Öltözködési tippek

6 nyári ruha típus minden korosztálynak!

  • 2017-05-23

Nyári ruha típusok minden korosztálynak

Nyári ruha tekintetében idén is bőven el vagyunk látva, hiszen (hála istennek) nem kell csak és kizárólag a plázák sok esetben használhatatlan és siralmas kínálatára hagyatkoznunk, hanem lehetőségünk van kisebb butikokba, turkálókba, eldugott üzletekbe is betérni, ahol szívet dobogtató kincsekre lelhetünk. Szükség is van erre a megoldásra, ugyanis a mai divat nem igazán támogatja a homokóra vagy körte alkatú hölgyeket: négyszögletes szabásvonalaival, a formátlan, elnagyolt fazonokkal a legtöbb nőnek olyan kellemetlen élményeket okoz, hogy sokan hónapokra elvesztik vásárlási kedvüket.

Ha még nagyjából tudjuk is, milyen ruhadarabok állnak jól nekünk, és a megbízható beszerzési forrásokat is rendszeresen felkeressük, még akkor is bizonytalanok lehetünk abban, milyen ruha fazonok után érdemes kutatnunk, ha minél jobban kihasználható, minél több helyre felvehető darabot akarunk venni.

Nyári ruha – az egyik legnőiesebb megoldás

Ha nyári ruha vásárláson töröd a fejed, és pontosan tudod, milyen célra kell majd, hova akarod felvenni, akkor olvasd végig a következő listát, mert hasznos tippeket kaphatsz arra vonatkozóan, melyek a legjobb formák és fazonok. Nem árt, ha tisztában vagy vele, pontosan melyik testalkat típusba tartozol, mely testrészeidet akarod kiemelni vagy eltakarni, hiszen ennek függvényében tudsz jól vagy kevésbé jól dönteni…

A következő darabok közös jellemzője, hogy mindegyik midi hosszúságú, derékban hangsúlyos (legtöbbször övvel ellátott), alul A-vonalban szélesedő, nem szűk a nyakkivágása és van ujja is – ezek azok a tulajdonságok, melyek alkalmassá teszik őket arra, hogy a legtöbb helyre a legtöbb testalkat típus számára megfelelőek legyenek.

Nyári ruha hosszanti hajszálcsíkozással

A függőleges csíkozás slankít, az ingruha fazon sportosan elegánssá, az öv pedig kiemeli a derekat, miközben a csípő is előnyösen hangsúlyozott.

Nyári ruha hosszanti csíkozással

 Fehér csipkeruha karcsúsítással, könyékig érő ujjal

A fehér csipke visszafogott verzióban – lásd a könyékig érő ujj, a midi hossz és az A-vonalú fazon – soha sem közönséges. Csak legyen szép karcsú derékrésze!

Nyári ruha fehér csipkéből

Nyári ruha fehér csipkéből

 Nyári ruha virágmintákkal, alul A-vonalú szoknyarésszel, mélyebb kivágással

Egy feltűnő, fiatalos színkombinációval készült virágmintás (ing)ruha az egyik legjobb darabja lehet a nyári ruhatárnak!

nyári ruha körtéknek

Nyári ruha virágmintákkal

Aszimmetrikus ingruha

Maradjunk továbbra is az ingruháknál! Öves verzióban, alul aszimmetrikus, bohókásan össze-vissza hosszúságú fazonban igazán nyerő választás szinte mindenkinek!

nyári ruha körtéknek

Aszimmetrikus nyári ingruha

Felül egyszínű, alul virágos A-vonalú, derékkarcsúsított ruha

A kiszélesedő szoknyarész, a karcsú derékvonal, a mély kivágás és a szűkebbre szabott felsőrész miatt a legtöbb alkattípuson gyönyörűen áll ez a szabásvonal. Vállban erős hölgyek, figyelem! Válltömés nélkülit válasszatok, továbbá ráncolások és hagnsúlyos varrás se legyen vállakon!

nyári ruha

Kétszínű, virágos szoknyarészű ruha

Felül szűkebb átlapolós nyári ruha övvel, nehezebb anyagból

Főleg nyáresti programokhoz ideális egy nehezebb és finomabb anyagból készült, átlapolós, mélyebb kivágású ruha. Garantált kényelem- és biztonságérzet, miközben lehengerlően szexi lehetsz benne!

nyári ruha

Felül szűkebb átlapolós ruha

Ha bizonytalan vagy a saját öltözködési stílusodat illetően, illetve nem találod a stílusod, próbáld ki a stílustanácsadás csomagok egyikét!