Hogyan öltözködjek? Hogyan öltözködjek?

 Testi adottságainkat, lelki hozzáállásunkat és mindennapjainkból eredő igényeinket éppúgy ismernünk kell, mint a hozzánk illő színeket és formákat. Elsőre talán bonyolultnak tűnik, ám kis gyakorlással és önismerettel mindenki beletanulhat abba, milyen ruhában és színekben mutathatja meg legvonzóbb és legelőnyösebb oldalát.

 Fontos felfedeznünk legszebb részleteinket, s úgy hívni fel rájuk mások figyelmét, hogy közben hátrányosabb tulajdonságaink rejtve maradhassanak.

Testi aránytalanságainkat a megfelelő fazonnal és szabással korrigálhatjuk és eltüntethetjük, a számunkra legideálisabb színeket használva pedig üdévé, energikussá és fiatalossá válhatunk bármikor!

Hölgy olvasóimnak biztosan ismerős a szituáció: megannyi vásárlással töltött óra után is tanácstalanul állunk reggel a gardrób/szekrény előtt, mert fogalmunk sincs, mit vegyünk fel! Ilyenkor jogosan érezhetjük azt, hogy “nincs egy jó ruhám sem!” Az alap ruhatárunk kialakítása legalább olyan fontos a jól és biztos kézzel  variálható öltözékekhez, mint a formák és színek ismerete.

Az arc és a fej területére rendkívül fontos odafigyelnünk, hiszen a másokkal  való  személyes kommunikációnk zöme ezt a részünket érinti. Talán nem is gondolnánk, mennyit számít emberi kapcsolatainkban arcunk és hajunk látványa! Ajándékozzuk hát meg önmagunkat és a külvilágot azzal, hogy törődünk eme legkifejezőbb részeinkkel! Nők esetében már kevéske jól megválasztott smink is csodákra képes, de a férfiaknál is nagyon sokat számít a megfelelő illat, a rendszeres arcápolás vagy a helyes frizurakialakítás…

A stílus és a szépség mindenkinek jár, hiszen emberek vagyunk érzésekkel, vágyakkal, szenvedéllyel, reményekkel… és élni születtünk!

A következő lehetőségeket kínálom Neked ahhoz, hogy felfedezhesd a legszebb oldalad!

– egyéni stílustanácsadás alkati- és színtanácsadással, Asztrostyle-lal kiegészítve: Gemini

– egyéni stílustanácsadás gardróbelemzéssel, Asztrostyle-lal kiegészítve: Libra

– egyéni egész napos stílustanácsadás bevásárló körúttal, Asztrostyle-lal kiegészítve: Leo

Linkgyár linkkatalógus