Hogyan sminkeljek?

   A megfelelő smink megváltoztathatja kapcsolatod Önmagaddal – túlzások nélkül állíthatom. Rendkívül fontos, hogy mit gondolsz Magadról, mit érzel, amikor a tükörbe nézel. Mennyivel könnyebb magabiztosnak lenni, bátran mások szemébe nézni, ha tudjuk: “a külsőm felől nyugodt lehetek, ma is tettem azért, hogy csinos legyek!” Hiszen az arc a kommunikáció központja, s egy külső szemlélő az első benyomás után (mely átlagosan 3 másodpercig tart) rögtön az arcunkra fókuszál.

Hozzánk illő sminkkel szebbnek látjuk magunkat, önbizalmunk szárnyakat kap! Ez pedig mire ne volna jó hatással az életünkben?

A visszafogottabb stílusú  hölgyeknek természetesen nem kihívó, erőteljes sminkekre kell rögtön gondolniuk – hiszen ez nem tükrözné egyéniségüket, s minden bizonnyal nem is éreznék így jól magukat. Azonban vannak alapvető trükkök, melyekkel varázsolni lehet, eltüntetni a zavaró karikákat, foltokat, és úgy hangsúlyozni valamit arcunkon, hogy mások észre sem veszik, hogy ki vagyunk sminkelve… Aki eddig idegenkedett ettől a világtól, annak bátran ajánlom! Próbáld ki és szabadítsd fel Magadban a Nőt, hozd ki Magadból saját, egyedi szépséged, fedezd fel az arcfestésben rejlő lehetőségeket!

Jó sminkkel megfiatalíthatod Magad, életet tölthetsz arcodba, sugárzó szépséggel ajándékozhatod meg külsődet. A teljesen natúr, természetes hatású arcfestéstől kezdve a lágy vagy elegáns hangulatokat sugárzó sminkeken át egészen a merészebb, igazán egyedi és feltűnő külsőig bármit megtanulhatsz elkészíteni Magadnak. A titok abban rejlik, hogy megtaláld a Hozzád leginkább illő stílust, színeket és eszközöket, s a kivitelezés módját. Ebben tudok segítségedre lenni, hiszen teljes körű, sminkeléssel egybekötött, személyre szabott tanácsadással várlak, ahol világos és használható útmutatást kapsz arról, hogyan készíts Magadnak nappali vagy alkalmi sminket, mire ügyelj közben, milyen termékeket használj és hogyan alkalmazd azokat.

Fedezd fel segítségemmel legszebb oldalad, s tanuld meg, hogyan készítheted el egyszerűen és rövid idő alatt mindennapi vagy éppen elegánsabb, alkalmi jellegű sminked – hogy egyedül is bármikor ki tudd hozni Magadból a legtöbbet!