Egyéb

Hogyan öltözködjön a tiszta Kos típus?

  • 2012-07-13

Tiszta típusok ugyan nincsenek, nézzük meg mégis elméletben, hogyan öltözködhet egy Kos ahhoz, hogy hangsúlyozza Kos-mivoltát! Kiindulási pontként használhatjuk ezt akkor is, ha csak annyit tudunk pl, hogy a Nap-jegyünk vagy Ascendensünk Kos. Fontos: ahhoz, hogy igazán önmagunkat adhassuk az öltözködésben, a horoszkópunk egyéb elemeit is figyelembe kell vennünk!

 

 

Kos jegyének szülötte szeret kitűnni a tömegből, energikus, vállalkozó szellemű és dinamikus. Erős akarat dolgozik benne, hogy boldoguljon és élre kerüljön. Ugyanakkor lényeglátása irigylésre méltó és meggyőző, eltökéltsége bámulatos, mégis adódhatnak problémái meggondolatlanságából. Lehet önző és lobbanékony, türelmetlen és vakmerő is, ám vállalkozó szelleme, lelkes magabiztossága és gyors felfogása elsöprően meggyőző tud lenni! 🙂


 

 Tüzes jegy, ahol ő megjelenik, ott  sosincs langyosság és nyugalom. Szélsőségesen szenvedélyes típus, a szexuális beteljesülésre idős korában is nagy szüksége van. Életvidám és energikus partnerre van szüksége. A függetlenség és kötetlenség erősen hozzátartozik e jegyhez. A Kos nők szeretnek csábítani, lételemük a vonzás és győzelem, ezt az öltözködésben is szeretik hangsúlyozni.

 

Öltözködési stílusa:

Olyan formák és szabásvonalak, melyek fiatalosak, színesek és dinamizmust közvetítenek. Lehet egyszerű a vonalvezetése feltűnő, erőteljes színekkel, vagy merész szabás kontrasztos színvilággal. A világos-sötét színpárosítás szimbolizálja azt a lendületet és erőt, mely a Kosnak sajátja. A Kos típusú nőknek két csoportja van: az egyik inkább a sportban, mozgásban, játékban és versengésben éli meg tüzességét, a másik típus számára (a hivatás mellett) a szenvedély, szexualitás, csábítás és flörtölés területei a legfontosabbak. Előbbieknek az egyszerűen kezelhető, sportos, színekben gazdag stílust javaslom, mely megmutatja és egyszerre támogatja is a Kos “amazon” energikusságát. Olyan darabokat javaslok, amelyek könnyen és gyorsan magunkra kaphatók, hiszen a Kos nem szeret sok időt tölteni semmivel, így az öltözködéssel sem. Nekik inkább a lapos sarkú, divatos és sportosabb cipők lehetnek megfelelőek.  A második, szexisebb típusnak ajánlom azokat a ruhadarabokat, amelyek “villantanak”, határozottan csábítanak és egyértelműen nőies, kihívó vonalvezetéssel rendelkeznek Éles és dinamikus formák, testre feszülő szabás, mindez legyen fiatalos és “trendi”. A szexis, magasabb sarkú cipők is kiválóan illenek e Kos-típushoz. Mindkét típusnak jól állhat az egyenruhákra emlékeztető szabásvonalak szexisebb verziója.

Fashionisztáknak ajánlom a military-stílus keverését a nőcisebb darabokkal.

 

Öltözködésében használandó színek és anyagok:

– ragyogó, feltűnő színek

– vörösek, pirosak, tüzes narancssárgák

– fémes hatású anyagok, bőr, farmerek, sportoláshoz használt anyagok, lakk

 

Kiegészítők:

– fémes csillogású és ezüst ékszerek, kiegészítők

– nagyméretű, dinamikus formájú ékszerek, karkötők, fülbevalók

– fa ékszerek

– élénk színű, fiatalos, sportos, nagyobb méretű vagy kisebb, nőies, ám határozott megjelenésű táskák

 

Mivel mindannyian kevert típusok vagyunk, nem csoda, ha nem ismersz teljesen Magadra a fent leírtakban – hiába vagy Kos jegyű. Az Asztrostyle a teljes horoszkópod veszi figyelembe, így a csak Rád jellemző születési képleted alapján állítja össze a ruhatárad.