Öltözködési tippek

Női divat 2021.

  • 2021-05-17

Női divat 2021.

Női divat 2021.

Női divat 2021. –  Az idei női divat a kialakult járványhelyzet ellenére sem okoz csalódást, mert (és ez a stílustanácsadó munkám során szerzett személyes véleményem is) rengeteg izgalmas újdonságot kínál nekünk! A legújabb trendek némelyike már ismerősnek tűnhet számunkra (mint a hatalmas válltömések, vagy a rojtos táskák), ám most minden egy még frissebb, még vonzóbb megközelítésben válik trendalkotóvá. Lássuk is szépen sorban, miben lehetünk még divatosabbak, milyen újdonságokat emelhetünk be a ruhatárunkba!

A 2021-es női divat

Trendszínek: Örök szürke és világító sárga

A PANTONE Intézet a 2021-es év színeinek a 17-5104 Ultimate Grey-t („örök szürkét”), és a PANTONE 13-0647 Illuminating-et („világító/fényt árasztó sárgát”) választotta. Az „örök szürke” és a „világító sárga” nemcsak a ruháinkon fog megjelenni idén, de a kiegészítők, a szemüvegek, a lekberendezés, vagy dekoráció területén is szembe fog jönni velünk. A szürke mint a megbízhatóság, a nyugalom, kitartás, szilárdság színe most lelkileg is kiegyensúlyozó hatással lehet ránk ebben a bizonytalan, nyomasztó időszakban. A világító sárga ezzel szemben (és ezt kiegészítve) az új remények, az energia, a pozitivitás és az erő közvetítője, hogy a szürkével társulva stabilitásból fakadó lendületet adjon nekünk ebben az évben.

örök szürke világító sárga

a 2021-es női divatA 2021-es év trendszínei: örök szürke és világító sárga

Hatalmas nadrágok

Az elmúlt években már találkozhattunk olyan bődületesen bőre szabott nadrágokkal, hogy tátva maradt a szánk… Nos, ez a trend ebben az évben csak még tovább fokozódik, már-már extrém méretű bőségeket produkálva. Ezek a laza nadrágok azonban inkább csak a vékony hölgyeknek kedveznek, főleg, ha nagy zsebekkel is ellátták őket. 

női divat 2021.

Bő nadrág

Kövess Instagramon, hogy ingyenes stílustanácsadást nyerhess!

Sorbet pasztell színek

Az ún. „cukorkaszínek” idén nyárra is tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen ezek a lágy árnyalatok egymással szinte gondolkodás nélkül párosíthatók. Tetőtől talpig sorbet színeket, vagy vajszínű árnyalatokat viselve nagyon stílusos, esztétikus, kifinomult összhatást érhetünk el. Egy azonban nagyon fontos: mindig a bőrtónusodhoz illő sorbet színeket válassz!

Sorbet színek

Sorbet színek

Sárga és teveszőrszín együtt

Ez a trend méltán tartozik a legkifinomultabb áramlatok közé idén. Különlegességét az adja, hogy a 70-es években már találkozhattunk vele, ám a két szín összeillősége továbbra is szemet gyönyörködtető. Ha a sárga valamelyik határozott árnyalatát használod világos barnákkal, camel-lel, bézzsel, mélységet kap a szetted. Párosítsd bátran teveszőrszínű blézered mustársárga garbóval, vagy sötét bézs színű nadrágod élénk sárga pólóval!  Ha nem tudod egyedül eldönteni, mi állna jól a testalkatodhoz, vagy nem szeretsz egyedül vásárolni, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét.

női divat 2021.

Sárga és teveszőrszín együtt 

Óriás válltömések

A 80-as évek válltömései most még nagyobb méretekben, még inkább felnagyítva érkeztek meg 2021-be. Először furcsának, idegennek tűnhet számunkra, hogy még a pólókat is ezekkel a kicsinek semmi esetre sem nevezhető vállpárnákkal látják el idén. Ahogyan harminc-negyven évvel ezelőtt, úgy most is helyet kaptak az elegáns stílusban éppúgy, mint az utcai viseletben. 

nagy válltöméses póló

Nagy válltöméses póló

Fejkendők

Bár Magyarországon kevés nő használja ki nyáron a fejfedők adta lehetőségeket (és személyes véleményem szerint ez a fejkendőkkel sem lesz másképp), ez az 50-es, 60-as évek által inspirált trend abszolút új színt és stílust vihet a megjelenésünkbe. Hordhatod Grace Kelly stílusában, rögzítheted hátul a tarkódon, vagy lazán az állad alatt, ám ha nem szeretnéd a fejedre tenni, kiegészítőnek is használhatod legszebb kendőidet. Ha nem akarsz, vagy nem tudsz személyesen eljönni hozzám, válaszd az online stílustanácsadás valamelyikét!

női divat 2021.Fejkendők

Kék kiegészítők

Idén megszámlálhatatlan mennyiségben találkozhatunk kék kiegészítőkkel, legyenek azok táskák, kendők, fülbevalók, cipők, vagy csizmák… Ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, válassz magadnak egy csodálatos kék árnyalatú holmit és építsd be a szettedbe! Feketével és szürkével fantasztikusan mutatnak , illetve monokróm összeállításokban is lenyűgözően érvényesülnek.

kék kiegészítőkKék kiegészítők

Rojtos táskák

2021-ben az egyik legnagyobb trend a rojtos táskák divatja! Az elmúlt pár évben már kezdtük megszokni a hosszú „lógókkal” készült tatyókat, most azonban teljesen szabad utat kapunk ezen a téren, hiszen rojtos táskát már mindenféle stílusban, bármely évszakhoz és eseményhez találhatunk. Az egészen hosszú, feltűnő rojtok is megjelentek, bőrbőr, szövetből és mindenféle egyéb anyagokból. A klasszikusabb megjelenéshez válaszd a sötét árnyalatú rojtokat, hétköznapra viszont jöhetnek a harsányabb színek is!


női divat 2021.Rojtos táskák

Ha nem tudod, melyik ruhafazon állna Neked jól, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét! Ha először csak belekóstolnál a stílusos öltözködésbe, vagy az alapokra vagy kíváncsi, a stylist tanácsadás alap csomag lehet jó választás. Amennyiben a ruháidat is szívesen kiszelektálnád velem, válaszd a gardróbrendezés programot. Az egész napos egyéni stílustanácsadás során pedig mindent tartalmaz, amire a későbbiekben szükséged lehet: színtanácsadás, alkati tanácsadás, gardróbrendezés és personal shopping is szerepel benne, így lesz teljes és átfogó ez a 8-9 órás stílustanácsadó program. 

Ha a Párod ruhatárát cserélnéd ki legszívesebben, kattints ide: Stílustanácsadás férfiaknak 

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue