Öltözködési tippek

Fenékformáló nyári stílustippek

  • 2018-06-18

Fenékformáló nyári stílustippek

Fenékformáló nyári stílustippek

Fenékformáló nyári stílustippek – Nagynak látod a feneked? Rendszeresen gondot okoz, hogyan is öltözködj úgy nyáron, hogy ez ne okozzon gátlásokat benned? Bár egyre nagyobb divat a nagy fenék, ha Téged mégis frusztrál a hátsód mérete és/vagy formája, érdemes okosan öltöztetned ez a testrészed. Szerencsére a divattervezők bőven szolgáltatnak olyan trükköket, amelyekkel kisebbnek láttathatod a feneked – sőt, még formálhatsz is rajta némi tudatos fazon-, szín-, és mintahasználattal. Nem kell tehát nagy, bő felsőrészekkel eltakarnod ezentúl a hátsó részed, nyugodtan mutasd meg a most következő megoldásokkal!

Hosszanti csíkos A-vonalú szoknya

Azt még nagyanyáinktól tudjuk, hogy a hosszanti csíkozás karcsúsít. Természetesen ez a fenék területén is ugyanúgy igaz! A szoknya legyen A-vonalú, vagy egyenes szabású, így biztosan jól fogod érezni magad benne.

Fenékformáló nyári stílustippek

Átlós csíkozással készült ruha

A csíkok csodát tudnak tenni, ezt már biztosan tapasztaltad. De nem kell feltétlenül hosszanti irányban futniuk, az átlós csíkozás is gyönyörűen formálja a szélesebb részed. Kattints ide, ha szeretnéd tudni, melyik testalkat típusba tartozol: Stílustanácsadás

Fenékformáló nyári stílustippek

Jól elhelyezett farzsebek

Valószínűleg már az is feltűnt, hogy nem mindegy, miképp állnak a farzsebek a nadrágodon. Ahhoz, hogy ne tűnjön formátlannak és túl méretesnek a feneked, a nagyobb farzsebes nadrágokat válaszd. Az is fontos, hogy a zsebek ne legyenek távol egymástól, valamint ne helyezkedjenek el nagyon fent, hanem valahol középtájon.

fenékformáló nadrág

Egyenes fazonú, bővebb szárú nadrágok, akár magasabb derékkal

Ha a vádlidra nem feszül rá a nadrág, hanem szép egyenes, bő vonalban követi azt, miközben a csípődön, fenekeden szűkebb, sokkal karcsúbbá teheted az egész csípő-fenék zónát.

fenékformáló nyári stílustipek

Csípőn sötétebb ruhák/szoknyák

Ha nagynak látod a feneked, válassz olyan szoknyákat vagy ruhákat, amelyek pont ott a legsötétebbek, ahol a feneked és csípőd a legszélesebb. Inkább a combod közepétől lefelé kezdődjenek a színek és a minták.

Fenékformáló nyári stílustippek

Empír vonalú nyári ruha

Ha fenékkisebbítésről van szó, az egyik legjobb választás lehet a mell alatt karcsúsított, onnan lefelé lágyan bővülő ruhafazon. Ez a szabásvonal úgy varázsol nőiesen ívelt formákat, hogy közben karcsúsítja a kritikus területet.

empír vonalú ruha

Ha nem tudod, Neked mi állna jól, vagy nem találod a saját stílusod, kattints ide: Stílustanácsadás

Kövess Instagramon, hogy még több stílustippel gazdagodj! 🙂
@stilustanacsadas.botyanszky