Öltözködési tippek

6 tipp, hogyan viseld a grafikus mintás szoknyákat

  • 2014-06-30

Az üzleteket járva azonnal szembetűnik, mennyi, de mennyi különböző mintában pompázó szoknya (vagy szoknyácska) közül választhatunk idén nyáron. Sok esetben, amikor ezek közül felpróbálunk egyet (vagy rögtön ötöt), azonnal tudjuk, mivel is párosíthatnánk, mivel mutatna rajtunk legjobban. Azonban van, amikor nem ilyen egyszerű és egyértelmű a helyzet, és gondterhelten forgatjuk otthon újdonsült szerzeményünket: „ezzel most mit kezdjek?”.

Ezekben az esetekben jelenthet gyors és hatékony segítséget a következő összeállítás, amelyben Te is biztosan megtalálod a kedvedre való színes szoknyaszettet!

Egyszínű crop toppal, fűzős cipővel

A szoknyához színben harmonizáló, sportos crop top jó választás az idén divatos, magasított derekú szoknyákhoz, hiszen jobb, ha nem látszik ki a köldököd! Ha fűzős loafer-ed  (azaz a „rohangálós cipőd”) színben megegyezik a topod színével, még tökéletesebb hatást érhetsz el.

grafikus szoknya

Laza fehér trikóval, balerinával

Az előbbi megoldástól most csak annyiban térünk el, hogy a crop topot lengébb fazonú fehér trikóra cseréljük, a fűzős cipőt pedig balerinára, ám nagyjából az előzővel megegyező stílust érjük el.

színes szoknya

Blézerrel és magassarkúval

Ha szoknya, akkor magassarkú, ha magassarkú, akkor a blézer is jöhet! Természetesen itt is – mint mindig – fontos, hogy a színek harmonizáljanak a szoknya mintáival, ám egy fehér felső és szürke blézer kombináció a legtöbb esetben jól mutat a színes szoknyával.

grafikus szoknya

Póló szabású felsőrésszel, feltűnő nyakékkel

A bővebb, póló szabású, egyszínű felsőrészek inkább a rakott és pliszírozott szoknyákkal mutatnak jól, méghozzá szigorúan betűrve! A nagy, domináns nyakék remekül kiegészíti az alsórész hangsúlyosságát. Balerinacipő és magassarkú is illik az összeállításhoz.

grafikus szoknya

Feliratos crop toppal

Akár A-vonalú, akár testhezálló, mintás szoknyáról van szó, a hatalmas feliratokkal bíró crop topok igen jól illenek hozzájuk. A színek egyeztetésére most is figyelj! Egy ilyen szettnél fűzős loafer és magassarkú is szóba jöhet, de egy biztos: megjelenésed mindenképpen laza, fiatalos és némileg hanyag benyomást fog kelteni.

grafikus szoknya

Fehér inggel vagy ingblúzzal, félig betűrve

Az A-vonalú vagy egyenes szabású grafikus mintás szoknyákhoz rendkívül jól passzol a sima fehér, végig gombos ing, vagy ingblúz. Érdemes félig betűrnöd az inget a szoknyába, hogy a derékvonalat is hangsúlyozd. A felsőrész stílusához eleve tökéletesen illik egy nagyobb, kicsit maszkulin jellegű napszemüveg, így ezt ebben az esetben is érdemes kipróbálnod. Magassarkúval, balerinacipővel és más lapos sarkú lábbelikkel is jól mutathat.

grafikus szoknya