Öltözködési tippek

Még mindig divat az állatminta!

  • 2015-09-23

A jó öreg leopárdminta is lassanként átsorol az „örök darab” kategóriába. Ruhásszekrényünkben is áttolhatjuk a vadmacska stílusú holmikat a „klasszikus” darabok közé, hiszen a divattervezők minden évben újra és újra előhúzzák tarsolyukból ezt a kimeríthetetlennek tűnő témát.

Az állatminták idén ősszel is a vezető trendek között landoltak: hol klasszikus leopárdminták tűnnek fel bézs-barna kivitelben (pl. az Erdem, Burberry vagy Louis Vuitton kollekciójában), hol színes leoprádmintában gyönyörködhetünk például fehér alapon borvörös pöttyökkel (lásd Haider Ackerman kollekcióját), vagy fekete foltos lila kelmében (Matthew Williamson tervezése). A leopárd mellett a tigriscsíkozás is felbukkan, de azon sem kell csodálkoznunk, ha krokodilokat idéző ruhadarabokba botlunk majd az üzletekben.

És akkor jöjjön a nagy kérdés: HOGYAN VISELJÜK A LEOPÁRDMINTÁT?

Nem foghatunk mellé, ha feketével, vagy bézzsel párosítjuk, ezzel visszafogottabb, elegánsabb módon viselhetjük a vadóc mintákat. Ha kicsit vagányabb külsőt szeretnénk magunkra ölteni, bátran próbáljuk ki a kifutókon is látható kombinációkat: válasszunk tipikus őszi színeket a nagymacska minták mellé, például sötétzöldet, vagy borvöröset.

leopárdminta

állatminta

állatminta

állatminta

leopárdminta