Öltözködési tippek

5 perces stílustanácsadás: mivel viseld a téli csizmákat?

  • 2015-10-13

Elő a jó öreg őszi-téli bakanccsal, a magassarkú bokacsizmákkal, és társaikkal! Ha fogalmad sincs, hogyan légy stílusos, hogyan tedd izgalmasabbá az átlagosnak tűnő (boka)csizmás szereléseket, olvass tovább! Összeszedtem pár tippet arra, miként tűnhetsz ki a tömegből (természetesen pozitív értelemben), ha erre az unalmasnak tűnő őszi-téli lábbelire vagy kényszerítve.

Rövid „pulcsiruha”, magasszárú velúr csizmával

Ebben az esetben is kellenek a kiegészítők, hiszen tovább fokozhatod a nőiesen laza hatást: válassz hozzá feltűnő gyűrűket, válltáskád pedig szintén képviselje a „fesztiválra is mehetnék” hatást. Egy napszemüveg, és a meleg, színben passzoló harisnya szintén jól jön az összeállításhoz.

hogyan viseld a csizmát

Hosszú kardigán, ingblúz, bokacsizma

Meleg és egyben szemet gyönyörködtető egy színes, vagy norvégmintás hosszú kardigán, mely alá akár mélyen dekoltált inget, blúzt is felvehetsz. Figyelem! Ennél a viseletnél a szűk nadrág vagy leggings kötelező, hogy ellensúlyozzuk a kardigán bőségét!

hosszú kardigán

Mintás/színes poncsó, miniszoknya, magassarkú csizma

A poncsó, vagy pelerin már önmagában is nagyszerű stíluselem egy öltözékben, hát még ha tovább fokozzuk a hatást: egy bőr, vagy kötött miniszoknyával, és magassarkú csizmával extranőies látványban részesíthetjük nézőközönségünket.

hogyan hordjam a poncsót?

Szoknya, mellény, bokacsizma

Egyszerű, mégis nagyszerű a meleg, téli mintás szoknyácskákat bokacsizmával viselni! Hogy még teljesebb legyen az összkép, szerezz be hozzá egy hosszabb fazonú, nőies mellényt, amelyet a derekadon meg is köthetsz. Az összeállítást különböző stílusokban is megvalósíthatod, attól függően, hogy milyen szoknyát és a mellényt választasz hozzá. A stílusnak megfelelő ékszerek csak még szebbé teszik a megjelenésed.

hogyan hordjam a mellényt?