Öltözködési tippek

Mivel dobd fel a megszokott őszi/téli ruháidat?

  • 2013-11-12

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor reggel, a tükör előtt állva hirtelen (vagy nem hirtelen 🙂 ) igazán eleged lesz a tavalyi holmikból, a megunt kiegészítőkből, és az előző évben használt őszi-téli ruháidból. A városban járva-kelve szebbnél szebb, hívogató őszi szetteket, táskákat, cipőket, kiegészítőket láthatsz (sokan legszívesebben egyszerre mindet megvennénk, tudom 😛 ), ám mégis el kellene kerülni valahogy, hogy az egész lakást a mi ruháink uralják (arról nem is beszélve, hogy a pénzünket nem csak erre kellene költeni).

Abban szeretnék egy kis segítséget nyújtani most Neked, milyen egyszerű (és nem is drága) trükkökkel dobhatod fel idén az ősszel és télen hordott ruháidat. Lássuk:

1. Ne hagyd ki a szoknyát!

Szerezz be egy feltűnőbb színű ceruzaszoknyát! A szokásos őszi színek (barna, szürke, fekete stb.) mellett rendkívül jól fog mutatni! Csak arra vigyázz, hogy ruházatod ne tartalmazzon más figyelemfelkeltő színt (kivéve, ha a colour block stílust alkalmazod), hogy elkerüld a papagáj-hatást.

Best-Pencil-Skirts-Winter-2013

Screenshot_135

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Öveket becsatolni!

A klasszikus barna, és fekete, valamint a színesebb vékony övek szintén fel tudják dobni több korábbi ruhadarabodat. Nemcsak nőies vonalvezetésű ruháidon használhatod, de felteheted a kabátodra,  egy blézerre, vagy egy maxiruhára is. Igen, ha színes öveket használsz, idén még nagyobb eséllyel lehetsz igazán trendi. 🙂

diane-von-furstenberg-aegean-blue-snakeskin-haley-double-wrap-belt

3. A kardigán, ami felvidít

Talán sokszor unalmasnak találjuk a kardigánokat (én sajnos igen), de íme az idei ősz/tél egyik kedvence, a hátán százszorszépmintákkal! 🙂 Ez a kardigán azért lesz az egyik kedvenced, mert nemcsak a munakhelyedre veheted fel, hanem akár randevúra, esti programokhoz is (nyilván akkor csini cipővel és táskával 🙂 ).

507571477_757

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. A magassarkú vagy a platform is maradhat

Ha bírod a magassarkút, és nem szívesen válsz meg tőle ősszel és télen, szerezz be egy egyedi mintájú, vagy egy színes változatot! Természetesen maradj a jó ízlés határain belül, és mindig ügyelj arra, hogy passzoljon a szetted többi eleméhez.

1bbe698be6731563d77b82a55b39342c

1005-14-dos-and-donts-platform-pumps-charlotte-russe_li

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amint látod, nem kell túlzásokba esni, néhány színes, feltűnőbb darab, amely – és ez nagyon fontos! – illik hozzád és a testalkatodhoz, csodákat tud művelni ruhatárad régebbi tagjaival is 🙂