Öltözködési tippek

5 trükk vastag derékra

  • 2019-08-29

5 trükk vastag derékra

5 trükk vastag derékra – Nem vagy kimondottan darázsderekú? Széles vagy a tested középső részén? Esetleg korábban karcsú voltál, de később sajnos szedtél fel pár kilót a gyerekszülés/klimax/stressz/válás/egyedüllét/boldogság következtében? Ne csüggedj! Bár haspólót nem fogok ajánlani Neked – de ugyan kinek kell az? 🙂 -, de elárulok pár olyan szuper trükköt, amivel sokkal karcsúbb lehetsz derékban! Ezek a megoldások úgy fognak derekat varázsolni Neked (és ezáltal pár kilót lefaragni rólad), hogy közben nem kell koplalnod, vagy behúzni a hasad. Természetesen nem arra buzdítalak, hogy kár ezentúl edzened, vagy fogyóznod, csak szeretnélek kicsit közelebb vinni ahhoz, hogy több legyen az önbizalmad akkor is, ha van némi pocakod, vagy úszógumid. Következzen egy instant derékkarcsúsító stílustanácsadás! 🙂

Kövess Instagramon, hogy ingyenes stílustanácsadást nyerhess!

1. Használj mell alatt karcsúsított szabásvonalat!

Törzsed legkarcsúbb pontja a melled alatt van, így ezt kell kihangsúlyozni. Alatta legyen kicsit bővebb a szabás, de ne annyira, hogy kismamának tűnj benne! Jól jönne egy stílustanácsadó? Kattints ide: Stílustanácsadás 

2. Hordj megkötős blézereket, zakókat

A megkötős fazonok igen szépen karcsúsítják a derekat, elfedik a hurkácskákat, és nagyon stílusosak is! Gyere el valamelyik stílustanácsadás programra, hogy még jobban tudj öltözködni!

3. Vegyél átlapolós felsőket!

Melyik felsőrész is lehetne kényelmesebb és nőiesebb, mint egy átlapolós darab? Ezt imádni fogod! 🙂

4. Viselj mintás, test vonalát követő felsőrészeket!

… csak ne legyen rácuppanós, nagyon szűk! Éppen csak kövesse a tested vonalát. A legjobbak az átlósan futó geometrikus minták, szépen elfedik a pocakot.

5. Mindig legyen valami csavarás, tekerés, hajtás a derékrészen!

Sosem jó, ha rád simul, rád feszül a ruha, a legjobb megoldás mindig az, ha valamilyen „történés” van a ruhán derékrészen, amivel karcsúsít is, és el is fedi a felesleget. Stílustanácsadás programjaimon még több trükköt mutatok Neked.

Olvasd el ezeket is:

8 tipp, hogyan viseld a farmerszoknyát!

Női testalkat típusok – melyikbe tartozol?

Kövess Facebook-on, hogy minden nap újabb stílustippekkel gazdagodj!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue