Öltözködési tippek

A legjobb nyári ruha

  • 2018-06-02

A legjobb nyári ruha

A legjobb nyári ruha

A legjobb nyári ruha – A nyár egészen visszavonhatatlan megérkezett, minden szépségével és hőségével együtt. Már nem halogathatjuk a tavalyi könnyű nyári ruhák felvételét, vagy az újak beszerzését – ha éppen kiselejteztük a régieket. Ilyenkor jönnek a gondok, a kemény próbatételnek ígérkező vásárlások, amelyekhez (érthető módon) sok nőnek aztán tényleg semmi kedve és energiája. Ahhoz, hogy felszabadultan jól érezzük magunkat egy nyári ruhában, nemcsak istennőnek kell látnunk magunkat benne, de az is fontos, hogy ne kelljen beszívni a hasunkat, míg rajtunk van. Illetve az sem árt, ha nem kell minden lépés után húzogatnunk, hogy újra a helyére kerüljön. Ha számodra is ismerősnek tűnnek ezek a ruhavásárlástól távol tartó problémák, olvass tovább, mert a legjobb nyári ruha típusokat fogom most bemutatni Neked 🙂

A legjobb nyári ruha? Az átlapolós ruha!

Talán már (sokat) hallottál róla, talán van is egy ilyened (le merném fogadni, hogy szereted!), és talán azt is épp tervezgeted, hogy veszel egy hasonló fazont. Csak bátorítani tudlak ebben, mert az átlapolós ruha csodákra képes, ha pocakeltüntetésről, csípő-  és fenékproblémákról, vagy a nőies sziluett megteremtéséről van szó. Szinte minden női testalkat típusra kiváló, ráadásul ez a ruhadarab olyan sokféle mintával, stílusban készül, hogy mindenki megtalálhatja a neki valót.

Idén nyáron nagyon divatosak lesznek a romantikus, akár kicsit kislányos stílusban készült darabok. A fodros aljú, puffos ujjú, vagy a dekoltázson nőies rátétekkel készült darabok most nagyon trendinek számítanak. Biztosan Te is egyre több virágmintás holmit látsz a boltokban és a többi nőn – nos az átlapolós ruhád is lehet virágos, trópusi mintás, de pöttyös, állatmintás vagy csíkos is, ezek mind nagyon sikkesek mostanában.

A legjobb nyári ruha valóban az átlapolós ruha, hiszen ez a szabásvonal minden korosztálynak, minden méretre és testalkatra megfelelő! Ha szégyenlősebb vagy, esetleg nem látod szépnek a karjaidat, lábaidat, válassz 3/4-es, vagy hosszú ujjút, illetve midi vagy maxi hosszúságú fazont. És mondok még egy jó trükköt: nyugodtan viseld szűk farmernadrág fölött (nyilván, a kicsit hűvösebb napokon), ez is egy „nemzetközi újítás”, amelyet a bátrabbak kipróbálhatnak.

Következzenek a legstílusosabb, legütősebb, legjobb nyári ruha modellek és típusok, melyek között Te is megtalálhatod a hozzád illőt!

A kis fodros 

Fodros átlapolós ruhából nagyon sokat fogsz találni a boltokban (vagy turkálókban) idén nyáron. Ha körte vagy, alul inkább ne legyen fodor a ruhán!

legjobb nyári ruha

Maxi átlapolós, hosszú V-nyakkal

Az egyik leglátványosabb átlapolós nyári ruha, amelyet felékszerezve esti programra is felvehetsz. Élénkebb színekben és mintákkal fogod inkább fellelni az üzletekben.


átlapolós ruha

Csíkos átlapolós hosszú vagy midi verzióban

Akárcsak a virágok és a pöttyök, a csíkok is nagyon sikkesek a nyári ruhákon, átlapolóson pedig még különlegesebb lehet.

legjobb nyári ruha

Fekete-fehér kontrasztos átlapolós ruha

Nemcsak pöttyösben, de kockás vagy grafikai mintás verzióban is nagyon szép. Bár – tegyük hozzá – pöttyösben örök klasszikus 🙂

átlapolós ruha

A midi átlapolós ruha

Munkahelyre, vagy egyenesen onnan kimozdulós programra is felvehető a térd alá érő átlapolós ruha. Ha van némi súlyfelesleged és nem akarod mutogatni a lábaidat, magassarkúval nagyszerű választás a midi hosszúság. Ha nem tudod, melyik állna legjobban, az egyénre szabottstílustanácsadás segíthet.

legjobb nyári ruha

Az állatmintás is jöhet

A másik örök minta az állatminta, az átlapolós ruhák körében is hódít. A kiegészítőidet inkább fiatalos, színes stílusban válaszd meg hozzá, most hagyd a „nagyasszonyos” darabokat, nehogy túl sok legyen együtt az állatmintákkal!

átlapolós ruha

A kis ártatlan

A tisztaságot közvetítő, kifinomultabb stílusban készült átlapolós ruhák is imádnivalóak. Ha világos színekben, finomabb anyagból, fodros kivitelben, esetleg halvány virágokkal díszítve találsz átlapolós ruhát, azzal nem a dögösebb, hanem a kicsit ártatlanabb hangulatot jelenítheted meg magadon.

legjobb nyári ruha

Édes pöttyös

A pöttyök most is (és mindig) nagyon divatosak. Fekete-fehérben, továbbá különböző nőies vagy erőteljesebb alapszínekben is keresheted a pöttyös átlapolós ruhákat.

legjobb nyári ruha

Csajos kimono stílus

Ha nem akarsz fodrokat látni magadon, és nem jön be a romantikus stílus sem, próbáld ki a kimono hangulatú átlapolós ruhákat, melyek letisztult, de mégis nagyon csajos, szexi látványt kölcsönöznek.

legjobb nyári ruha

Megtaláltad a hozzád illőt? Van benned némi bizonytalanság? Személyre szabott stílustanácsadás programjaim segítségedre lehetnek abban, hogy tisztán láthasd, mit érdemes viselned és mit javasolt messze elkerülnöd.

Kövess Instagramon, hogy még több stílustippel gazdagodj! 🙂
@stilustanacsadas.botyanszky