Öltözködési tippek

5 perces stílustanácsadás: hogyan légy stílusos bootcut farmerben?

  • 2016-04-04

Végre itt a tavasz és vele együtt újra felbukkanhat saját testünk, saját kreatív énünk, melyet hónapokon át kénytelenek voltunk nagykabátok alatt rejtegetni! Megérkezett végre a napsütés, hogy mi újra szebbnél szebb, vidám holmikba bújhassunk és megmutathassuk, milyen jó érzés csinosnak, stílusosnak, nőiesnek lennünk 🙂

A bootcut farmerek idén tavasszal is hódítanak, még mindig divatosnak számítanak! Valljuk be, a skinny nadrágok után (vagy mellett) sok nőnek nagy könnyebbség lehet, ha végre olyan nadrágot húzhat, amely jobban formálja alakját, amelyben egy kicsit többet lehet csalni – hiszen több testalkat típusnak inkább a bootcut a jó választás az egészen szűk, testre simuló verziókkal szemben.

„Na, de mégis hogyan érdemes hordanom a bootcut farmert, hogy ne legyek túl slampos benne?” – kérdezheted. A felvetés pedig teljesen jogos, hiszen ez az a nadrág fazon, amelyben tényleg könnyen válhatunk túl egyszerűvé, túl utcaivá, vagy egyenesen igénytelenné…

Következzen néhány nagyszerű, mégis egyszerűen kivitelezhető tipp a bootcut farmer stílusos viseléséhez!

A csinos blézer és a fehér felső ereje

Ha elegánsabb, komolyabb külsőt szeretnél ölteni, ám egy pillanatra sem akarsz megválni csinos bootcut farmeredtől, nem lesz nehéz dolgod: csak húzz egy fehér pólót, vagy fehér inget/blúzt, majd párosítsd nőies, jól szabott blézerrel. Magas sarkú cipővel, egy dekoratív hosszú nyaklánccal még teljesebb lesz az összhatás!

bootcut farmer

bootcut farmer

bootcut farmer

Alul magas, felül rövid

A bootcut farmerek alsó bőségéhez nagyszerűen mutat, ha a felsőd kicsit rövidebbre vágott, azaz „crop top” stílusú. A köldökmutogatás még mindig nem a stílusos nők ismertetőjegye, ezért figyelj arra, hogy ez a testrészed ne villanjon ki, inkább fölötte végződjön a nadrág dereka (rövidke felsőrészek esetében legalábbis). A magas sarkak, vagy emelt talpak itt is jobban mutatnak!

bootcut farmer

bootcut

Megunhatatlan romantika

Bár elnyűttnek tűnhet, ez az összeállítás soha nem megy ki a divatból: végy egy bootcut farmert, egy romantikus hangulatú, vagy etno stílusú blúzt, lapos talpú bőr lábbelit/platform szandált és kész is vagy. Na persze további kiegészítők (kalap, karkötők, hosszú nyakláncok stb.)  a stílushoz passzolóan csak fokozzák a megjelenésed.

bootcut

bootcut

Így sosem foghatsz mellé

Egy ropogós blúz, vagy ing betűrve minden bootcut farmeren „emel”! Ha ezzel párosítod, biztos lehetsz benne, hogy egyből csinosabb, komolyabb, érettebb külsőd lesz, és nem kell azon aggódnod, hogy igénytelennek bélyegeznek. Egy kisméretű, csomóra kötött kendő a nyakadban, és egy magas sarkú cipellő csak még kerekebbé teszi a megjelenésed.

bootcut

bootcut farmer

 Matróz hangulatban

A titok nyitja: trapéz vonalú farmered mellé kell egy hagyományosan kék-fehér csíkos, hosszú ujjú felsőrész, egy barna színű közepes méretű office stílusú táska, és egy szép napszemüveg. A feltűnően piros rúzs pedig képviseli a matróz stílus örök érvényű, harmadik  színét.

trapéz farmer

trapéz nadrág