Online stílustanácsadás Online stílustanácsadás

ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS

Online stílustanácsadás – hogy ne legyen akadály a távolság!

Az online stílustanácsadás bizonyos esetekben a lehető legegyszerűbb megoldás, ha elérkezettnek látod az időt arra, hogy változtass a megjelenéseden és az öltözködéseden. Például ha vidéki városban élsz (vagy annak vonzáskörzetében) és nincs a közelben stílustanácsadó. Vagy ha úgy érzed, a személyes stílustanácsadás egyelőre túl sok volna számodra, valamiért még nem vagy rá felkészülve. Esetleg nem akarod rögtön a drágább, nagyobb csomagot kérni, vagy könnyen lehet, hogy nincs elegendő pénzed, hogy stílustanácsadó segítségét kérd és még új ruhákra is költs.

Az online stílustanácsadás által most végre számodra is elérhetővé válik a személyre szabott style program, így a leglényegesebb  tudnivalókat, ismereteket elsajátíthatod a külsőddel kapcsolatosan!

online stílustanácsadás

Az online stílustanácsadás két úton érhető el nálam:

 • Skype-os konzultáció: kamera használatával, élő tanácsadás keretein belül
 • részletes, rengeteg képet tartalmazó írásos elemzés formájában

Mindkét esetben a következő elemeket tartalmazza az online stílustanácsadás:

 • színtanácsadás*
 • színek használatának szabályai
 • testalkat típus meghatározás
 • a megfelelő szabásvonalak fazonok bemutatása
 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez
 • sminktanácsadás
 • frizura tanácsadás
 • fehérnemű tanácsadás

Hogyan döntheted el, hogy melyik online stílustanácsadás lenne megfelelőbb számodra a fenti két lehetőség közül?

Skype-os konzultáció:

Amennyiben szeretnél kérdéseket feltenni, és úgy érzed, hogy interaktívan, élő beszélgetés keretében értenéd meg jobban a rád vonatkozó szabályokat. Ha fontos számodra a személyes kapcsolatteremtés, és általában jobban szereted a beszélgetős tanácsadásokat, mint a leírásokat és rögzített útmutatókat. Beszélgetés közben természetesen ugyanúgy képeket is küldök át neked, hiszen a megértéshez nagyon fontos a képes illusztráció. A Skype-on történő online stílustanácsadás hossza 2,5 óra, díja 12.000 Ft.

Feltételei:

 • JÓL MŰKÖDŐ internet kapcsolat és Skype kapcsolatra alkalmas eszköz (laptop, számítógép),
 • természetes fény, nyugodt környezet, elegendő hely ahhoz, hogy távolabb mehess a géptől és teljes egészében lássam a testalkatod

 

Írásos Stíluskalauz:

Az online stílustanácsadás részéletes, írásos verziójában rengeteg képen és leíráson keresztül tanulhatod meg a számodra legfontosabb stílusszabályokat, melyek érvényesek rád a jelenlegi testalkatod, színtípusod, arcformád, hajad alapján. Terjedelme: kb 60 oldal, díja: 8.000 Ft.

Feltételei:

 • min. 3 db friss, természetes fényben, valaki más által (tehát NEM SZELFI!) készített egész alakos, testhez simuló, szűk ruhában készült fotó rólad, melyen látszik a teljes testalkatod torzítás mentesen. Ezek közül 1 szemből, 1 oldalról, 1 pedig hátulról készüljön. Fontos: ne fotózd magad felülről, alulról, vagy pedig tükörből úgy, hogy kitakarod a tested egy részét!
 • 2 db smink nélküli, természetes fényben, pontosan szemből készült  JÓ MINŐSÉGŰ profilkép, melyen a dekoltázsodtól felfelé látszik a nyakad, arcod, hajad teljes egészében.

Mit tartalmaz tehát az Online Stílustanácsadás?

Akár a Skype-os konzultációt választod, akár a részletes írásos elemzést, az online stílustanácsadás a következőket tartalmazza:

 • Színtanácsadást*: milyen színek, tónusok állnak neked jól, hogyan használd a színeket helyesen és stílusosan? Leírás arról, mely színekkel milyen hatást érhetsz el, mikor milyen színeket viselj
 • Alkati elemzést és fazonjavaslatokat: milyen szabásvonalak állnak jól a testalkatodhoz, milyen fazonú ruhadarabokat kell kerülnöd, hogyan építsd fel az egyes összeállításokat, hogy palástolni tudd tested kevésbé szép részeit, miközben kiemeled azt, amit érdemes megmutatnod a világnak
 • Frizura tanácsadást: milyen frizurák állnának legjobban az arcodhoz, stílusodhoz? Milyen hajszínek passzolnak hozzád?
 • Sminktanácsadást: mire figyelj nagyon, amikor sminkelsz, milyen színeket használj sminkeléskor? Hogyan korrigáld és emeld ki arcod jellegzetességeit? Mihez milyen ecseteket használj?
 • Stílusszabályokat: a jó megjelenés, a stílusos összeállítások alapfeltétele, hogy ne kövess el nagy divatbakikat, és mindig tudd, mit mivel érdemes felvenni, hogyan érdemes felépíteni egy-egy szettet.
 • Asztrostyle elemzést (opcionális): amennyiben megadod a születési adataidat (legalább negyed óra pontossággal a születés percét is), jellemzem a személyiséged lényegi elemeit, ennek birtokában a lelki beállítottságodhoz, személyiségedhez passzoló öltözködést is részletesen kifejtem neked.
 • Fehérnemű tanácsadást: ebből a részből megtudhatod, milyen fehérneműk passzolnak legjobban a testalkatodhoz, milyen stílusú fehérneműket viselj, hogy passzoljanak hozzád, továbbá mit érdemes figyelembe venned melltartó vásárláskor.

* Kérlek vedd figyelembe, hogy fotók alapján sosem lehet olyan bizonyossággal és pontossággal megállapítani a valós színtípust, mint személyesen, színkendőket használva! Emiatt az online stílustanácsadás során sajnos nem tudom vállalni a felelősséget, hogy 100%-os pontossággal tudom megállapítani a színtípusod. Amennyiben teljes és igazán megbízható színtanácsadást szeretnél igénybe venni, inkább egy személyes stílustanácsadás lesz számodra a megfelelő választás. 

Az online stílustanácsadásra az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni. Kérlek olvasd el az Adatvédelmi nyilatkozatot, köszönöm.

 

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Születési dátum (kötelező)

Születés helye

Születés időpontja (óra, perc)

Tanácsadás típusa

Testmagasság, mell-, derék- és csípőméret cm-ben, szemszín, hajszín:

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot