Öltözködési tippek

Karcsúsító felső – turkáló mustraKarcsúsító felső

  • 2017-07-21

Karcsúsító felső kereső

Karcsúsító felső – hol találhatsz ilyet?

Van némi súlyfelesleg rajtad, főleg a hasad, derekad tájékán? Akkor valószínűleg már Te is csüggedten elkönyvelted, hogy ebben a szezonban sem egyszerű a plázák kínálatában pár karcsúsító felső felkutatása. Sajnos a mindenütt jelen lévő, négyszögletes fazonú, bő, derékkarcsúsítás nélküli pólók nem alkalmasak arra, hogy „fogyjunk” egy kicsit általuk. Még ha nem is szereted a turkálókat és sokkal szívesebben vásárolsz új holmikat áruló üzletekben, sajnos még akkor is az a helyzet, hogy szeretett fővárosunk sem ontja magából a vadiúj, jól szabott ruhadarabokat. Turkálóban is gyakran teljesen újszerű, vagy egyáltalán nem használt darabokat lelhetsz, így ha már végképp eleged van a plázás boltok egyforma kínálatából, próbálj ki egy minőségi(!) turkálót. (Ha még nem tetted korábban, inkább a színek szerint felvállfázott, igényes üzleteket keresd.)

Karcsúsító felső – keresd a turiban!

Mostani turkálós körutamon is kellemes tapasztalatban volt részem: kb 5 perc alatt 5 olyan karcsúsító felső jött velem szembe, melyek tökéletes állapotban vannak (közülük kettőn még az eredeti árcédula is ott volt), nagyobb méretűek (40-44-esek), ráadásul azon kevés turkálók egyikében leltem rájuk, ahol még kilóra adják a szebbnél szebb cuccokat.

karcsúsító felső

Fűző stílusú felsőrész – ez a kis csoda szépen slankítja a derék területét a hosszanti vonalakkal

karcsúsító felső

Mell alatt húzott, aszimmetrikus vállú, alul bővebb felső – teljesen eltereli a figyelmet a test középső részéről

karcsúsító felső

Gazdagon díszített dekoltázsú felső mell alatt hosszanti cipzáras megoldással – nagy mellekhez nem ideális, de a törzset szépen slankítja

karcsúsító felső

Mell alatt húzott, derékon enyhén ráncolt karcsúsító felső – nem túl szűk, kellemes és szexi viselet, ha nem túl nagy a hasad

karcsúsító felső

Mellvonal alatt rakott és bővebb, mellrészen hangsúlyos karcsúsító felső – ebben garantáltan el tudod rejteni a pocakod

Ha új portékát kínáló kis butikokba mész, szintén van esélyed hasonló fazonú darabokat találni. Egy személyre szabott stílustanácsadás megkönnyíti a dolgod, ha fogalmad sincs, mi áll jól Neked. A lényeg, hogy ne úgy próbáld elrejteni a hasad és a derekad, hogy hatalmas, bő, formátlan felsőrészeket és ruhákat hordasz, mert ezzel az ellenkező hatást éred el! Fontos, hogy a ruha inkább kövesse lágyan a törzsed vonalát, mert így mindig karcsúbbnak fogsz tűnni, mint bő holmikban. Ha a melleid is nagyok, célszerű elolvasnod bejegyzésem a nagy mellekhez passzoló öltözködésről.