legjobban nyáron!

nyári szettek augusztusra

Növényminta selyemmel

Neked is van a szekrényedben egy növénymintás/virágos szoknya, de nem igazán hordod? Sajnos könnyen „öregessé” válhatnak, ha nem vagy elég óvatos azzal, mivel párosítod. Egy szép fényes anyagú, vagy selyemblúz még nem garancia a fiatalos megjelenésre, de ha övvel is kiemeled a derekad, illetve magassarkú pántos szandállal veszed fel, nagyon dögös lehetsz benne.

nyári szoknyás outfit

Culotte pántos toppal

Egy igazán szuper hőségszett! Szexi, szellős, és nagyon stílusos – a legtöbb stílustanácsadó sem hagyná ki! 😉 A culotte – azaz rövidre vágott bőszárú nadrág – szűk toppal mutat legjobban, a szett picit pizsamás jellegét pedig tökéletesen ellensúlyozza egy csodás magassarkú csupapánt cipellő. Pasis vagy extranőies karóra egyaránt illik hozzá. Próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét, hogy megtudd, milyen szabásvonalak illenek hozzád!

culotte szett

Masnis blúz színes pantallóval

Egy elegáns, szigorúnak ható masnis blúzt sokkal könnyedebbé és lezserebbé tesz egy szinte már rikító árnyalatú (jelen esetben napsárga) csinos nadrág. Mindemellett egyáltalán nem lesz sok a szetthez a gyöngyös fülbevaló, egy komoly táska és az elegáns karóra – hiszen a nadrág „mindent visz”!

A stílustanácsadás minden olyan esetben nélkülözhetetlen segítség, amikor káosz, dilemma, kétség, vagy egyenesen kétségbeesés uralkodik bennünk az öltözködéssel kapcsolatban! 🙂

Ha nem akarsz, vagy nem tudsz személyesen eljönni hozzám, válaszd az online stílustanácsadás valamelyikét!

Olvasd el ezeket is:

Melyik bikinialsó illik hozzád?

Miért viselj inkább ruhát?

Fenékformáló nyári stílustippek

A legjobb nyári ruha

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue