Stílustanácsadás párkeresőknek

Stílustanácsadás párkeresőknek

Stílustanácsadás párkeresőknek

Stílustanácsadás párkeresőknek – Bárki bármit is állítson, bizony minden jól működő párkapcsolat egymás külsejének, kinézetének, testének felmérésével, elfogadásával, majd jó esetben az azért való rajongással kezdődik. Nehezíti a dolgot, ha mi magunk sem vagyunk megelégedve önmagunkkal, ami nem meglepő módon önbizalmunkra, önértékelésünkre is erőteljes negatív hatással lehet. A tükörbe nézve el kell érnünk azt az állapotot, hogy képesek legyünk vonzónak, csinosnak látni önmagunkat, hiszen csak így sugározhatjuk kifelé, hogy készek vagyunk egy új kapcsolatra. Egy jól megválasztott stílustanácsadás párkeresőknek is nélkülözhetetlen segítség lehet, hiszen külső megjelenésünkkel csodákat művelhet!

Párt általában akkor keresünk magunknak, amikor nincs. (Persze vannak kivételek itt is, hiszen sokan egy létező párkapcsolat biztonságából szeretnének új partnert találni, de ettől most tekintsünk el 🙂 ) Ha pedig egy ideje már egyedül vagyunk, az legtöbb esetben egyet jelent azzal, hogy ilyen-olyan mértékben – kinek kevésbé, kinek nagyon súlyosan – megrendült az önmagunkba, illetve a párkapcsolatba vetett hitünk, „hála” a múltban megélt sérelmeknek, szakításoknak, vagy éppen a hosszú-hosszú ideje tartó magánynak. Ilyenkor gyakran már semmiben sem vagyunk biztosak, nem látjuk tisztán, mi lehet velünk a baj, hol rontjuk el a dolgokat, miért nem vagyunk elég vonzóak a másik nem számára. A házas ismerősöktől, barátoktól érkező jó(?)tanácsok, tippek, okoskodások persze nap mint nap megtalálnak minket – de ez legtöbbször csak fokozza rossz érzéseinket. Egy biztos azonban: ahhoz, hogy végre megleljük a hozzánk illő férfit vagy nőt, jelenlegi önmagunkon is muszáj változtatni, hiszen az egyedül töltött idő alatt az már valószínűleg bebizonyosodott, hogy így, ahogy most vagyunk, valamiért nem vonzzuk eléggé a másik nemet, vagy pedig nem elég erős a „társmegtartó erőnk”. Amellett, hogy az ebből az állapotból való kilábalás legtöbbször őszinte és valós lelki munkát is igényel, természetesen nem árt a külső megjelenésünket is alaposan szemügyre venni, mert sok esetben itt is komoly hiányosságok (vagy éppen túlzások) figyelhetők meg.

Stílustanácsadás párkeresőknek

Mikor lehet szükségünk a stílustanácsadás párkeresőknek kifejlesztett programjára?

– válás, fájdalmas szakítás után
– több éven át tartó egyedüllét, szingliség esetén
– amikor úgy érezzük, nem érdekeljük eléggé az ellenkező nemet, nem keltjük fel a férfiak/nők figyelmét
– ha az elmúlt időszak párkapcsolati kudarcai miatt reményvesztettek vagyunk
– ha társkereső oldalakon keressük az igazit
– ha elkezdtünk randikra járni
– ha már van „kiszemeltünk”, plátói szerelmünk, és meg akarjuk őt hódítani
– ha nem tudjuk egyedül eldönteni, elég jól nézünk-e ki egy új társ megszerzéséhez
– ha fogalmunk sincs, milyen ruhákat vegyünk fel randizáshoz, miben lehetnénk a legvonzóbbak

Ha nem tudjuk elhinni magunkról, hogy tetszhetünk az ellenkező nemnek – hiszen saját magunknak sem tetszünk -, hogyan is várhatnánk pozitív eredményt az újabb és újabb randevúktól, a párkeresés céljából megszülető új ismeretségektől? Minden erőfeszítésünk, amely a nagy Ő felkutatására irányul, kudarcba fullad, ha önmagunkat nem újítjuk meg, ha a belső munka mellett a külsőnkre sem fordítunk kellő mennyiségű energiát. A külső megújulás ebben az esetben annyit tesz, mint megszabadulni minden, már nem hordható, divatjamúlt, hozzánk már nem passzoló ruhadarabtól, s helyette olyan friss, jó minőségű darabokat beszerezni, amelyek úgy állnak rajtunk, mintha ránk tervezték volna azokat. Persze nem csoda, ha ezt olvasva kételkedünk a küldetés sikerében, talán pont azért, mert annyiszor tapasztaltuk már, hogy „rajtam semmi sem áll jól!”. Megnyugtatásul szeretném leszögezni, hogy bárki számára lehetséges olyan ruhadarabokat találni, amelyek hibátlanul állnak az illető testalkatán, ennek köszönhetően az önbizalma és önértékelése azonnali löketet kaphat. Az alapvető öltözködési szabályok ismeretében, a megfelelő beszerző helyeket felkeresve máris kezdetét veheti az a bizonyos megújulás, amelyre legtöbb esetben egy új párkapcsolathoz is nagy szükség van. A sílustanácsadás párkeresőknek is fantasztikusan megtérülő segítség és befektetés lehet, hiszen az új, immár minket lelkileg is erősítő ruhatár mellett olyan plusz információkkal leszünk gazdagabbak a tanácsadás során, melyeket később folyamatosan tudunk alkalmazni a hétköznapi életben.

Stílustanácsadás párkeresőknek

Hogyan épül fel a stílustanácsadás párkeresőknek program?

  • a program 6 óra hosszúságú, ebből az első 2 óra személyes konzultáció, majd 4 órás, személyre szabott, párkeresésre specializált vásárlás következik

  • a konzultáció során színtanácsadással és alkati tanácsadással kezdünk (a megfelelő szabásvonalak bemutatásával), hiszen ez az alapja a továbbiaknak

  • végigvesszük, milyen stílusú darabok jöhetnek szóba a párkeresési fázisban, illetve milyen holmikat kell messziről elkerülni

  • kitérünk arra, mit és hogyan ajánlott viselni az első, majd sokadik randin, továbbá az egyes randihelyszíneken

  • a legjobb frizurákról, nőknél ideális sminkszínekről, férfiaknál a megfelelő arcszőrzetről is beszélünk

  • nem marad ki a fehérnemű kérdése sem: átvesszük, mit és mikor érdemes viselni a ruha alatt

  • a következő 4 óra pedig a gyakorlati rész: olyan ruhadarabokat kutatunk fel és szerzünk be, melyekben a legszebbek, legvonzóbbak lehetünk a randevúkon, illetve a társkereső oldalakra készült képeken.

  • a tanácsadás kérésre kiegészíthető fodrásszal, illetve otthoni gardróbszelektálással (ezek felárai lent feltüntetve)

A stílustanácsadás párkeresőknek program díja:

75.000 Ft

Időtartam: kb 6 óra

Hétvégi/ünnepnapi felár: + 12.000 Ft

Készenléti díj egy héten belül történő lemondás esetén: 15.000 Ft

Helyszín: közös megegyezéssel (célszerű a vásárlás helyszínéhez minél közelebb)

A stílustanácsadás párkeresőknek program kiegészíthető fodrásszal (a frizura díja külön fizetendő, a 6 órán felül minden megkezdett óra +8.000 Ft), illetve otthoni gardróbrendezéssel is (ennek díja 10.000 Ft óránként)

A stílustanácsadás párkeresőknek programra az alábbi űrlapon, vagy a 06-70-535-2135-ös számon tudsz jelentkezni.