Öltözködési tippek

8 tuti ruha őszi esküvőre

  • 2019-08-26

8 tuti ruha őszi esküvőre

8 tuti ruha őszi esküvőre – Vendég leszel idén is? A nyár és az ősz nem múlhat el esküvő nélkül, főleg, ha még meg is hívnak egyre (vagy többre). Nekünk, nőknek igen sok fejtörést okoz, mit is vegyünk fel vendégként egy esküvőre, illetve lagziba, hiszen olyan sok mindenre kell figyelni, ha igazán jól akarjuk érezni magunkat! Kezdve a legkézenfekvőbb és leginkább zavaró tényezőről: miben leszünk a legszebbek, ám mégsem annyira szépek, mint a menyasszony? (Hiszen nagyon nem illik túlöltözni őt élete nagy napján, ugye mindenki tudja? 🙂 ) A második sarkalatos kérdés, hogy elég kényelmes-e a kérdéses darab ahhoz, hogy egy egész éjszakán át viseljük, ki fogjuk-e bírni benne, nem lesz-e túl szűk egy bőséges ebéd-vacsora-éjféli habzsolás után? Nem fog-e le- vagy felcsúszni táncolás közben, ülés közben, vagy ha egyszerűen csak megölelsz egy rég nem látott rokont. Amit még általánosságban fontos elmondani: fehéret inkább ne vegyél fel, és ugyanígy a feketét is hanyagold. A sötét színekből a tengerészkék, a liláskék, mélyzöld, bordó megfelelő, a sötétebb barnák viszont általában nem elég elegáns hatásúak. Mindig érdeklődj utána, hol lesz az esküvő pontosan, hiszen egy füves terepen káromkodás lesz a vége, ha tűsarkúban jelensz meg…

Ha nem akarsz, vagy nem tudsz személyesen eljönni hozzám, válaszd az online stílustanácsadás valamelyikét!

Kövess Instagramon, hogy ingyenes stílustanácsadást nyerhess!

Csipkés ruha

Egy gyönyörű csipkeruha, amely szigorúan nem fehér és lehetőleg nem is fekete, tökéletes választás egy őszi esküvőre is. Tisztasága, bája pont megfelelő stílust és hangulatot teremt egy esküvőn. Figyelj rá, hogy semmiképpen ne legyen mini, a térded fölött maximum pár centivel végződjön, de természetesen jó a térd közepéig érő, vagy a midi hosszúság is.

Pánt nélküli ruha

Az egyik legcsinosabb, legnőiesebb megoldás esküvői vendégként is a pánt nélküli ruha, amely felül szűkebb, szépen karcsúsítja a derekat, alul pedig A-vonalú. A melltartópánt soha nem látszódhat ki, ezért ezekhez a ruhákhoz kötelező pánt nélküli melltartót felvenni. Természetesen az alul test vonalát követő fazonok is megfelelőek, ha a testalkatunkhoz jól áll! Ha bizonytalan vagy, passzol-e hozzád ez a szabásvonal, próbáld ki stílustanácsadás programjaim egyikét.

Vintage stílusú koktélruha

Ha szereted az ötvenes évek stílusát, ám hétköznap nem sok alkalmad adódik ilyen ruhákat hordani, itt a nagyszerű alkalom, hogy beszerezz egy olyan koktélruhát, amely az ún. vintage stílust viseli magán. Csodálatosan nőies és csodálatosan karcsúsít, tehát molettebb hölgyek is nyugodtan felvehetik!

8 tuti ruha, ha őszi esküvőre kell menned
Vintage stílusú koktélruha

Virágos ruha

A másik jól megszokott, jól bevált darab esküvői vendégként egy minőségi virágos ruha. Talán ez az első opció, ami eszünkbe jut, ha eskővőre vagyunk hivatalosak, amely őszi eseményre is nyugodtan felvehető, ha nem készült túlságosan vékony anyagból. A hagyományos A-vonalú szabásvonal a legtöbb nőnek jól áll. Stílustanácsadás programjaimon le tudjuk tesztelni, melyik testalkat típusba tartozol.

Szaténruha

Idegenkedsz tőle? Öregesnek érzed? Ne félj tőle, inkább próbálj meg más szemmel nézni rá 🙂 Egy ideje újra divatba jött a szatén egészruha, és hála az égnek már nem „égő” ilyesmit felvenni, mert a mai szatén ruhadarabok (főleg, ha a szabásvonaluk is tökéletesen illik a testalkatunkhoz) egyszerűen fantasztikusan mutatnak! Őszi esküvőre is nagyszerű.

Nyakbakötős ruha

Ez a fazon kiváló, ha alkalmi megjelenésről van szó, bár egy dolog akadályozhat benne, hogy igazán kényelmes legyen: ha nagyok a melleid és emiatt nem tudod pánt nélküli (vagy nyakbakötős) melltartóval felvenni, akkor nem ez lesz a Te fazonod. Hiszen a melltartó pántoknak TILOS látszódniuk, szilikon pánttal pedig szintén nem szabad felvenni. Jól jönne egy stílustanácsadó? Kattints ide: Stílustanácsadás 

Flitteres ruha

Ki mondta, hogy csak szilveszeterezni lehet a flitteres rucikban? Nos, való igaz, hogy nagyon nem mindegy, milyen is a szabása a csillogó rátétekkel ellátott ruhadarabnak, hiszen ha túl szexi, túl nyitott, csavart, drapériaszerű, mini, vagy maxi, akkor bizony nem fog illeni egy esküvőre. Ha azonban egy hagyományosan alkalmi ruha szabásvonalú, visszafogott fazonú, visszafogott színvilágú flitteres ruhát választasz, az megfelelő lehet egy pompás őszi esküvőre. Keress olyat, amely színeiben kicsit sötétebb, és szépen követi a tested vonalát, így biztosan nem leszel benne „túl sok”.

Maxi ruha

Az őszi esküvőkhöz kiválóan passzolnak a kicsit mélyebb színű virágminták. A strandolós, túl lenge, olcsó hatású maxiruhák természetesen nem jöhetnek szóba. Ám ha van egy olyan maxiruhád, amely igényes kidolgozású, minőségi, stílusos darab, és egyértelműen elegáns, akkor nyugodtan vedd fel egy őszi esküvőre! Nagyobb és apró ékszerekkel is jól fog mutatni, de figyelj arra, hogy a táskád és a cipőd mindenképpen legyen alkalmi! Próbáld ki valamelyik stílustanácsadás csomagot, hogy Te is tudatosan tudj öltözködni!

Olvasd el ezeket is:

Melyik testalkathoz milyen szoknya illik?

Hogyan hordd a lenvászon nadrágot?

10 tipp, hogyan viseld a fehér pólót

Fenékformáló nyári stílustippek

Ha a Párod ruhatárát cserélnéd ki legszívesebben, kattints ide: Stílustanácsadás férfiaknak 

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue