Öltözködési tippek

5 perces stílustanácsadás: tuti összeállítások a legelső randikra

  • 2015-11-09

Ha éppen álmaid lovagját keresed minden erőddel, és legalább a ruházatod miatt nem szeretnél aggódni az első pár randevún – hiszen úgyis annyi mindenre kell figyelned! -, olvass tovább!

Ahhoz, hogy a három leggyakoribb randitípuson – mozi, koktélozás, vacsi – minden rendben legyen a külsőddel, és kiszemeltedet is maximálisan elbűvöld, rendelkezned kell egy laza, nőiesen kényelmes szettel, egy szexi, ütős délutáni összeállítással, továbbá egy vadítóan dögös, mégis elegáns párosítással.

Szerezd be a következő három ötletbe passzoló darabokat és többé nem kell a ruhásszekrényed előtt sírógörcsöt kapnod fél órával a találka előtt! 🙂

Menjünk a moziba be!

mit vegyek fel randira

Egy alakodhoz illő, jó állapotban lévő farmernaci, egy világos, minél puhább és lágyabb felsőrész, valamint egy színben passzoló, nem túl sötét kendő, és egy kényelmes, az összeállítással harmonizáló bokacsizma (ami szintén ne legyen elnyűtt és koszos!) – így lehetsz egyszerre természetes és szexi, egyszóval vonzó és kívánatos 🙂 Ne feledd a szempillaspirált, némi pirosítót, és leheletnyi matt rúzst is tégy az ajkaidra!

Jaj, meghívott egy italra!

Csak semmi pánik! Egy csinosabb (nem sportos) fekete overállal, egy gyönyörű magassarkúval, valamint a szetthez illő borítéktáskával nem lőhetsz mellé. Ha maradsz a biztonságos fekete színnél, ne hagyd ki a feltűnően vörös rúzst, mert ezzel teszed fel az i-re a pontot!

randira

Végre vacsorázni is fogtok? 

Itt a nagy lehetőség, hogy megvillantsd neki azt az oldalad is, amelyet látva minden férfinek eláll a lélegzete! Egy kötött, szűk ruhácska, lélegzetelállító cipellővel, elegáns táskával és egy picit erősebb sminkkel pont megfelelő lesz, hogy ő is láthassa, mennyire gyönyörű tudsz lenni!

mit vegyek fel vacsorára