Öltözködési tippek

A legjobb ruhatippek szilveszterre

  • 2015-12-28

Már csak néhány nap és nyakunkon a szilveszteri parti, avagy egy csendesebb baráti összejövetel az év utolsó napján. Van, aki kapásból tudja, mit fog felvenni aznap este, mások az utolsó pillanatig vacillálnak és kétségek között vergődnek, mert nem tudják eldönteni, mi passzolna hozzá leginkább az év legnagyobb összejövetelén.

Ne is húzzuk tovább, inkább vessük bele magunkat a leginkább használható és szemet gyönyörködtető ruhaötletekbe, melyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt!

A jó öreg csillogás

Ha szilveszter, akkor szinte mindenkinek valamilyen csillogó, fényes, flitteres darab jut eszébe – ami nem is csoda, hiszen ez az ünnep mondhatni éhezik a ragyogó stílusra. Azzal nem is nagyon tudsz melléfogni, ha szilveszterre csillogó felülettel megbolondított modellt keresel, arra azonban vigyázz, hogy a fényes részek ne azokon a testrészeiden helyezkedjenek el, amelyeket optikailag (és akár fogyókúrával) karcsúbbá szeretnél tenni! Ezen az éjszakán ruhád lehet egészen testhezálló és teljes felületén csillogó vagy fényes hatású, hiszen ilyenkor ennyi ragyogást sem érzékelünk túlzásnak. A testalkatodat illetően viszont légy kritikus, ha nem vagy modellalkat, akkor a szűk ruhák alatt viselj alakformáló fehérneműt, vagy pedig válassz más fazont!

ruha szilveszterre

szilveszteri ruha ötlet

Minél színesebben

A csillogás mellett a másik biztos irány, ha feltűnő, harsány színeket öltesz fel a szilveszteri partira. Ebben az esetben viszont arra kell figyelned, hogy a saját színtípusodon belül válogass, azaz ne viselj olyan színt az arcod közelében (tehát a felsőtesteden), amely sápaszt, vagy inkább elnyomja az arcod, mint kiemelné. Ha túlságosan világos a bőröd és a hajad, akkor pedig óvakodj a feltűnő, nagyon erőteljes színektől.

szilveszteri ruha ötlet

szilveszteri ruha

Az örök dögös fekete csoda

Ha nem vagy biztos a harsogó színekben, és nincs kedved ragyogni sem, attól még semmi sincs veszve! Ugyanolyan csábos és szexi lehetsz egy fekete, alakodat kiemelő, hozzád passzoló fekete ruciban is! Testalkatod sajátságaitól és a rendezvény jellegétől függően egészen hosszút és egészen minit is felvehetsz, a lényeg, hogy a kiegészítőket is alaposan gondold át, szilveszterkor ugyanis jobb, ha feltűnőbb, flancosabb, ragyogóbb ékszereket viselsz egyszínű, sötét ruhádhoz.

ruhatipp szilveszterre

mit vegyek fel szilveszterre

Pörgős, vidám, rakott vagy tüll

Az egyik legpraktikusabb és legnőiesebb szilveszteri viselet az ujjatlan, akár pánt nélküli, derékvonaltól lefelé rakott vagy tüll szoknyában kifelé bővülő alkalmi ruha, amely némi felesleget is el tud rejteni csípő, fenék és comb tájékon. (Ha viszont igen erős vagy az említett részeken, inkább kerüld a rakott és tüll változatot.) Ne feledd: ha csillog, fénylik, vagy nagyon színes, még jobb lesz szilveszterre!

szilveszterre

ruha szilveszterre

szilveszteri ruha

szilveszteri ruhatippek

Díva overallban

Egy csinos, dögös overall legalább olyan elegáns és nagyszerű választás szilveszterre, mint egy koktélruha. Nemcsak kényelmes, de maximálisan szexi, és van olyan látványos, hogy felvedd benne a versenyt a körülötted csillogó ruhakölteményekkel. Viseld magassarkúval, borítéktáskával – sőt, akár egy boával is megbolondíthatod!

szilveszterre

ruha szilveszterre