Öltözködési tippek

Hogyan öltözködj télen? 6 kreatív téli viselet

  • 2017-12-18

Hogyan öltözködj télen?

Hogyan öltözködj télen? 6 kreatív téli viselet

Hogyan öltözködj télen? – Ha Te is szoktad unni a télen viselt ruhadarabjaidat, és eleged van már abból, hogy mindig ugyanazt húzod fel reggelente (nadrág+pulcsi, blézer+nadrág stb.), biztosan örömmel veted majd bele magad ebbe a kis összeállításba. A saját, hozzánk passzoló stílusunkat télen, hideg időben sem árt érvényesítenünk – hiszen pont ezért ölünk annyi pénzt és energiát az öltözködésbe. A legdrágább, vagy legszebb színű holmi sem ér semmit, ha nincs mivel felvenni, vagy nem illik hozzánk. Mostantól nem kell kell minden nap azon agyalnod, hogyan öltözködj télen is stílusosan!

Garbó rövid szoknyával, hosszú csizmával

Igazán nőies, picit kislányos, de még érett korban is viselhető összeállítás! Természetesen húzhatsz sötét harisnyát a szoknyához (a harisnya színe a csizma, vagy a szoknya színével egyezzen!), viszont nem muszáj hosszú csizmával párosítani a szettet, hiszen bokacsizmával is működik.

hogyan öltözködj télen

hogyan öltözködj télen

Karcsúsított ruha kardigánnal, kívül hordott övvel

Amennyire egyszerű, olyan látványos, és kényelmes viselet egyben! Arról nem is beszélve, mennyire ultranőies. Ráadásul egy pillanat alatt fel lehet venni, nem fogsz fázni benne, a színekkel pedig nyugodtan játszhatsz, így aztán végképp nem lesz unalmas ez az örökzöldnek nevezhető párosítás.

hogyan öltözködj télen

Bőszárú nadrág figyelemfelkeltő blúzzal

Mitől lesz egy blúz figyelemfelkeltő? Akár a mintái, színei, vagy pusztán a szabása miatt. Ez a szett egyszerre laza, rengeteg kiskaput biztosít a saját egyéniséged kifejezésére, és akkor is jól mutat, ha maradsz a neutrális színeknél. A nadrág bősége már eleve erős stílusfaktor. Arra vigyázz, hogy a nadrágszár a cipőt felvéve leérjen majdnem a földig, hiszen ettől válik igazán sikkessé a megjelenésed!

Nem találod a stílusod? Próbáld ki a stílustanácsadást személyre szabva, kattints ide: Stílustanácsadás

Rövidre szabott trapéz szárú farmer csizmával, blézerrel

Ha azon gondolkodsz, hogyan öltözködj télen, ismerősnek tűnhet ez a tipikus mai szett, amely attól válik igazán érdekessé, hogy a (most oly divatos) rövidre vágott farmernek köszönhetően a csizma szárából sokkal több látszik, mint egyébként. Boyfriend stílusú, illetve hosszabb blézerrel csodásan mutat, de rövidebb (és inkább szögletes) kiskabáttal is kiegészítheted.

Hogyan öltözködj télen?

Túlméretezett pulcsi szűk, rövidebb szoknyával, csizmával

Ha felül nagy és bő, ami rajtad van, akkor mutass többet a lábaidból, combtól lefelé hangsúlyozd a formáidat! Így egyensúlyba kerül a pulóver túlzott mérete, és nem válik slampossá az összhatás. Kényelmes, fiatalos viselet és mégis van benne egy kis „plusz”.

Hosszú harangszoknya szűk, hosszú ujjú felsővel, csizmával

Bár alacsony termetű nőknek sajnos nem ajánlott, a kicsit magasabbak nyugodtan kipróbálhatják ezt a különleges, vidám, egyszerre hagyományos és mégis egyedi szettet. A felsőrész garbó is lehet, a szoknya alja pedig lehetőleg takarja el a csizma szárának végét. Ha még stílusosabbá akarod tenni az összhatást, alkalmazz feltűnőbb láncokat, fülbevalókat, vagy akár sapkát, kalapot.

hogyan öltözködj télen

Ha nem tudod egyedül eldönteni, milyen szabásvonalú ruhadarabok illenek hozzád, próbáld ki az egyénre szabott stílustanácsadás programok valamelyikét!