Stílustanfolyam egy napbanStílustanfolyam egy napban

Gondolkodtál már azon, milyen jól jönne egy stílustanfolyam, ahol elsajátíthatsz mindent, amellyel megjelenésed tökéletessé válik? Egyik régi vágyad egy olyan stílustanácsadás, ahol választ kaphatsz a külsődet érintő minden kérdésedre, és A-tól Z-ig mindent megtudhatsz a stílusos öltözködésről? Eleged van abból, hogy tele a szekrényed olyasmivel, amit nem is hordasz, és azt érzed, nincs egy rongyod sem? Nem kell tovább keresned, hiszen egy olyan egész napos öltözködési tanácsadásra invitállak, amelynek minden egyes percét élvezni fogod, a nap végén ezernyi ötlettel gazdagabban távozol, és teljesen át fogod majd látni, hogyan érdemes öltöztetned a saját tested!

A „Stílustanfolyam egy napban” csoportos formában zajlik, ám maximum 8 fő vesz részt egyszerre a tanfolyamon, így mindenkire jut elegendő idő ahhoz, hogy ezentúl soha egyik jelentkezőnek se kelljen kétségek között vásárolgatnia, vagy elkeseredetten ácsorognia a gardrób előtt.

stílustanfolyam

Ha szeretnél egy egész napos, valódi stílustanácsadás során szert tenni mindarra a tudásra, amire szükséged van a mindennapokban – akármilyen helyzetbe is sodorjon az élet -, jelentkezz erre a stílustanfolyamra! A 6 órán át tartó öltözködési tanácsadás során megtanulsz mindent arról, milyen alapruhatárat alakíts ki magadnak, hogyan jelenj meg egyes eseményeken, hogyan fejezd ki az egyéniséged a ruháidon keresztül és milyen stílustrükkökkel válhatsz igazán jól öltözötté.

Lássuk, mit tartalmaz a Stílustanfolyam egy napban:

 • bevezetés a stílusos öltözködésbe: fortélyok és szabályok
 • egyénre szóló színtípus elemzés és tanácsadás: milyen színek állnak jól neked?
 • egyénre szóló testalkat elemzés és tanácsadás: milyen szabásvonalakat hordj és mitől óvakodj?
 • hogyan vásárolj, milyen szabályokat kövess, mire figyelj vásárláskor?
 • milyen darabokból állítsd össze a ruhatárad?
 • hogyan öltözz az egyes különleges alkalmakra?
 • milyen ruhadarabok fejezik ki az egyéniséged?
 • hogyan variáld az egyes ruhadarabokat, hogy stílusos légy és passzoljon hozzád a megjelenésed?
 • hogyan állíts össze „ütős” színkombinációkat?
 • mitől leszel sikkes, elegáns, vagy „díva”?
 • hogyan ültesd át a saját ruhatáradba és a gyakorlatba a legújabb trendeket?
 • kiegészítők, cipők, táskák a Te ruhatáradban

stílustanfolyam

Hiába van dugig a szekrényed ruhákkal, mégis azt érzed, hogy nincs egy rongyod sem?

Többé nem kell tanácstalanul a gardróbod előtt állnod, hogy mit vegyél fel! Végre Te magad is érteni fogsz a saját stílusod megtervezéséhez és felépítéséhez!

A stílustanfolyamon nemcsak rengeteg tudást kapsz, de maximális odafigyelést egy tapasztalt személyi stylisttól, aki hat éve foglalkozik hétköznapi emberekkel – azaz nem tökéletes testű topmodellekkel – így pontosan tudja, hogyan kell „átlagemberből”

Végre nem kell felesleges holmikat vásárolnod, pénzt pazarolnod, majd kerülgetni éveken át a sok haszontalan holmit!

Biztos veled is gyakran megesik, hogy megveszel valamit az üzletben „csak úgy”, aztán soha nem veszed fel? Valószínűleg Te sem tudod pontosan megmondani, miért, de nem érzed benne jól magad, nincs kedved viselni, mert miután megvetted, el is ment tőle a kedved…Nem a Te stílusod, nem passzol hozzád, csak feszengsz benne, vagy eleve úgy vetted meg, hogy „majd belefogyok” (csakhogy ez a legtöbb esetben nem történik meg, a ruha pedig kimegy a divatból).

Talán még nem tudod, hogy milyen a Te saját stílusod, és fogalmad sincs róla, milyen testalkat típusba tartozol, mely színek állnak Neked jól. Hogy mit vegyél fel egy fontos randira, egy állásinterjúra, egy esküvőre, fogadásra, üzleti tárgyalásra. Hiszen az életben folyamatosan olyan helyzetekbe kerülünk, amikor minél tökéletesebben kell kinéznünk! De az is éppen ennyire fontos, hogy amit viselünk, az passzoljon hozzánk, hogy azonosulni tudjunk a rajtunk lévő ruhával!

Ehhez mutatom meg neked az utat, hogy tapasztalataimból merítve neked is megtaláljuk a saját, valódi stílusod! Gondossággal, türelemmel és maximális odafigyeléssel vezetlek be az öltözködés rejtelmeibe, hogy számodra is minden egyértelművé váljon ezen a területen és végre kitisztuljon a kép előtted! A stílustanfolyam után végre TE IS STÍLUSOS leszel, és ezt a kisujjadból fogod kirázni!

Bár a divat folyamatos változásban van, ám neked igenis lehet olyan stílusod, amelyet nem tépáznak meg a kiszámíthatatlan divattrendek viharos szelei, és minden helyzetben büszkén vállalhatod önmagad és a saját stílusod!

Stílustanácsadóhoz fordulni manapság már mindennapos dolog, immár nem számít olyan hóbortnak, amit csak a felső tízezer engedhet meg magának.

Segítségemmel csupa olyan ruhád lesz ezentúl, amelyet tényleg mindig tudsz hordani, lenyűgözően kombinálni a többi holmiddal, hiszen ismerni fogod a saját testalkatod, a színtípusodat és a személyiségedhez illő stílust is! A stílustanfolyam után pedig egy egész életen át tudod majd használni mindazt, amit nálam megtanultál.

Az egy napos stílustanfolyam programján el tudsz sajátítani mindent, ami ahhoz kell, hogy végre felfigyeljen rád a környezeted, hogy kiemelkedj a tömegből, hogy mások elismerően jegyezzék meg: „milyen csinos vagy ma is!”, és hogy a kedvesed, párod, férjed minden nap elégedetten súgja a füledbe: „édesem, ma is fantasztikusan nézel ki!

Mit tanulhatsz meg az egy napos stílustanfolyamon?

– megtaláljuk a hozzád passzoló színeket, színtípusodat, mindent megtanulunk a színekről
– meghatározom, melyik testalkat típusba tartozol, mit hangsúlyozz magadon és mit rejts el
– megtanuljunk az öltözködés legfontosabb szabályait
– felfedezzük az egyéniségedhez illő stílust, ezt kidolgozzuk

– megtervezzük, milyen ruhákból álljon az alapruhatárad
– munkába, hétköznapokra illő szetteket állítunk össze

— összeszedjük, mit viselj különleges alkalmakon

– sorra vesszük a hozzád illő kiegészítőket, cipőket, táskákat, ékszereket

A stílustanfolyam napján elkészítjük közösen a csak rád jellemző stíluskönyvedet, amelybe mindent lejegyzetelhetsz a külsődről, a hozzád illő stílusról, temérdek öltözködési szabályt, és képeket is tudsz majd ragasztgatni bele.

Miért éri meg jelentkezned a Stílustanfolyam egy napban programra?

– mert végre megismerheted a saját, csak rád jellemző öltözködési stílust, és használni is tudod majd!

– mert végre Te is stílusos nő leszel

– mert pontosan tudni fogod, milyen színeket, szabásvonalakat viselj, és mit kerülj el

– mert ezernyi öltözködési szabályt fogsz ismerni

– mert az önbizalmad szárnyakat kap

– mert a stílustanfolyam után mindenki Téged fog dicsérni

– mert végre csak hozzád passzoló ruhákat fogsz vásárolni a jövőben

– mert a Stílustanfolyam egy napban már önmagában is egy fantasztikusan jó hangulatú, igazi női program!Ha nem szeretnél több pénzt pazarolni felesleges holmikra, ha nem szeretnéd a hordhatatlan ruhákat kerülgetni otthon, jelentkezz a stílustanfolyamra, és végre minden öltözködési problémád megszűnik, hála az egész napos stílustanácsadás jól megtervezett tematikájának!

A tanfolyam 8 órás, reggel 9-től délután 5-ig tart. A jelentkezés folyamatos, mert igény szerint, gyakran indulnak csoportok.

A tanfolyam díja: 25.000 Ft.

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz.

Kérlek az „Egyéb információ” mezőbe írd be: „Jelentkezés egész napos stílustanfolyamra”