Öltözködési tippek

A stílusos nő 6 tavaszi kabátja

  • 2014-05-02

Így tavasszal a változékony és szeszélyes időjárás bizony megnehezíti a reggeli öltözködést, hiszen a korai órákban még fáznánk abban az egy réteg ruhában, amely délutánra már bőven elég lesz.

Sajnos vagy nem sajnos, de semmiképpen sem mindegy, hogy napi szettünkhöz milyen dzsekit, vagy kiskabátot húzunk, és ahhoz, hogy igazán szabadon variálhassuk a napi összeállításinkat, rendelkeznünk kell olyan alapdarabokkal az átmeneti kabátok terén, amelyeknek köszönhetően nem jövünk majd zavarba, bármit vegyünk is fel aznap.

Most pedig jöjjenek azok a kiskabátok és dzsekik, amelyeket érdemes beszerezned ahhoz, hogy mindig felkészülten érhessen bármilyen program vagy időjárás!

A trench (azaz ballon) kabát

A sokoldalú ballonkabát ősszel és tavasszal is nagyszerűen kihasználható, hiszen több stílussal is párosíthatod. A farmeres, lazább, sportosabb megjelenésnek ugyanúgy része lehet, mint a csinos, magassarkúban tipegő nőies szetteknek.

"Classic Trench - Victorias Secret"

Trench kabát

A boucle blézer

A boucle (ejtsd: buklé) blézerek durva gyapjúból készülnek, emiatt kicsit nagyíthatnak is, erre érdemes odafigyelned. Szintén igen jól kihasználható darab, hiszen nemcsak a kifinomultabb, elegáns szettekhez veheted fel őket, de a farmeres összeállításokban is nagyon jól mutatnak.

boucle blézer

Boucle blézer

Farmerdzseki

Időtlen és örök darabról van szó, amely kortól függetlenül mindenkinek jól állhat, amennyiben sikerül a megfelelő szabásvonalat és méretet megtalálnunk magunknak. Tulajdonképpen csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy mihez veszed fel. rengeteg stílusban és formában létezik, szánj rá időt, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

farmer dzseki

Farmer dzseki

Bőrdzseki

A motoros stílus, vagy a bőr(hatású) pilóta dzsekik továbbra is hódítanak a női divatban. Nagyon dögössé tesz, és nemcsak napközben veheted fel, de egy esti partira szánt szett részeként is büszkén viselheted. Színekben is nagyon nagy a választék, csak tudj dönteni!

bőrdzseki

Bőrdzseki

A szmoking blézer

A hosszított szmoking blézerrel olyan stílusosan nőies hatást érhetsz el, amelyet a legnevesebb sztárokon láthatsz. Természetesen nagyon fontos, hogy jól válaszd ki a saját darabodat, nehogy ellenkező hatást érj el a nem megfelelő méret vagy szabásvonal miatt. Hordhatod elegáns összeállításokhoz és farmerhez is.

szmoking blézer

Szmoking blézer

 A military dzseki

A military stílusú kiskabát akkor a legszexisebb és legszebb, ha nőies vonalvezetésű vagy mintájú ruhadarabokkal párosítod.  Színes, mintás, virágos, romantikus darabokkal nagyszerűen mutat, és tökéletes egyensúlyt teremt a megjelenésedben.

Military dzseki