Öltözködési tippek

Hogyan vigyél egy kis romantikát a télbe?

  • 2014-01-09

Romantikus típusnak tartod magad? Szereted, ha nőies, finom holmik vesznek körül, amelyektől egy kicsit mindig szerelmes hangulatban érezheted magad? Vagy egyszerűen csak szereted megjeleníteni külsődben a romantikus stílust, és örömöd leled az ezt tükröző ruhadarabokban és kiegészítőkben?

A következő összeállításban ötleteket szeretnék adni Neked, hogyan tudsz “szerelmes nőiességet”, romantikát vinni az öltözékedbe így télen is! Nem kell, hogy alig várd a nyári szezont, amikor felveheted a legkedvesebb ruháidat, szoknyáidat, vagy lenge felsőidet, hiszen télen is van megoldás! 🙂

Peplumos kiskabát

A peplumnak köszönhetően egyből nőiessé és kecsesebbé varázsolhatod a külsőd – akár tetszik, akár nem 🙂 Pici pocakot takar, ám ha körte alkattal rendelkezel, jobb, ha elkerülöd!…

Peplumos blézer

Nagy pettyes felsőrész/ruha

Ha nem irtózol a pöttyöktől, akkor ezen a módon is vihetsz egy kis naiv romantikát a külsődbe. Ne vegyél fel túl nagy pöttyökkel tarkított ruhát, ha alacsony vagy, és akkor se, ha túl sok a felesleg rajtad. Kicsiknek kicsi pötty, nagyobbaknak közepes pötty 🙂 (Legnagyobb pötty pedig magas, karcsúbb hölgyeknek.)

Pöttyös felső

Vintage ceruzaszoknya

A vintage stílus szintén nagyon romantikussá tesz – ha viseled, akkor nemcsak kívül, de a hangulatodra is hasonló hatással lesz!

Vintage szoknya

Téli virágmintás ruha

A virágminta télen is romantikus és nőies, annyi a különbség, hogy ilyenkor sötét alapon erőteljes színű virágos darabokat öltünk magunkra – ettől lesz “téliesen virágos”.

Virágmintás ruha

Szívecskés öv

Nos, ez talán egy picit túlzásnak tűnhet, de ha az összeállításodba belepasszol (a stílusérzékedre kell hagyatkoznod), akkor csak bátran! 🙂

Szívecskés öv

Rakott szoknya

A színes, vastagabb rakott szoknyák gyönyörűen kiemelik nőiességed, és még pár plusz kilót is elrejtenek. Vigyázz, ha körte alkat vagy, akkor olyan rakott szoknyát válassz, amelynek a berakásai nem rögtön a deréknál, hanem kicsit lejjebb kezdődnek!

Rakott szoknya

Virágos kendő

A színtípusodnak megfelelő színű virágmintás kendő egyből romantikus hangulattal tölti fel a megjelenésed!

Virágos kendő

Gyöngyös/köves karkötő

Az örök romantikus kiegészítő… Felveheted egyszerű pulcsihoz, vagy farmeres szettekhez, mindent feldob!

Gyöngyös karkötő

Személyre szabott stílustanácsadásra itt tudsz jelentkezni: Stílustanácsadás