Öltözködési tippek

Szilveszteri ruhabódulat

  • 2014-12-31

A szilveszteri bulik résztvevőinek ruházatát tekintve igazán széles a skála, így teljes bizonyossággal megállapíthatjuk: szilveszterkor szinte bármit szabad! Ez az a parti az év során, ahol végre elengedheted magad, látványos és viccesebb összeállításokat is kreálhatsz magadnak, senki nem fog őrültnek tekinteni. (Természetesen határok mindig léteznek, így jobb, ha nem célod a megbotránkoztatás.)

Hiába a sok lehetőség, gyakran mégis tanácstalanul állunk a szekrény előtt, és fogalmunk sincs, mi volna az ideális viselet egy olyan buliban, ahol mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Sokaknak a szilveszteri buli egyet jelent az ismerkedésekkel, a nagy találkozásokkal, ezért is szeretnének maximálisan vonzóak és lehengerlőek lenni az év utolsó partiján.

Az első és legfontosabb kérdés, hogy tisztázd magadban, milyen stílust is szeretnél magadra ölteni idén szilveszterkor? Inkább az elegáns vonalat választanád? Nagyvilági dáma lennél, vagy vicces szettben éreznéd jól magad? Esetleg a tipikus fényes-flitteres-csillogó megoldásokat részesítenéd előnyben?

A „kis feketével” nem fogsz mellé!

Nem kell új ruhára költened, ha már rendelkezel az ún. „kis feketével”, amely minden női ruhatár egyik alapvető darabja. Keress hozzá feltűnő, vagy csillogó kiegészítőket, egy szemet gyönyörködtető övet, szexi cipellőt, és természetesen használj erőteljesebb sminket. A hatás nem marad el, az egyik legdögösebb színfoltja lehetsz így az év partijának.

kis fekete

Istennő a láthatáron 

Ha igazán drámai, nagystílű benyomást szeretnél kelteni, a legjobb választás számodra egy maxiruha a szilveszteri partira! Az istennő-hatás nem marad el, légies és elegáns leszel benne, különösen, ha olyan darabot szerzel be, amely látványos és különleges, akár a csillogás, a szexi kivágások, a sliccelés, vagy az átlátszóság miatt. A maxiruha inkább a magasabb nők ruhája, de  magassarkú vagy telitalpú cipővel az alacsonyabbak is nyugodt szívvel felvehetik.

maxiruha

 

A csillogás biztos siker

Nem foghatsz mellé, ha olyan ruhát választasz, amely teljes egészében a csillogással hívja fel magára a figyelmet. Szilveszterkor miért is ne vehetnél fel egy tipikus szilveszteri ruhát? Természetesen nagyon fontos, hogy a jó ízlés határain belül maradj és ne válj közönségessé szettedben! Keress egy nőies vonalvezetésű, a derekad ívét hangsúlyozó, lábaidat is megmutató darabot, olyan színárnyalatban, amely jól áll az arcodhoz.

csillogó ruha

Szőrmében az új évbe

A szőrme és a műszőrme sosem megy ki a divatból, ha elegáns megjelenésről van szó. Szilveszterkor különleges hatást érhetsz el vele, és hatalmas előnye, hogy nem csak hihetetlenül szexis és nőies lehetsz egy szőrmés kiegészítővel, de még fázni sem fogsz benne! Fényesebb ruhával is igazán jól mutat.

szőrme

Vadulj bőrben!

Ha igazán bevállalós és vad akarsz lenni a szilveszteri partin, egy különleges bőrből készült darab lehet a legjobb választás számodra. Színes és fekete változatában is nagyon feltűnő leszel benne, így arra mindenképpen fel kell készülnöd, hogy a férfiak körül fognak zsongani… A bőr miniszoknya szintén nagyon jó ötlet, akárcsak a bőrből készült forrónadrág, amely végképp az egyik legszexisebb megoldás az év végi partira.

bőrruha