Öltözködési tippek

Leggings szettek végre stílusosan is!

  • 2017-01-22

Leggings viseletek stílusosan!

Leggings stílusosan 

leggings összeállítások

Leggings, avagy az ősz kihagyhatatlan ruhadarabja! Az őszi-téli-tavaszi időszak egyik legjobban kihasználható ruhadarabja a „macskanadrág”, amely éppen annyi veszélyt rejt magában, mint örömöt és fantáziát! (Aki nem hiszi, nézzen csak körül alaposabban a hazai utcai divatban!…) Ahhoz, hogy leggingsünk ne váljon a mindennapi rutin összeállításaink és főleg legunalmasabb holmijaink egyikévé, érdemes egy kis odafigyeléssel frissítenünk a jól bevált szetteken.

Tudjuk, hogy a leggings nem nadrág, ebből pedig egyenesen következik, hogy nem szabad, nem ajánlott szűk nadrág módjára hordanunk. Mit értünk ez alatt? Ne viseld a leggingset derékig, vagy csípő fölött végződő felsővel. (Kivéve, ha éppen sportolsz.) Azaz mindig takarja valami a feneked, ha leggings van rajtad – a legjobb, ha inkább úgy kezeled, mintha vastag harisnyát viselnél.

Jól mutat tehát minden hosszított felsővel, legyen az akár ing, ingblúz, tunika, hátul hosszabb póló, oversize pulcsi, hosszú kardigán és ezeknek különféle variációival. Viselhetsz hozzá rövidebb-hosszabb szárú csizmákat, tornacipőt, loafert, és akár balerina cipőt. A leggings által ihletett kreációk egyre jobban a köztudatban vannak, így a legtöbben már nem fognak mellé, ha ezt a darabot akarják ötletesen, harmonikus módon viselni. Ám ha újítani akarsz, már nehezebb dolgod van, hiszen egyre unalmasabbnak tűnhetnek a tipikus leggings-variánsok (pl. leggings+hosszú kardigán+csizma, leggings+hosszú felső+rövid műbőr dzseki, leggings+tunika+farmerdzseki). Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a jól bevált és megszokott szettek elvetendőek, hiszen továbbra is jól használhatóak – csak nem árt valamivel felturbózni őket.

Leggings a dolgos hétköznapokra

Hosszú fehér/csíkos inggel, ujjatlan, hosszú mellénnyel és lapos talpú, de elegánsabb loaferrel (vagy egyéb maszkulin beütésű cipővel) biztos, hogy stílusosnak érezheted magad.
Stílustanácsadás személyre szabva: Átváltoztatjuk tanácsadás

 Leggings fehérben

A sikkesen nőies hatásért jó választás a fehér/világos bézs színű leggings, a túlméretezett pulcsi és a lapos talpú cipellő pedig legyen közel azonos színű.
Stílustanácsadás személyre szabva: Átváltoztatjuk tanácsadás

Leggings dögösen

A vadítóan szexi, mégis elegáns külsőhöz a bőrhatású leggings passzol ultranőies blézerrel, hosszú (feneket takaró) fehér blúzzal/ingblúzzal. A tűsarok és a vörös rúzs kötelező.
Stílustanácsadás személyre szabva: Átváltoztatjuk tanácsadás

Leggings a modern nő stílusában

A leggings mellé viselt kötött, sötét színű miniruhád lehet hosszú ujjú is, a lényeg, hogy ne legyen szűk, testhezálló fazon. Magassarkú bokacsizmával lesz teljes a kép, továbbá nem árt egy szép óra, valamint egy office stílusú, vagy egyedi megjelenésű táska.
Stílustanácsadás személyre szabva: Átváltoztatjuk tanácsadás

Leggings bomberrel

Ha igazán laza, de ütős kombinációra vágysz, keress egy feltűnő színű vagy mintájú miniruhát, mellé tornacipőt, és koronázd meg egy nőiesen sikkes bomber dzsekivel, például szatén verzióban.
Stílustanácsadás személyre szabva: Átváltoztatjuk tanácsadás