Öltözködési tippek

Hogyan legyünk a nyaralás alatt is stílusosak?

  • 2015-08-04

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnek az utolsó percig várni azzal, hogy megszervezzék a nyaralást, akkor biztosan hasznosnak fogod találni az alábbi tanácsokat. Ha kapkodva kell bepakolnod a bőröndbe, akkor sem kell feltétlenül otthon felejtened a kulcsfontosságú darabokat!

NEHOGY KÉNYELMETLEN LEGYEN!

Busz? Repülő? Autó? A lényeg, hogy utazás alatt ne viselj semmi olyasmit, ami kellemetlenné tenné az amúgy sem túl kényelmes órákat, ezért kerülj minden egyes olyan holmit, ami nyomhatja a hasadat, vagy szoríthat. Legyen az utazásra szánt ruhád pamutból, és inkább kerüld a rövid darabokat, mert a légkondicionáló gondokat okozhat egy hosszabb út során. Egy maxiruha ilyenkor nagyszerű választás, amihez érdemes egy vékonyabb dzsekit is csomagolnod. Válassz hozzá kényelmes, zárt cipőt, puha kiegészítőket (pl. kendőt, fonott karkötőt).

maxiruha dzsekivel
A JÓL BEVÁLT MATRÓZ STÍLUS

Ha kevés az időd, és nem tudod végiggondolni, hogy mit mivel viselj a strandon vagy tengerparton, maradj a jól ismert, örök stílusnál: válaszd a csíkos, horgonnyal díszített holmikat, amelyeket biztos kézzel párosíthatsz egyszínű darabokkal, mondjuk fehérrel, pirossal, vagy tengerészkékkel.

matróz stílus

VÁROSNÉZŐ SÉTÁHOZ

A legtöbben rövidnadrágban, szellős felsőrészben rójuk az utcákat legszívesebben a nyaralások alkalmával. Ha mégis szeretnél ennél stílusosabb lenni, akkor a szokásos farmersort helyett húzz csipkenacit, akár nyári bakanccsal, de maradhatsz egy nőies sarunál is, ha abban is kényelmesen tudsz hosszú kilométereket gyalogolni.

csipkesort

KELL EGY CSINI IS!

Akárhova is megyünk nyaralni, akármit is tervezünk, nem szabad elindulni egy csinosabb szett nélkül! Bármikor adódhat olyan alkalom, amikor szeretnénk kicsit kiöltözni,  hátizsákos turistából átvedleni bombanővé. A legegyszerűbb megoldás, ha a „kis feketét” hajtogatjuk bőröndünkbe, amelyhez ne felejtsük otthon elegánsabb cipellőnket (mely lehet egy szép, kövekkel kirakott szandál is), továbbá a megfelelő karkötőt, nyakláncot, és lehetőség szerint egy könnyű borítéktáskát.
kis fekete