Öltözködési tippek

Egyberuha: a három legjobban használható

  • 2014-03-04

Közeledik a tavasz, így nem árt egy kicsit megbarátkoznunk a gondolattal, milyen jó is egyberuhát hordani – minél gyakrabban. Talán nem is tudod, mennyire nőies és nagyszerű megoldás az egyberuha – bármilyen alkalomra! Munkahelyre, esti programhoz, városi sétához, különleges alkalomra, randevúra, vacsorához… És még sorolhatnánk. A lényeg, hogy a testalkatodhoz, az alkalomhoz és az időjáráshoz is passzoljon! Ha a kiegészítőket variálod, mindig meg tudod újítani az adott ruhát, és nem fogod unalmasnak érezni. Közben pedig stílusos és nőies lehetsz egyszerre!

Lássuk a 3 legjobban használható ruhatípust:

Áthajtós ruha

Áthajtós egy ruha, amikor a ruha elejét át tudod hajtani magadon, ezután vagy megkötöd, vagy gombbal rögzíted. Olyanokat is találni, amelyek csak látszatra áthajtósak, de ugyanolyan szépen takarnak és az ideálishoz közelítő formát adnak, mint a valódi áthajtósok. A legjobb ebben a ruhatípusban, hogy minden testalkatra fel lehet venni, jótékonyan kendőzi a has-derék problémákat és nőies formákat varázsol.

áthajtós ruha

Áthajtós ruha

áthajtós ruha

Áthajtós ruha

Hagyományos A-vonalú fazon övvel

Az A-vonalú szoknyarésszel ellátott hagyományosan nőies fazon szintén gyönyörűen javítja a derék-csipő arányokat, emellett szépen eltakarja a fenék-csípő felesleget is. A legszebb, ha övvel veszed fel. (Ám előtte bizonyosodj meg róla, hogy rövid, hosszú, vagy normál a derékhosszúságod!) Ha teltebb vagy, mindenképpen merevebb anyagból válassz ruhát, kerüld a „rácuppanós”, vékony anyagokat!

A-vonalú szoknyarésszel

:

A-vonalú szoknyarésszel

Klasszikus ruhafazon derékkarcsúsítással, egyenes szoknyarésszel

Ennek a típusnak is milliónyi változata van, ám a legjobb, ha olyan anyagból készült, amelynek határozott tartása van, így szépen korrigálhatóak vele az aránytalanságok. A karcsúsító varrásnak köszönhetően a vastagabb derekat is vékonyabbá tehetjük vele optikailag.

:

Klasszikus ruhafazon

:

Klasszikus ruhafazon pánt nélkül

Képek forrása: asos.com