Stílus tanácsok

Stíluselőadás a Sóterben dec. 17-én!

  • 2015-12-13

Előadás a Sóter Klubban: A személyiséghez illő öltözködés – az Asztrostyle módszere

Időpont:  2015. 12.17. 19:00 – 21:00

Előadó: Botyánszky Szilvia

A szépség nem más, mint külső megjelenésünk és belső világunk, lelkületünk harmonikus együtt rezdülése. Minden ember eleve szép, ha belső értékeit egy ápolt és hozzá illő külsőn keresztül engedi kisugározni a világra. A stílustanácsadás során az EGYÉN éppoly fontos, mint a Lélek, melyet egy friss, vonzó külső képes felemelni, energetizálni, formálni és új célokkal feltölteni.

A kérdés: lehetséges-e úgy öltözködni, hogy a személyiségünk megjelenjen a külsőnkben? Meg tudjuk-e mutatni a világnak az öltözékünkön keresztül, hogy kik vagyunk? Össze tudunk-e állítani egy olyan ruhatárat, amely harmóniában van velünk, a lelki beállítottságunkkal, amelyre ránézve úgy érezzük: „igen, ez egy az egyben én vagyok!” ?

Mindez valóban lehetséges, ha ismerjük önmagunkat kívül-belül, ha nem pusztán a testalkatunkkal vagyunk tisztában, de azokkal az energia minőségekkel is, melyek lényünket áthatják. Ehhez a születési horoszkóp nyújt kellő segítséget. A születésünk pillanatára felállított asztrológiai képlet arról is súg nekünk, hogyan érdemes öltözködnünk, milyen stílus illik hozzánk, miben érezzük jól magunkat, és hogyan tudunk úgy játszani a ruháinkkal, hogy abban maximálisan önazonosnak érezzük magunkat.

Az előadás során

  • bemutatásra kerülnek az állatöv egyes jegyeihez tartozó stílusok, ruhadarabok, és azok legjobb kombinációi
  • megtudhatjuk, hozzánk milyen öltözködési stílus passzol legjobban, és milyen módon tudjuk őket alkalmazni a hétköznapokban
  • stílustippeket kapunk arra vonatkozóan, mikor mit érdemes felvennünk
  • olyan stílustrükköket tanulhatunk, melyek kiemelnek minket a szürke tömegből
  • közelebb kerülhetünk nőiességünkhöz, önmagunkhoz, a saját stílusunkhoz
  • átlátjuk végre, hozzánk személy szerint mi passzol, így könnyebb lesz vásárolnunk
  • kedvet kapunk ahhoz, hogy öltözködjünk!

Belépő: 1.500 Ft

Cím: Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53. Sóter Klub

Szeretettel várlak!