ÁTVÁLTOZTATJUK TANÁCSADÁS EGY NAPBAN

Átváltoztatjuk Tanácsadás Egy Napban

átváltoztatjuk tanácsadás

Átváltoztatjuk tanácsadás egy egész napon át

A legátfogóbb és egy egész napot igénylő átváltoztatjuk tanácsadás egy alapos telefonos, vagy e-mailben történő, esetleg rövidebb személyes konzultációval kezdődik, ahol felmérem, milyen jellegű és árfekvésű ruhadarabokra volna leginkább szükséged. Az ezt követő napokban a rólad gyűjtött információk birtokában egyedül feltérképezem, mely üzleteket lesz érdemes együtt felkeresnünk, hogy azután célirányosan vásárolhassunk együtt, és ne veszítsünk időt a nem megfelelő üzletekbe való betéréssel.

A megbeszélt nap reggelén az átváltoztatjuk tanácsadás az otthonodban kezdődik. Színtípusod elemzése után a testalkatodat azonosítom be, hogy mindent elmondhassak a hozzád passzoló fazonokról. Kérésre a születési időpontod alapján beszélek a személyiségedhez passzoló öltözködési stílusról, és az alapvető, fontos stílusszabályokat is végigvesszük. Majd átnézzük a jelenlegi smink eszközeidet és részletesen elmagyarázom, hogyan és milyen színekkel sminkeld magad. Ha gyakorlati sminkelést is szeretnél kérni az átváltoztatjuk tanácsadás mellé, akkor kérlek szólj előre, ebben az esetben egy órával tovább tart a tanácsadás (a gyakorlati sminkelés + 4.000 Ft-tal növeli az átváltoztatjuk tanácsadás díját). Ezután alaposan kiszelektáljuk a gardróbszekrényedet, hogy ne kelljen többé a felesleges holmikat kerülgetned és legyen helye az új szerzeményeknek. Természetesen fotózunk új szetteket is, és a fehérneműket sem hagyjuk ki az átvizsgálásból (csak akkor, ha Te szeretnéd 🙂 ). A hozzád illő hajszínekről, frizurákról is beszélek, majd összeállítom a listát arról, miket kell beszereznünk a vásárlás során, hogy gyönyörű új összeállításokkal büszkélkedhess. Az utolsó kb 4 órát vásárlással töltjük az új stílusodhoz és a pénztárcádhoz leginkább passzoló üzletekben.

Átváltoztatjuk tanácsadás – a teljes megújulás!

Az Átváltoztatjuk Tanácsadás Egy Napban csomagot akkor érdemes választanod, ha nem látod át egyedül, hogyan lenne érdemes öltözködnöd, szeretnél teljesen megújulni, szívesen megszabadulnál a régi holmiktól és újakat is vásárolnál, hogy rögtön kézzel fogható és szemmel látható legyen a változás. Ha fodrászhoz is mennél, továbbá a teljes megújulást követően szép fotókat is szeretnél magadról, kérlek kattints IDE, hiszen ebben az esetben egy még profibb csomagra van szükséged!

Természetesen nemcsak Budapesten érhető el nálam a bevásárló körúttal egybekötött átváltoztatjuk tanácsadás, ebben az esetben az utazási költséggel növekszik meg a szolgáltatás díja.

Az Átváltoztatjuk Tanácsadás Egy Napban csomag tartalma:

 • színtanácsadás, színek használatának szabályai, színkártyákat is kapsz
 • testalkat típus meghatározás
 • a számodra megfelelő fazonok bemutatása
 • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés
 • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez
 • frizura tanácsadás, hajszín tippek 
 • fehérnemű tanácsadás
 • elméleti sminkelési tanácsadás, sminkeszközeid szelektálása
 • gardróbrendezés: a jelenlegi ruhatár kiválogatása
 • szettek összeállítása, fotózása
 • alapruhatár megtervezése
 • képes anyag az elhangzottakról
 • közös vásárlás 4-5 órában

Díja: 40.000 Ft

Gyakorlati sminkeléssel kiegészítve 45.000 Ft

Hétvégi felár: + 5.000 Ft.

Készenléti díj 1 héten belül történő lemondás esetén: 5.000 Ft.

Budapesten kívüli kiszállás esetén az utazási költséggel növekszik meg az ár.

Időtartam: 8-9 óra (gyakorlati sminkeléssel 9,5-10 óra)

 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni hozzám az Egész napos stílustanácsadás programra. Kérlek töltsd ki az adatmezőket és pipáld ki, hogy erre a csomagra jelentkezel, köszönöm! 

Név*
Email*
Telefonszám
Születési dátum
Jelentkezem az
Egyéb információ
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és


30 ruhadarab, amely megváltoztatja az életed! Kérd ingyenes összefoglalómat!

 
Email*
Neved*
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és*
Hozzájárulok, hogy számomra Botyánszky Szilvia a továbbiakban stílustanácsokat, divattipeket küldjön hírlevél formájában.*