Stílus tanácsok

Nadrágkosztüm? Ez lesz az egyik legtrendibb 2018-ban!

  • 2018-03-26

Nadrágkosztüm?

Ez lesz az egyik legtrendibb 2018-ban!

Nadrágkosztüm! – Ahogyan feltehetőleg lassanként az idő is felmelegszik, úgy olvadnak le rólunk is a melegebb ruhadarabok. Reggelente az irodába indulva előkerülnek a könnyebb blúzok, vékonyabb nadrágok, nyitott lábbelik, vagy akár egy jó kis nadrágkosztüm. Bár a szoknya egyet jelent a jó idővel, ezzel együtt sajnos kevés nő kedvence, kis országunkban ugyanis még mindig a farmer a megszokott viselet szinte minden hétköznapi helyzetben. Aki nem nyitott a nőies szoknyákra, de szeretné idén tavasszal és nyáron kicsit lazábbá tenni a megjelenését – miközben az elegancia is megmarad -, annak ajándék lesz az idei év egyik legnagyobb nadrágkosztüm trendje. Kevés olyan eltalált és csinos darab létezik egy nő ruhatárában, mint egy tökéletesre szabott blézer. Most külön öröm lehet számunkra, hogy nemcsak hosszú nadrággal vagy szoknyával vehetjük fel a csinos kis kabátkákat, végre merészebbek is lehetünk!

Idén tavasszal attól leszünk különlegesen csinosak és divatosak, ha bevállaljuk a könnyű, rövidnadrágos nadrágkosztüm verziót. Egy jó kis “shortkosztüm” lehet most a megoldás minden olyan esetben, amikor nem kell túl konvencionálisnak lennünk, mégis sportos eleganciát akarunk közvetíteni. Ugyanakkor egyszerű pólóval, vagy ujjatlan toppal bátran felvehetjük egy könnyed városi programhoz, vagy esti lazuláshoz.

Lássuk, milyen szebbnél szebb rövid nadrágkosztüm csodákat dobtak piacra a tervezők az idei megújulás jegyében!

Az örök piros-fehér

A hanyag elegancia jegyében, mégis picit kihívóan, de csakis könnyedén! 🙂

nadrágkosztüm

Az elragadó kék-fehér pöttyös

Egyszerre édes, nőies és magával ragadó. Nem annyira kislányos ám, mint amilyennek elsőre látszik!

nadrágkosztüm

A komoly nő másképp

Ha még nincs nagyon meleg, de már lehet lábakat villantani, ráadásul kell egy kis tartás, ez a stílus lehet a legjobb választás!

nadrágkosztüm

Egyéni stílustanácsadás személyre szabottan, kattints ide: Stílustanácsadás

Oversize itt is!

Miért is maradna ki a túlméretezett divat pont a nadrágkosztüm világából 2018-ban? Egy jó kis oversize blézer tökéletes ellenpontja a nőiesen csinosra szabott nadrág és a magassarkú.

nadrágkosztüm 2018

Klasszikus stílus új alapokkal

A nadrág az eddigieknél picit hosszabb – de még mindig térd fölött végződik! -, a blézer kicsit extra (bár kivágások nélkül is tökéletes!), az összkép pedig kifogástalan: nőies, elegáns és csak annyira újító, amennyire kell!

nadrágkosztüm 2018

Ha nem tudod eldönteni, illik-e hozzád a nadrágkosztüm, illetve melyik verzió passzolna a testalkatodhoz, próbáld ki a stílustanácsadás programok egyikét.