STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIM

STYLIST PROGRAMOK

Stylist programok

Megannyi vásárlással töltött óra után is tanácstalanul állsz reggel a gardróbszekrény előtt, mert fogalmad sincs, mit vegyél fel? Ismerős a szituáció? Ilyenkor jogosan érezheted azt, hogy “nincs egy jó ruhám sem!”, és talán egyre sűrűbben jut eszedbe a gondolat, hogy jó volna egy szakértő  stylist véleményét kérni. Napjainkban egyre népszerűbb és elérhetőbb dolognak számít igénybe venni egy jó személyi stylist segítségét, és napról napra nő azoknak az ismerőseinknek a száma, akiknek stílustanácsadó adott útmutatást új ruháik kiválasztásában.  Az alap ruhatárunk kialakítása legalább olyan fontos a jól és biztos kézzel  variálható öltözékekhez, mint a formák és színek ismerete. A stílustanácsadás pontosan ebben segít, hiszen a felkért személyi stylist első ránézésre meg tudja majd mondani, mi és hogyan áll neked jól, mely daraboktól érdemes megszabadulnod, illetve mit kell beszerezned ahhoz, hogy jól öltözött légy.

stílustanácsadó

De vajon mi történik a stílustanácsadás alkalmával, pontosan mit tesz egy hozzáértő személyi stylist, amitől állítólag olyan jól fogunk kinézni?

A stílustanácsadás során mindenek előtt nagyon fontos felmérni a jelen öltözködési stílusod, hiszen amit most viselsz, erősen árulkodik rólad, a gondolkodásmódodról, az önmagadhoz való hozzáállásodról, a beléd nevelt mintákról, a hiedelmeidről, és természetesen arról is, mennyire vagy tájékozott az öltözködési szabályokat illetően. A jó személyi stylist pár perc alatt felismeri, hogyan érdemes viszonyulnia hozzád és az igényeidhez, átlátja,  miért nem érzed magad jól a jelenlegi ruháidban és rövid idő alatt terve lesz arra vonatkozóan, milyen irányba tereljen téged a stílustanácsadás során. A színelemzés, avagy a hozzád illő színek azonosítása és bemutatása szintén a stílustanácsadó feladatai közé tartozik. Emellett alapvető fontosságú, hogy maga a stílustanácsadás részletesen kitérjen  arra is, hogy melyik testalkat típusba tartozol, milyen fazonokat ajánlott viselned. Kérésedre a személyi stylist a gardróbodat is alaposan átnézi és szelektálja, hogy csak a hozzád illő holmik maradjanak a szekrényedben. A stílustanácsadó által irányított közös vásárlás szintén az eredményes stílustanácsadás alapvető részét képezi.

Testi adottságainkat, lelki hozzáállásunkat és mindennapjainkból eredő igényeinket éppúgy ismernünk kell, mint a hozzánk illő színeket és formákat. A stílustanácsadó, vagy személyi stylist éppen ebben segít. Elsőre talán bonyolultnak tűnik, ám kis gyakorlással és önismerettel mindenki beletanulhat abba, milyen ruhában és színekben mutathatja meg legvonzóbb és legelőnyösebb oldalát. Fontos felfedeznünk legszebb részleteinket, s úgy hívni fel rájuk mások figyelmét, hogy közben hátrányosabb tulajdonságaink rejtve maradhassanak. Testi aránytalanságainkat a megfelelő fazonnal és szabással korrigálhatjuk és eltüntethetjük, a számunkra legideálisabb színeket használva pedig üdévé, energikussá és fiatalossá válhatunk bármikor! Mindezt nem nehéz megtanulni, hiszen a stílustanácsadó pontos „használati utasítást” ad testünkhöz, és a hozzánk passzoló stílushoz a stílustanácsadás során.

Stílustanácsadó szolgáltatásaim

Fontos, hogy a stylist a smink, a frizura és – férfiak esetében – az arcszőrzet fazonjára is kitérjen. Az arc és a fej területére rendkívül fontos odafigyelnünk, hiszen a másokkal  való  személyes kommunikációnk zöme ezt a részünket érinti. Talán nem is gondolnánk, mennyit számít emberi kapcsolatainkban arcunk és hajunk látványa! Ajándékozzuk hát meg önmagunkat és a külvilágot azzal, hogy törődünk eme legkifejezőbb részeinkkel! A stílustanácsadó vagy személyi stylist abban is segít, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább passzoló frizuraformát és -színt.

A stílus és a szépség mindenkinek jár, hiszen emberek vagyunk érzésekkel, vágyakkal, szenvedéllyel, reményekkel…és élni születtünk!

A következő lehetőségeket kínálom Neked ahhoz, hogy felfedezhesd a legszebb oldalad!

– egyéni stílustanácsadás alkati- és színtanácsadással, kérésre Asztrostyle-lal kiegészítve: Mini Stylist Tanácsadás

– egyéni stílustanácsadás gardróbrendezéssel, kérésre Asztrostyle-lal kiegészítve: Gardróbrendezés Csomag

– egyéni egész napos stílustanácsadás bevásárló körúttal, Asztrostyle-lal kiegészítve: Stílustanácsadás Egy Napban