Öltözködési tippek

Stílustanácsadás 5 percben: a legjobban kihasználható téli ruhadarabok

  • 2016-11-04

Vajon léteznek legjobb téli ruhadarabok? Télen a nők nem kis hányada ácsorog gondterhelt arccal a szekrénye előtt: “Mit vegyek fel már megint, ami meleg is, és jól is néz ki együtt?” Sajnos tény, hogy nem egyszerű csinosnak lenni sok, gyakran vastag holmiban, amelyek ráadásul az alakot is elfedik, rosszabb esetben 5-10 kiló felesleget varázsolnak ránk. Nem beszélve arról, hogy egy-egy szép, meleg, kötött darabért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, így aztán duplán lelombozó lehet az üzleteket róni ebben az időszakban.

Ahhoz, hogy télen is vonzónak, stílusosnak és nőiesnek érezzük magunkat, okosan kell összeválogatnunk a rétegeket. És ez itt az egyik kulcsszó: a rétegeket! Hiszen sokkal szebben mutatunk majd, ha nem egy jókora, formátlan pulóvert húzunk magunkra, hanem több, kellemes darabot, melyek nemcsak nőiesebben állnak majd rajtunk (plusz ugyanúgy melegítenek), de sokkal több stílust csempésznek megjelenésünkbe.

Melyek hát azok a legjobb téli ruhadarabok, amelyekkel melegítjük is magunkat és egyszerre jól öltözöttnek is érezhetjük magunkat bennük? Állítsd össze saját bevásárló listádat az alábbiak segítségével! 🙂

Culotte 

A lábszárközépig érő, bőszárú nadrágot télen sem kell a szekrény mélyére süllyesztened. Boka- és hosszabb (de szűkszárú!) csizmákkal igen jól mutat.

legjobb téli ruhadarabok

Texturált kardigán

Már régóta divatban vannak a hosszú, “vízesés” fazonú kardigánok. Valóban jó dolog egy hosszabb kardigánt viselni, ám idén próbáld ki inkább a kicsit formázottabb, ejtett vállú darabokat! (Kép forrása: hm.com)

legjobb téli ruhadarabok

Világos színű, áthajtós fazonú kabát

Ha már kabát, ne legyen sötét! A széles kihajtókás, öves, áthajtós fazonok szinte mindenkinek jól állnak.

legjobb téli ruhadarabok

Nyitott vállú pulóverek

Melegít és közben szexi is. A magas nyakú, nyitott vállú pulcsik extranőies külsőt kölcsönöznek, és kicsit erősítik is a vállakat, ami a szélesebb csípőhöz nagyon jól jöhet 🙂

legjobb téli ruhadarabok

Átlapolós jersey ruha

Átlapolós, ennek köszönhetően kiemeli a derékvonalat és lágyan takarja a csípőt. Minden testalkat típusnak ajánlott! (Kép forrása: orsay.com)

legjobb téli ruhadarabok

Bőrszoknya

Fazonját és hosszát aszerint válaszd meg, hogy milyen testalkat típusba tartozol!

bőrszoknya

Magas nyakú kötött ruha

A lényeg, hogy derékon “történjen” vele valami: legyen csavart, kettéosztott, átlapolt, vagy bármilyen más megoldással rendelkező, mert így nemcsak látványosabb, de a pici pocakot is jobban elrejti.

legjobb téli ruhadarabok

Műszőrme kabát

Látványos, vicces, de egyben nagyon nőies. És annyi mindenhez passzol! 🙂

műszőrme kabát

Színes szőrme gallér

Egy utólag rácsatolható színes szőrme gallér bármelyik kabátodat feldobja (ez a műszőrme kabátodra nem feltétlenül vonatkozik!), és ha a színtípusodhoz passzoló színben választod ki, gyönyörűen kiemeli az arcod.

legjobb téli ruhadarabok

Combközépig érő csizma

A “Micsoda nő!”-ből jól ismert lábbeli megy a culotte típusú nadrágokhoz, szoknyához, és rövidnadrágokhoz is. Garantált nőiesség!

combközépig érő csizma