Öltözködési tippek

Így viseld az egyszerű fehér pólót idén nyáron!

  • 2014-07-15

Ha azért nem találni fehér pólót a szekrényedben, mert túl egyszerűnek és „semmilyennek” érzed, és azt gondolod, hogy csak edzéshez, vagy alváshoz lehet felvenni, akkor most jó hírem van számodra! A sima fehér pólót is számtalan módon stílusossá teheted, így végre ezzel a darabbal is bővülhet a ruhatárad és tágíthatod vele stílus-kelléktáradat. A fehér póló az év minden időszakában viselhető, olcsón beszerezhető, és egy kis fantáziával a legtöbb alkalomra bevethető.

Nyáron különösen kellemes és hasznos viselet a fehér póló, és ha elolvasod a következő összeállítást, végre nem kell majd attól tartanod, hogy megjelenésed túl egyszerű vagy fantáziátlan lesz, ha ebben libbensz ki a nyári, színes forgatagba. Most még talán nem is sejted, mennyi lehetőség rejlik egy egyszerű fehér pólóban, hiszen ezernyi módon variálhatod!

Egyszerű sikk

Ha ezt a stílust választod fehér pólódhoz, nem kell mást tenned, mint keresni egy szép, színes ceruzaszoknyát, színben hozzá passzoló nagyméretű nyakéket, és egy magassarkút (de egy balerina is megfelelő lehet).

fehér póló 7

Dögös nyári este

Ehhez a stílushoz kiengedheted a benned rejtőző kisördögöt: ha fehér pólódat egy szakadt farmersorttal, magassarkúval, egymásra halmozott bizsukkal, és egy laza – akár flitteres – blézerrel párosítod, bizony nem találkozol olyan szempárral, amely ne nézne rád elismerően!

fehér póló 3

Sportosan szexi

Ez a megoldás szintén nagyon „bevállalósnak” mondható, hiszen mindenképpen tartalmaznia kell egy (mű)bőrdzsekit, egy szexi topánkát, és természetesen egy szoknyát – ez utóbbinál az a fontos, hogy stílusában semmiképpen ne egyezzen a dzsekiével. Ehelyett választhatsz kis édes (rakott) szoknyát, vagy sportosat, de még a csipkéből készült is szóba jöhet!

fehér póló 20

Vagány vacsoraruci

Ha már unod a kis virágos ruhácskákat az esti randikhoz, vagy szeretnél dögösebb szettet húzni egy elegáns vacsorához, akkor a következőket kell beszerezned: egy bőrhatású rövidnadrág vagy skinny bőrnadrág, egy lehetőleg boyfriend – hosszított fazonú – blézer, egy pár lélegzetelállító platform szandál, borítéktáska, és az elmaradhatatlan fehér póló.

fehér póló 9b

Out--Dinner-Cool

Vidám nyári könnyedség

A fehér póló viselésének egyik legegyszerűbb módja, ha színes sorttal, telitalpú szandállal és egy színes, vagy mintás könnyű kendővel egészíted ki. A napszemüveg itt kötelező darab!

fehér póló 8

Szoknyahangsúlyos

A fehér póló nemcsak a szakadt stíluson belül tehető dögössé, hiszen egyszerűségét kihasználva bátran párosítható kihívó, szexi szoknyával, és magassarkúval. Megfelelő mértékben ellensúlyozhatja és lágyíthatja azok egyértelműen csábító minőségét. A fehér póló itt crop top stílusban – azaz hasat villantó verzióban – még tökéletesebb választás lehet.

fehér póló 15

Lezseren hivatalos

Ha már unod a munkahelyedre hordott összeállításaidat, próbálj ki egy új, friss, fehér pólót egy sportosabb stílusú ceruzaszoknyával, és szettedet irodaivá varázsoló hosszított fazonú blézerrel.

Office-Casual

Színpompás 

A fehér pólót mi sem egészítheti ki jobban, mint egy gyönyörő, színes nadrág, ami idén lehet nagyon bő is – ez most a legsikkesebb! -, de akár skinny fazonút is kereshetsz mellé. A crop top szabású fehér pólóhoz a bőszárú naci a legjobb választás idén nyáron!

fehér póló 1

Férfiasan nőies

Ha bolondoznál, és ráadásul még fashioniszta is vagy, ki ne hagyd ezt a férfi öltönyök ihlette szettet! Fehér pólódon kívül kell hozzá egy élére vasalt fekete nadrág (lehetőleg répa fazonú), egy szigorú blézer, és – hogy a téged szemlélők el ne felejtsék, hogy ízig-vérig nő vagy – egy minél szexisebb, minél csillogóbb magassarkú pántos szandál, valamint egy hozzá illő fényes, szikrázó nyakék.

Menswear-Inspired